Cure, bila sam na pregledu i vidi se gestacijska i žumanjčana vrećica. Naručena sam za 2 tj i nadam se da ćemo tada čuti srce.
Ja vjerujem da je to dijete Božje čudo. Poslala sam vam nalaz spermiograma mm. Šta vi kolika je vjerojatnost da s takvim nalazom prirodno zatrudnim?
Svima vam želim ovako iznenađenje i čudo.
https://ibb.co/7KZkPCY
Je li ovo broj spermija pa crtica znaci da ih uopce nije bilo?
Nada da, trudim se, popijem i po 0,75l soka na dan.
Drzite fige da se danas zadebljao malo
Dosla sam samo vidjeti kako si, mislim na tebe i cekam te pocetkom 6 mj a onda idemo negdje na kavu i kolac :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure, bila sam na pregledu i vidi se gestacijska i žumanjčana vrećica. Naručena sam za 2 tj i nadam se da ćemo tada čuti srce.
Ja vjerujem da je to dijete Božje čudo. Poslala sam vam nalaz spermiograma mm. Šta vi kolika je vjerojatnost da s takvim nalazom prirodno zatrudnim?
Svima vam želim ovako iznenađenje i čudo.
https://ibb.co/7KZkPCY
Je li ovo broj spermija pa crtica znaci da ih uopce nije bilo?
Da.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Nada da, trudim se, popijem i po 0,75l soka na dan.
Drzite fige da se danas zadebljao malo
Dosla sam samo vidjeti kako si, mislim na tebe i cekam te pocetkom 6 mj a onda idemo negdje na kavu i kolac :)
Aaaaa hvala draga Lela! Sutra aspiracija i u ponedjeljak ili utorak transfer aaaaaa 💃🏽🕺🏻🥚🍀🥚🍀🥚🍀
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Ana, wauč. Sto bi se reklo-mozda je onaj pravi jedan jedini zalutao i pogodio. Nikad se ne zna.
Slican spermiogram kao i kod nas, samo mom mm pise-niti jedan spermij nije pronađen.
Ja se između postupaka nadam-bar jednom. 😉
Sretno i drzim ti fige 😉❤️
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Ana, wauč. Sto bi se reklo-mozda je onaj pravi jedan jedini zalutao i pogodio. Nikad se ne zna.
Slican spermiogram kao i kod nas, samo mom mm pise-niti jedan spermij nije pronađen.
Ja se između postupaka nadam-bar jednom. 😉
Sretno i drzim ti fige 😉❤️
Mimi draga zaista je sve moguce, iako ja nikad nisam vjerovala da smo mi ti kod kojih je moguce, prebolno mi je bilo iscekivat svaki mjesec i nadat se, tako da kad su nama rekli da nema niti jednog meni kao da je laknulo. Al znam par koji su slali na donaciju, znaci jako los materijal su dobili sa TESE i zamisli nakon godina lutanja ipak su mu u ejakulatu nasli nekoliko komada i 2 su se primila, sad imaju curicu i decka od 4 godine.
Hvala Nikitta! Imamo tri folikula, 14,17 i 18 su jucer bili i endometrij 7. Inace mi ovulacija bude dosta kasnije na 16dc, ovo je stimulacija valjda ubrzala pa ce sutra na punkciji biti 12dc.
Kako si ti?
Anaaa wow koja lijepa prica! Cestitam!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Nada88 hvala 🥰bit ce kad tad 😁 do tada ne odustajem 😉 ne predajem se ja, ali znam da se ne treba ni previse nadati. Ono sto je dobro, jeste da su 2-3 stvarccie bolje nego prvi put.. Pa bude valjda. Jucer sam cak pregovarala sa mrvicama i rekla kako imam puno cokolade u ormaru i znam burek napraviti, tako da im je bolje ostati 😂 😁
Nikitta ja toliko stvari naucim od vas ovdje , nekad kontam.. Ooo Boze, pa ja ustvari pojma nemam 🙈.. Svi smo u istim govnima, ali ti si riznica znanja I tolika podrska svima nama. Nadam se da znas koliko se svi obradujemo tvojim savjetima 🥰🥰
Bozma oni su mi dali pred transfer 14 kapi diazepama.. Dal moze bez recepta ne znam, nisam pokusavala. Ja sam neko ko se nasloni na drvo i zaspi, ali ored punkciju i transfer slabo spavam.. A i poslije transfera.. Imam osjecaj napravot cu neki pogresan potez 😂 jesi li zvala doktora? Jel moguce da je menga? I moze li biti problem ako pocnes dan-dva kasnije? Ili makar navecer?
Curke kako se vi ponasate poslije transfera? Lezite i gledate tv ili "normalno".. Setanja, shoping itd 🙈😁
Ja sam ovaj put bas odmarala, prvi tjedan sam doslovno lezala, jer sam uzimala clrxane nisam brinula za cirkulaciju. Al mirovala sam i prvi put pa nije uspilo, a ostale pute nisam uopce mirovala, pa isto nisu uspili tako da je to sve individualno! Slusaj sebe i svoje tijelo! Probaj sto vise tekucine uzimati!
Babylove, bas nekako lad sam pocela tu skrabat ti si zavrsila u bolnici zbog hipera. Bas si mi nedavno pala na pamet. Javljaj sta se dogadja da smo u toku.
Nikitaja ne spavam ni nakon punkcije 🙈.
Izgleda da je ipak M, danas boli i sve je isto kao M. Doktor kaze da krenem danas sa letrozolom, u poned.UZV pa ako ne bude sve OK odustajemo
Hocu naravno... 🥰 Sretno ti 🍀🙏
I onda bi isla u prirodni? Ajmee, fizikalna, meni bi isto dobro dosla, al sad cu se strpiti 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji