Slee, kako to da ces tek u poned.znat koliko oplodjenih? Meni su obicno sutradan javljali.
Cure, je li se meni cini, ali ovako kad citam tu kao da ima vise tridnoca iz FET-a?
Bozma, evo nemam pojma zasto tek u ponedjeljak, ali tako su mi rekli. Prvi put mi je pa nisam ni pitala zasto ne sutra, mislila sam kao, nedjelja je, ne rade mozda, boo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
FloweSmoothiji i sokovi su mi se zgadili do kraja idućeg života 😅 Koji ti je dc?
Ana26 baš mi je drago da vjeruješ da ti je molitva pomogla. 💜
I meni, prije sam ih s gustom pravila i jela. U zadnje vrijeme doslovno na silu jer su zdravi 🙈
MikicaCdrzim fige da uzspije,spavala san na stomaku ,svaku vecer ,to dam radila drugacije i zaista lezala,nista skoro nisam radila.i uzspjelo je.(imala sam implantacijsko krvarenje)
Hvala draga 🙈 Ja imam osjecaj da se nekako istezem u snu, a to ranije nisam primjecivala. Moguce je i da pokusavam "paziti" i u snu da se naglo ne okrenem, pa sada sve primijetim. Psiha je cudo 🙈 meni je danas drugi dan od transfera.. Pa cu da pratim dal ce se koja kapljica krvi pojaviti.. Za sada samo utrici cure 😂😂😩😘😘
Nikitta, to je upravo ono cega se bojim.. Da ce nada i ocekivanja rast, a uspjeh nikad necu docekat.
Oo blcky i ti kreces, superiska!
Avama znaci pratit cemo se s par dana razmaka! Odlicnoo
Nikkita, dali su mi neke droge, osjecala sam se super 😂
Nista me nije bolilo i sve super proslo. Za sada sam ok, malo osamuceno, valjam se po kaucu
Kako mislis bez totalne anastezije 🙈🙈 prezivi li se to😁 🙈 Drzim fige da se sve oplode i lijepo razviju 🤞🤞
Nista me nije bolilo i sve super proslo. Za sada sam ok, malo osamuceno, valjam se po kaucu
Kako mislis bez totalne anastezije 🙈🙈 prezivi li se to😁 🙈 Drzim fige da se sve oplode i lijepo razviju 🤞🤞
Ni ja ti nisam imala totalnu, a imala sam 22 folikula 😵 aspiracija u Petrovoj, daju ti neki fkt dobar koktel lijekova drito u venu i totalno se izgubis na 10ak min, taman da nist ne osjetis.. Po meno puno bolje od totalke.
Daaaa, i nadam, se do kraja
Ni ja ti nisam imala totalnu, a imala sam 22 folikula 😵 aspiracija u Petrovoj, daju ti neki fkt dobar koktel lijekova drito u venu i totalno se izgubis na 10ak min, taman da nist ne osjetis.. Po meno puno bolje od totalke.
Onda mozes pratiti sta rade? Ako ne boli, onda i jeste bolja opcija 🙈 ja se uvijek pitam kako to izgleda kad zaspim..noge u vis, svezane.. Neko nesto caprka.. Grozno 🙈 sada muz nije smio sa mnom.. Ja pojma nemam kako sam se nasla u krevetu.. 😂😂
Meni je odlicno bilo ovo iskustvo aspiracije na drogama. Kao tamo si, a nisi i tako ti je lijepo, bas si sretan i miran 😂
Ja sam im se zahvaljivala na drogi, na tome sto su mi izvadili jaja, malo sam bila u nekom svom filmu i bas sam zadovoljna
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji