Nikitta hahahaha jao! Nadam se da ce onda pomoci. Ja sam desnu nogu imala 3 puta u gipsu i 4 u longeti, tako da znam kako je to padati i po ravnom 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Srecno svim curama u postupcima! svima od srca zelim da predjete na nove teme
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Slee sretno danas 🤞🍀
Mikica čuvaj mrve u pupici i samo im pričaj... 😊
Sunshine jesi bila na uzv?
Marijaiva jesi ti dogovorila onda konzultacije negdje?
Nikitta uvijek se treba nadati prirodnom, tko zna... mozda se jednom posreći 😉 evo vidiš kako je kod Ane 😁
Ana s tim spermiogramom bi ti svi rekli da je nemoguce ostat trudan, al vjerojatno ste potrefili imati odnos valjda kad je bio jedan pravi spermic. Zvijezde se posložile. 😊
Babylove pa ti vec skoro pred porod? Ajme kako vrijeme leti 🙈 javi nam se svakako 😘
Meni su zadnjih dana nećaci u gostima. Nisam ih vidjela otkako je počelo koronaludilo i dosli su na “praznike”, danas idu doma (hvala Bogu 😂)
Tako da nisam uspjela sve popratiti tko je sto pisao, al zelim svim curama sreću u postupcima 😘
MikicaC drzim fige da uzspije,spavala san na stomaku ,svaku vecer ,to dam radila drugacije i zaista lezala,nista skoro nisam radila.i uzspjelo je.(imala sam implantacijsko krvarenje)
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Hvala, zene, evo prezivjela! Iz tri folikula dosle tri jajne stanice, ja zadovoljna. Cekamo ponedjeljak kad cemo znati koliko ih se oplodilo i onda u ponedjeljak transfer ako sve bude ok 💗💗
Vita, kako si ti?
Blacky? U kojim ste fazama?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee sad sam menga faza... nalazi svi spremni, nadam se da s idućim mengom krecem u postupak 🙏
Nikitta sve mi je jasno sto pričaš. Nekad se i ja zamislim jesam li spremna za majčinstvo nakon pola dana provedena s njima. Iskreno, čini mi se da nisam 😂 onda si opet mislim, pa žene valjda dobiju neku drugačiju snagu i strpljenje kad postanu majke. Mene izluđuje njihovo skakanje, divljanje i plakanje (da ne kazem cviljenje bez razloga). Sreća pa pola dana budu sa mnom, a pola sa drugom sestrom. Kod nje i spavaju (nju vise vole 😂🙈)
Mm najčešće pobjegne kad oni dodju 🤪
Iskreno, nisam se jos naučila na to da ne skačem svaki put kad budu u “opasnosti”, a kuca mi definitvno nije primjerena za djecu. Pazi, lupit ces se mi je glavna rečenica kad su oni tu. Nista njih ne zanima duze od sedam i pol minuta. Ajmeee pa ja mislim da mi nismo bili takvi ko djeca 🤪 a četvero nas je bilo. Ova današnja djeca su stvarno next level 😂
Babylove 💚💚💚💚💚 divno 😍 veselimo se hrabroj djevojčici 💚
Jučer bio fet 😁 sve super prošlo, embrij odličan, endometrij također.. sad čekamo do 27.5.
Jučer me jako rezalo otprilike minutu, kao žiletom u maternici, malo na desnu stranu više. Uplašila sam se jer nisam to osjetila nijednom u zadnja 4 transfera. Nadam se da je bila samo reakcija na transfer i da je sve ok.
Blacky, i ti krećeš 🍀🍀🍀 nek bude dobitan 💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Evo cure ja jucer navecer dobila ovitrele, i transfer u petak. Od sutra pocinjem utrogestan, decortin, fragmin. Pijem sok od cikle jos, endometrij je bio 7 jucer ujutro
Sortiraj odgovore
Najstariji