Bo1989 pozdrav. Koliko stanica dobijes u stimuliranim? Pitam jer i ja imam slicne hormone, isto ovako LH veci od FSH i isto ovako lagano iznad granice a AMH u ovim mjerama 0.5. Ali ja ovuliram. Mislim da ti nece jos nista dati od dodatnih pretraga, ali mozes uzet nesto za kvalitetu stanica i eventualno DHEA za smanjit FSH.
Nada88 cekam nalaze ko ozeba 🌞. I molim boga da imam neku trombofiliju jer bi se onda imala za sta uhvatit 🙊. Jedan dio nalaza ide postom i cini mi se da nece ni stici do punkcije. Uglavnom ako ne dodju nalazi do tada svakako dobivam heparin.
Ahahhahshhaha znaci molis Boga da bar nesto ne stima 🤣🤣🤣 a jesmo i mi zene lude ahhahahaha
Ahahaha....da 😂😂😂...koji uzas 😂
30 god., Amh 0, lh 16,21, fsh 11,6
1. Ivf 1/2020 gonal 300iu, cetrotide, brevactid,4 js, 2 oplođene i vraćene, beta 0
2. Ivf 3/2020 gonal 300iu, 5 stanica, 3 oplođene i vraćene, beta 0
3. Ivf-9.mj Petrova
Samo da vas sve pozdravim i javim da cekam svoju sljedecu m(nedjelja-ponedjeljak) i krecem u stimulirani koji mi je bio prekinut u 3/2020 zbog Korone.
Petrova, mm azzo-imamo 4 ampule još dobivene putem Tese zahvata, a ja amh jako nizak (1,34pmol)
Drzite fige. Ja se nadam jednoj i vrijednoj.
Zadnji put 10/2019 dvije js, jedna vraćena oplođena, beta 0,4.
Valjda cu moc unucima pricat da sam, u doba kad se nije smijelo rukovat i grlit, ostala trudna 😉😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Jao, nista ne stizem. Krenula citati zaostatke i sve pozaboravljala. Dosla vam samo mahnuti, bila danas na uvz-u, u opisu je napredak. Drzite fige da nastave rasti i da se endometrij zadeblja.
Ima li kakvih novosti kod vas?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
bo1989, opet slično kao i ja, i stanica i oplođenih. i meni DHEA oko 7, i istim tabletama se šopamo. Ja sad malo manje, ponestalo mi svega a kasni mi pošiljka sa iHerba. Ali ti si dosta mlađa pa će sigurno uskoro bit i neka velika beta
MimiDrimi jeeej, i ti sad krećeš.
Sve mi se čini da če veći baby boom biti za 9 mjeseci od prestanka karantene nego onaj za kojeg su govorili da će biti jer su parovi u karanteni
Avama danas ti je 13 dc? Idete u prirodni FET, bez Estrofema?
Mislim da cu dobiti esteofem od ovulacije, tako sam zadnji put
Bok svima moje pitanje je vezano uz otezani transfer. Imala sam transfer trodnevnih u 2mj( beta 46 biokemijska) . Ja se nisam mogla opustiti bila sam u stalnom grcu pa tako i moj cerviks. Rekli su mi u polikl.da i otezan transfer moze utjecati na implantaciju. Dali ima netko da je imao isti problem i kako uopce rijesiti to? spremam se za FET u 6 ili 7mj
Dali uzeti apaurin ili nesto drugo?
E pa i meni zadnji put jedva bio napravljen transfer, nisu ni mogli doci do tamo gdje treba biti, caljda pola sata. I ja sam tad imala biokemijsku beta dosla do 150
Jao, nista ne stizem. Krenula citati zaostatke i sve pozaboravljala. Dosla vam samo mahnuti, bila danas na uvz-u, u opisu je napredak. Drzite fige da nastave rasti i da se endometrij zadeblja.
Ima li kakvih novosti kod vas?
Ciklu i ananas za dobar endometrij, sto vise cikle dnevno!!!
Nada da, trudim se, popijem i po 0,75l soka na dan.
Drzite fige da se danas zadebljao malo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Bo1989 pozdrav. Koliko stanica dobijes u stimuliranim? Pitam jer i ja imam slicne hormone, isto ovako LH veci od FSH i isto ovako lagano iznad granice a AMH u ovim mjerama 0.5. Ali ja ovuliram. Mislim da ti nece jos nista dati od dodatnih pretraga, ali mozes uzet nesto za kvalitetu stanica i eventualno DHEA za smanjit FSH.
Nada88 cekam nalaze ko ozeba 🌞. I molim boga da imam neku trombofiliju jer bi se onda imala za sta uhvatit 🙊. Jedan dio nalaza ide postom i cini mi se da nece ni stici do punkcije. Uglavnom ako ne dodju nalazi do tada svakako dobivam heparin.
citala sam ali mi se malo sve pobrkalo 🙈 ako te ne davim previse bi mi mogla malo rec kamo si u postupku i koje stimulacije si primala? Sta ti kaze dr? Prije su mi svi dr. govorili da imam policisticne jajnike i uvijek je bila sumnja na pcos da bi mi na kraju ispalo skroz kontra plus te ciste koje mi dolaze od 6, 7 cm kad mi folikul ne pukne. Za nizak amh smo saznali pocetkom god. pa mi je to jos malo sok jer stvarno to nisam ocekivala i kao mlada sam, imam vremena (a na kraju ipak bas i nemam)😕....Po netu nema bas info o inverziji lh/fsh plus nizak amh, bar ja nisam uspjela naci 🧐
30 god., Amh 0, lh 16,21, fsh 11,6
1. Ivf 1/2020 gonal 300iu, cetrotide, brevactid,4 js, 2 oplođene i vraćene, beta 0
2. Ivf 3/2020 gonal 300iu, 5 stanica, 3 oplođene i vraćene, beta 0
3. Ivf-9.mj Petrova
MakiST jesi ti krvarila nakon scratchinga? Ja prvi dan jako malo, a jucer sam dosta lunjala i cak nosila tesko i bilo bi malo nekog brljavljenja a danas bas krvarim. Rekli su da ce bit normalno da malo lrvarim ali sad me strah da nastavi li se ovako da necu skuzit kad sam dobila pa da cu propustit terapiju
Sortiraj odgovore
Najstariji