Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simba 1989
    17. Svibanj 2020. 19:04

Nikitta

Simba bilo bi dobro da prvo provjeriš razinu p4 7 dpo.

Baš me zanima što će mi reći sada 27.Tomicic

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Simba 1989
    17. Svibanj 2020. 19:06

Do zadnjeg postupka prije godinu dana ciklus mi je dolazio točno u sat, e onda je tu počelo malo zezati.. Već 2mj za redom dobivam na 23 dan.. Strašno sam zabrinuta.. Što se događa???? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

17. Svibanj 2020. 19:12

Nikitta

Nada88 eto ga, a jesi provjeravala progesteron?

Provjeravala mi je prije uvodenja progesterona, ali tadasnja klinika je radila po principu da 6 dana uzimam orgalutran, znaci s tim bi mi ubila jajnike tako bi mi progesteron pao mislim na 0,76 da je bio i onda bi mi ga naglo dizala sa vaginaletama utrogestana i inekcijama progesteronam. Oni su imali takvu politiku, mnogima je uspjevalo na zalost meni nije.

• Cupica7
    17. Svibanj 2020. 19:21

Nina985

Cupica7

Bas cu probati, hvala na savjetu.
    A taj sok od cikle je onaj iz teglice od kiseline :D ili ima negdje bas posebno za kupiti?
    Ananas odmah na listu za shopp., samo da bar nije bas danas nedjelja i sve trgovine neradne…
    U kojem periodu tj.danima ciklusa si to uzimala? Meni je danas 9.dc, a punkcija ce vjer.biti za 3-4 dana.
    Cupica7 bas sok od cikle. Ima u i DM-u kako je Nikitta navela, ali ja sam kupila neki bio sok od cikle u bio ducanu jer mi je odmah u zgradi "Dennree Rote Bete Saft". 9dc endometeij mi je bio 6mm. Odmah sam isti dan kupila sok i pocela piti. Nakon 2 dana sam isla na kontrolu i endometeij je vec bio 10mm. Kazu da ga je dobro krenuti s ciklom nakon sto zavrsi menga pa sve do tranfera ili inseminacije.

Hvala cure-zene, trkom cu ujutro u dm po ciklu, a i doktoricu R.jos propitam.

MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos

1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
    1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207

17. Svibanj 2020. 21:14

Nikitta

Poznanica u Repromedu uzimala vaginalno progesteron + inekcije progesterona i napokon zatrudnila. Sad je meni obećala višak tih inekcija, tako da ja svakako planiram nakon transfera uzimati oboje. Inekcije se zovu Prontogest. AH nisam radila, ali isto znam da se radi u privatnika big time.

I ja sam koristila u Repromedu te injekcije jer sam nakon prvog transfera dosta rano prokrvarila pa mi ih je uveo, nije pomoglo🙄..
    Nisu bas ni jeftine koliko se sjecam... 

faith
    17. Svibanj 2020. 22:01

Cure,kad je najbolje vadit da se provjeri razina progesterona
    Prije samog postupka il pred transfer?

Grizli
    17. Svibanj 2020. 22:02

Cupica7 sorry na upadu al meni u dobitnom FET-u cikla i ananas odradili svoje u 3 dana. Imas u Kauflandu, Plodinama, Konzumu... Bilo koji veci market sok od cikle Biotta meni bio najfiniji, al imas i od Fructala, Dida Boza... Koji god sve je dobro i sto je neka cura vec napisala 0.7-1.0 litre dnevno i ananas barem pola. I nemoj se uplasiti ako ti mokraca bude roza/crvena to je normalno kao i stolica. Ako ranije nisi kupovala ananasa pomirisi ga mora biti ugodan miris ananasa ne zemljani. Na opip malo meksi, kora sjajna i svijetlije zelena/zuta. Ne premekan i nikako ne jako zuckasta kora. Sretno! 🤞 I jos jedan detalj znam da je vani sve vise toplo, al ako ikojim slucajem su vam stopala hladna nakon transfera grijte ih obavezno. 😉 Vjerujem da je Nikita vec vam to rekla, al ne citam stalno, a bolje 2 put rec... Sretno svima! 

17. Svibanj 2020. 22:22

U ovom dobitnom sam i ja grijala noge svaku vecer, al zaista mi je to i trazilo jer su mi znale biti bas jako hladne..sjetila sam se kad su grizzli i nikitta pisale o tome....

17. Svibanj 2020. 22:24

Grizli kad ces biti opet aktivna da mi kazes do kad si koristila utrice, estrifam i clexane...i da li si ih odjeddnom ostavila ili postepeno? 

• kiki989
    17. Svibanj 2020. 22:26

Grizli

Cupica7 sorry na upadu al meni u dobitnom FET-u cikla i ananas odradili svoje u 3 dana. Imas u Kauflandu, Plodinama, Konzumu… Bilo koji veci market sok od cikle Biotta meni bio najfiniji, al imas i od Fructala, Dida Boza… Koji god sve je dobro i sto je neka cura vec napisala 0.7-1.0 litre dnevno i ananas barem pola. I nemoj se uplasiti ako ti mokraca bude roza/crvena to je normalno kao i stolica. Ako ranije nisi kupovala ananasa pomirisi ga mora biti ugodan miris ananasa ne zemljani. Na opip malo meksi, kora sjajna i svijetlije zelena/zuta. Ne premekan i nikako ne jako zuckasta kora. Sretno! 🤞 I jos jedan detalj znam da je vani sve vise toplo, al ako ikojim slucajem su vam stopala hladna nakon transfera grijte ih obavezno. 😉 Vjerujem da je Nikita vec vam to rekla, al ne citam stalno, a bolje 2 put rec… Sretno svima!

Grizli kad si pocela pit ciklu i jest ananas? Ja imam fet ja se nadam sad nekad u 6. mj pa da se pripremim...

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.