Ja sam kao i Meto. 😉
Imamo smrznuti materijal, a prirodno se nadamo.
Pitanje Ana, jel tvoj mm što uzimao od preparata tijekom prirodnih pokusaja? 😉
Nije ništa uzimao.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Recite mi molim vas kakva je praksa kod aspiracije, smije li se imati lak na noktima ukoliko se ide pod općom? Negdje sam nacula da ne smije, a nisam dosad nikad bila u situaciji da mi treba opća anestezija pa da ne bi dosla tamo nepripremljena..
Ja sam 2 pura bila pod opcom u Vinogradskoj i imam gel na noktima... niko mi nista nije rekao.. sve je proslo super
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Pozdrav trudilice od jedne nove trudilice :)
Vec vas neko vrijeme citkam i neisrcpan ste mi izvor informacija i savjeta, pa da znate - niste same :)
Nama je sad proslo godinu dana od saznanja dijagnoze - Kriptozsp. i napokon idemo u 1.postupak.
Sve se oduzilo jer se u Slavoniji tj. OS tako duugo ceka na muske pretrage, po cak 3 mjeseca izmedju pojedinih, pa smo i privatno ponesto rjesavali samo da ubrzamo.
U Os su mm htjeli odmah pod noz - sto nije dolazilo u obzir pa smo isli po 2. misljenja.
Lucing. bi nas odmah na punu stim.i isci, u Skvorcu nam termin odgodili zbog corone, ali nas sreca pomazila i u Beti smo uspjeli preko hzzo dobiti postupak.
Trenutno sam na blagoj stim. :
klomifen (3.-5.dan ciklusa) - jucer se vidjelo 8 folikula, s tim da dokt.sumnja da su 3 ciste zbog velicine.
Menopur jucer i danas 150g pa za dalje cekam sutrasnji pregled.
Endometrij mi je samo 4,7 - dokt.kaze da je normalan za klomifen i da ce ga menopur poboljsati, a mene to sad brine...
Također je prokomentirala da je reakcija obzirom na pcos, a moj ginic nikad to nije spomenuo...
MM '89 (kriptozos.) JA '90 zasad sve ok
1. Icsi - BetaPlus 5./2020.
MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos
1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207
Pozdrav trudilice od jedne nove trudilice :)
Vec vas neko vrijeme citkam i neisrcpan ste mi izvor informacija i savjeta, pa da znate - niste same :)
Nama je sad proslo godinu dana od saznanja dijagnoze - Kriptozsp. i napokon idemo u 1.postupak.
Sve se oduzilo jer se u Slavoniji tj. OS tako duugo ceka na muske pretrage, po cak 3 mjeseca izmedju pojedinih, pa smo i privatno ponesto rjesavali samo da ubrzamo.
U Os su mm htjeli odmah pod noz - sto nije dolazilo u obzir pa smo isli po 2. misljenja.
Lucing. bi nas odmah na punu stim.i isci, u Skvorcu nam termin odgodili zbog corone, ali nas sreca pomazila i u Beti smo uspjeli preko hzzo dobiti postupak.
Trenutno sam na blagoj stim. :
klomifen (3.-5.dan ciklusa) - jucer se vidjelo 8 folikula, s tim da dokt.sumnja da su 3 ciste zbog velicine.
Menopur jucer i danas 150g pa za dalje cekam sutrasnji pregled.
Endometrij mi je samo 4,7 - dokt.kaze da je normalan za klomifen i da ce ga menopur poboljsati, a mene to sad brine…
Također je prokomentirala da je reakcija obzirom na pcos, a moj ginic nikad to nije spomenuo…
MM '89 (kriptozos.) JA '90 zasad sve ok
1. Icsi - BetaPlus 5./2020.
Cupica7,
Dobrodošla. Što se tiče debljine endometrija preporučujem ti sok od cikle i ananas. Oni stvarno boostaju debljinu endometrija. Ja sam na 9dc imala debljinu 6mm, 2 dana sam pila po 0,7 l čistog soka od cikle i pojela jedan cijeli ananas i u ta 2 dana mi se endometrij zadebljao skoro za 4 mm
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Bas cu probati, hvala na savjetu.
A taj sok od cikle je onaj iz teglice od kiseline :D ili ima negdje bas posebno za kupiti?
Ananas odmah na listu za shopp., samo da bar nije bas danas nedjelja i sve trgovine neradne...
U kojem periodu tj.danima ciklusa si to uzimala? Meni je danas 9.dc, a punkcija ce vjer.biti za 3-4 dana.
MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos
1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207
Cupica7, dobrodosla. Mislim da se ne moras brinut za endometreij, ako ne bude dobar sigurno ce ti dati estrofem. Ali ni sok od cikle i ananas nece odmoc.
Astra81, hvala ti.
Nikitta, ovaj čokac ima ok savjete, ali ne znam da u nas itko daje inekcije progesterona.
Je li itko od vas ikad radio assisted hatching? Mislila sam i to trazit ovaj put ako bude transfera uopce.
Bas cu probati, hvala na savjetu.
A taj sok od cikle je onaj iz teglice od kiseline :D ili ima negdje bas posebno za kupiti?
Ananas odmah na listu za shopp., samo da bar nije bas danas nedjelja i sve trgovine neradne…
U kojem periodu tj.danima ciklusa si to uzimala? Meni je danas 9.dc, a punkcija ce vjer.biti za 3-4 dana.
Cupica7 bas sok od cikle. Ima u i DM-u kako je Nikitta navela, ali ja sam kupila neki bio sok od cikle u bio ducanu jer mi je odmah u zgradi "Dennree Rote Bete Saft". 9dc endometeij mi je bio 6mm. Odmah sam isti dan kupila sok i pocela piti. Nakon 2 dana sam isla na kontrolu i endometeij je vec bio 10mm. Kazu da ga je dobro krenuti s ciklom nakon sto zavrsi menga pa sve do tranfera ili inseminacije.
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
Uh, drago mi je procitat i da je svima vama takodjer odvratan 😂 isto tako zacepim nos, i danas sam eksnula odmah 0.5dcl na ex 😂 ja se jedva prisilim jednom dnevno da to popijem, nema sanse da dva put dnevno.. Ili odjednom ili nista 😎
Ja exam punu casu zacepljenog nosa. Jedino tako mogu. Nakon sto ispijem zalijem s casom vode
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
Za sve koje zanima:
FET vs. svježi transfer:
https://youtu.be/amYiyCUOHak
Dobri savjeti kako poboljšat šanse za uspješan IVF postupak:
https://youtu.be/CATj5TUQ5KI
Znači bilo bi dobro da i ja tražim potporu u obliku injekcija??? Mislim kupiti ću, nije problem
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Ja sam koristila vaginalete progesterona i inekcije progesterona iza oba FETa!
Sortiraj odgovore
Najstariji