Oo blcky i ti kreces, superiska!
Avama znaci pratit cemo se s par dana razmaka! Odlicnoo
Nikkita, dali su mi neke droge, osjecala sam se super 😂
Nista me nije bolilo i sve super proslo. Za sada sam ok, malo osamuceno, valjam se po kaucu
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Djevojke, kak se vi natjerate da popijete taj sok od cikle? Meni je taj okus toliko grozan, tresem se sva dok to pijem 🤦♀️danas sam skoro sve to povratila van 😵
Meni su jedini podnosljivi od encijana i Ljekarne. Dobro ga rashladi i ukapaj par kapi limuna
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Djevojke, kak se vi natjerate da popijete taj sok od cikle? Meni je taj okus toliko grozan, tresem se sva dok to pijem 🤦♀️danas sam skoro sve to povratila van 😵
Ja sam svjezu ciklu stavljala u smoothi svako jutro i sad u trudnoci to radim ...super je ne osjeti se nista
Sunshine i Slee sretno! I da se mrvice čvrsto uhvate u trbuscicima 😘
Sunshine mozda je taj osjećaj bas dobitni? Implantacija je mogla biti i jucer 👏🏼🙈🙏
Flower meni je on isto odvratan na n-tu potenciju. Nisam tako sta ružno mislim ikad pila. Mora biti ledeno hladan i istresem u sebe 3 dl (nos je začepljen naravno), i oooodmah iza toga popijem neki sok od šumskog voca (probala sam svašta al šumsko voće je jedino dovoljno jako da neutralizira okus soka od cikle). Probaj tako. I tako 2 puta dnevno i eto ga... Riješeno 🤪
Jel netko koristio od vas ulje crnog kima? Ima li netko iskustva sa time?
Taine
Ne znam Blacky, mislim da je to prerano.. predvečer mi se to dogodilo, a danas samo pritisak i standardna napuhanost od utrića. Vidjet ćemo 😁
Flower, meni je isto bilo užas. Bitno je da je sok hladan, a vremenom ćeš se naviknuti na okus. Ja sam prije trčala odmah na pranje zubi i pila začepljenog nosa, a sad mi je čak i fino 😂😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Uh, drago mi je procitat i da je svima vama takodjer odvratan 😂 isto tako zacepim nos, i danas sam eksnula odmah 0.5dcl na ex 😂 ja se jedva prisilim jednom dnevno da to popijem, nema sanse da dva put dnevno.. Ili odjednom ili nista 😎
Sunshine, držim fige🙏🙏🙏 sreetno💚💛
Mikice i flower, ako je bio transfer, i vama puno sreće!
Blacky i Nikitta, čekam dobre vijesti iz vašeg sljedećeg ciklusa😊💪
Svim curama u postupcima🍀🍀🍀😘
Idem malo pozornije pročitat tko je u kojoj fazi trenutno.
Babylove😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji