Pozz cure,
Ana dajes mi nadu velikuuu 🙈 Mi radimo sa smrznutim materijalom a trudimo se i prirodno iako nema nista u ejakulatu, nada je cudo😁
Mikice ja sam aspiraciju radila u opcoj i drugu mi je dr sugerirao da bude lokalna, kao nije ni opca bezazlena. Ako bude trebalo opet, idem opet u lokalnu😅
Babylove svrati cesce ovdje. Drago mi je da je sve u redu i vec ste pri kraju😍❤️
Bozma, Maki jel ste vi trazile scrat. endo ili je dr predlozio? Ja sam odlucila da to uradimo prije feta iako je dr rekao da sam zdrava ko dren, znamo da je do embrija al opet se hvatam za sve🙈
Curke puno vas je koje ste u postupcima, zelim svima srecu da se konacno sreca i nama nasmije😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Pozz cure,
Ana dajes mi nadu velikuuu 🙈 Mi radimo sa smrznutim materijalom a trudimo se i prirodno iako nema nista u ejakulatu, nada je cudo😁
Mikice ja sam aspiraciju radila u opcoj i drugu mi je dr sugerirao da bude lokalna, kao nije ni opca bezazlena. Ako bude trebalo opet, idem opet u lokalnu😅
Babylove svrati cesce ovdje. Drago mi je da je sve u redu i vec ste pri kraju😍❤️
Bozma, Makijel ste vi trazile scrat. endo ili je dr predlozio? Ja sam odlucila da to uradimo prije feta iako je dr rekao da sam zdrava ko dren, znamo da je do embrija al opet se hvatam za sve🙈
Curke puno vas je koje ste u postupcima, zelim svima srecu da se konacno sreca i nama nasmije😍
Meto ja sam ga isto radila i to dva ciklusa prije postupka, isto su mi rekli ne treba ti s tobom je sve u redu, a nakon zahvata su mi rekli da mi je maternica stvano bila jako nategnuta i cvrsta, tako da mislim da mi je to u ovom postupku isto bilo presudno.
Meto, ja sam sama pitala. Sad me strah da nisam s tim zeznila stvar jer sam prokrvarila puno rano. tek sutra sam trebala dobit a skoro pa mi staje krvarenje, baš kao da je 4-ti dan M. Tako da sam sad luda od briga šta će sutra na UZV bit sa folikulima. Čini mi se da bi ovo bilo idealno za FET, ali kad ja nikad nemam dovoljno embrija za FET.
Tako se brinem za sutra, em je preprerano bilo za M, em su mi ovaj put u ljekarni dali femaru, prošli put je bio letrilen, iako je sastav isti bojim se da ne bi drugačije na njih reagirala. Kad ideš na fet?
Meto i mi smo trebali iz zamrznutog sjemena, mm je prije kemoterapija zamrznuo sjeme. Pripremali smo se za potpomognutu i skoro sve nalaze posvadili. Još je on trebao androloga ovaj mjesec, a ja hormone jer na VV ne priznaju iz drugih ustanova.
Sretno svima!
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Meto, ja sam sama pitala. Sad me strah da nisam s tim zeznila stvar jer sam prokrvarila puno rano. tek sutra sam trebala dobit a skoro pa mi staje krvarenje, baš kao da je 4-ti dan M. Tako da sam sad luda od briga šta će sutra na UZV bit sa folikulima. Čini mi se da bi ovo bilo idealno za FET, ali kad ja nikad nemam dovoljno embrija za FET.
Tako se brinem za sutra, em je preprerano bilo za M, em su mi ovaj put u ljekarni dali femaru, prošli put je bio letrilen, iako je sastav isti bojim se da ne bi drugačije na njih reagirala. Kad ideš na fet?
Nema veze, mojoj prijateljici se desila ista stvar i malo su joj hormoni podivljali radi toga, morali su odgoditi postupka za dva ciklusa i uspila je nakon toga.
Mikica, ti dodjes na taj gin. stolac, ubrizgaju ti taj koktel i vise nista nisam osjetila dolje, odnosno zaspala sam. Sjecam se u magli da su me malo prodrmali kad je zavrsilo i kad su me prebacivali na krevet, budjenje je ubrzo nakon toga slijedilo. Stvarno bezbolno i puno prije sam za tu suluciju nego za opcu. Kasnije kroz popodne sam doma spavala ko zaklana hehe, a i po putu doma sam crkala 😎
Ja sam kao i Meto. 😉
Imamo smrznuti materijal, a prirodno se nadamo.
Pitanje Ana, jel tvoj mm što uzimao od preparata tijekom prirodnih pokusaja? 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Recite mi molim vas kakva je praksa kod aspiracije, smije li se imati lak na noktima ukoliko se ide pod općom? Negdje sam nacula da ne smije, a nisam dosad nikad bila u situaciji da mi treba opća anestezija pa da ne bi dosla tamo nepripremljena..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Metomeni je dr predlozio i isto sam malo ranije prokrvarila. Danas bas bila na uzv i ima 🥚🥚 ali je endo tanak (3mm) vjv od toga.. Ali meni je inace tanji tako da cu sad malo cikle malo ananasa i 🙏 valjda ce biti dobro 🤞💕. Jesi se ti odlucila, kad krecete?
Koliki su folikuli? Ja idem sutra na prvi uzv. Samo da bude folikula, za endometrij cemo lako. I prvi put na letrozolu mi je bio tako kao tebi sad, kasnije kad smo krenuli sa menopurom se zadebljao.
Metomeni je dr predlozio i isto sam malo ranije prokrvarila. Danas bas bila na uzv i ima 🥚🥚 ali je endo tanak (3mm) vjv od toga.. Ali meni je inace tanji tako da cu sad malo cikle malo ananasa i 🙏 valjda ce biti dobro 🤞💕. Jesi se ti odlucila, kad krecete?
Koliki su folikuli? Ja idem sutra na prvi uzv. Samo da bude folikula, za endometrij cemo lako. I prvi put na letrozolu mi je bio tako kao tebi sad, kasnije kad smo krenuli sa menopurom se zadebljao.
Drzim fige za lijepe folikuliće 🤞. Sretno sutra!
Sortiraj odgovore
Najstariji