Primjera radi... mm ima onak spermiogram... kao blagi asteno... 3 puta tako jos prije postupaka. Dosli mi na prvi postupak, planiran IVF, no radili su ICSI jer je spermiogram bio kriminal! Ja imala dosta stanica a spermiogram boze me sacuvaj. Nije nikad bio takav. Drugi put radjen IVF. Tako da to stvarno ovisi.
VM, nama je spominjao da bi se radio ICSI... i zbog lošeg spermiograma i zbog mojih godina.
Ima smisla ovo što priča Blacky89, vjerojatno konačnu odluku donosi biolog na dan oplodnje.
Bozma jesu ti stigli nalazi za trombofiliju, sta kaze Poljak za clexane?
MikicaC to nije ok od njih, no i meni je recimo Luči znao škrtariti s informacijama o embrijima. Kao, ma ništa ne brinite, transfer obavljen, idite kući laganini. Nisam nikad dobila nijednu slikicu embrija. Bezveze. Ovaj put zahtjevaj više info, to je tvoje pravo!
Sunshine čestitke, jel to prva trudnica u FB grupi? Držim fige za FET, na najjače!
Ma fuckas ti te slikice, skupo sam ja njih platila za nis'🙄😂😂... Slazem se da je Patrik super biolog no eto ja sam npr na vv cak 3 puta ostala trudna a tu gdje sam sve skupo platila i slusala hvalospjeva o mojim divnim embrijima i isprintanim slikucama 0 bodova.. I da radili su nam ICSI unatoc dobrom spg kao bas zbog prijasnjih ishoda pa da on izabere najbolje.. Nije dobro izabrao😂😂😂🙆♀️
Pozdrav cure, malo sam pisala u grupi na fejsu, tu se jos nisam javljala, ali vas pratim 🙂 Svima zelim puno srece i da cim prije uspijemo ❤🤞. Uglavnom, do sada smo prosli jedan aih i dva stimulirana Ivf-a bez uspjeha. Imam 30 god i ne bas sjajne nalaze. Amh mi je 0,9 ng/L, LH mi je 16,21, FSH mi je 11,37. Obzirom da ne ovuliram, m dobijem uglavnom nakon duphastona ili prvo estrofem pa duphaston, spermio nam je super. U petak idemo prvi put kod dr. Vrcica na konzultacije (do sad smo bili u kbc Ri i dr. L.) pa bi trebala pomoc oko pitanja koja bi trebala postaviti i koje bi pretrage mogla dodatno traziti? Do sad sam radila hsg, standardne hormone, vit. D. Svaki savijet je dobrodosao 😊
30 god., Amh 0, lh 16,21, fsh 11,6
1. Ivf 1/2020 gonal 300iu, cetrotide, brevactid,4 js, 2 oplođene i vraćene, beta 0
2. Ivf 3/2020 gonal 300iu, 5 stanica, 3 oplođene i vraćene, beta 0
3. Ivf-9.mj Petrova
Bo1989 pozdrav. Koliko stanica dobijes u stimuliranim? Pitam jer i ja imam slicne hormone, isto ovako LH veci od FSH i isto ovako lagano iznad granice a AMH u ovim mjerama 0.5. Ali ja ovuliram. Mislim da ti nece jos nista dati od dodatnih pretraga, ali mozes uzet nesto za kvalitetu stanica i eventualno DHEA za smanjit FSH.
Nada88 cekam nalaze ko ozeba 🌞. I molim boga da imam neku trombofiliju jer bi se onda imala za sta uhvatit 🙊. Jedan dio nalaza ide postom i cini mi se da nece ni stici do punkcije. Uglavnom ako ne dodju nalazi do tada svakako dobivam heparin.
Flower93 i meni su bolne m od kad sam hila na srimulaciji.
Evo ja danas obavila drugu folikulometriju 11.dnc folikul je 15 (bio je 13), endometrij se poceo zadebljavati. U petak opet pa da vidimo. Ako bude sve ok idem na fet.
Danas je nesto dr govorila na tom desnom jajniku 18,15,13 pa mi nije jasno sta je ovo od 18 valjda cista. Ali nisu mi nista rekle.
Ali nisam vise sigurna u nista, sve me strah. Kad od svih ostanu 1 ili 2 do petog dana. Ne vjeruhem vise u nista
Avama, koliki ti je endometrij?
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Bo1989 pozdrav. Koliko stanica dobijes u stimuliranim? Pitam jer i ja imam slicne hormone, isto ovako LH veci od FSH i isto ovako lagano iznad granice a AMH u ovim mjerama 0.5. Ali ja ovuliram. Mislim da ti nece jos nista dati od dodatnih pretraga, ali mozes uzet nesto za kvalitetu stanica i eventualno DHEA za smanjit FSH.
Nada88 cekam nalaze ko ozeba 🌞. I molim boga da imam neku trombofiliju jer bi se onda imala za sta uhvatit 🙊. Jedan dio nalaza ide postom i cini mi se da nece ni stici do punkcije. Uglavnom ako ne dodju nalazi do tada svakako dobivam heparin.
Ahahhahshhaha znaci molis Boga da bar nesto ne stima 🤣🤣🤣 a jesmo i mi zene lude ahhahahaha
Bozma oba puta sam se bockala Gonalima od 300 iu, cetrotide i brevactid. 1. put sam dobila 4 stanice, 2 su se oplodile, vracene 3. dan, beta 0, 2. put ista terapija, 5 stanica, 3 oplodene i vracene 2 dan, beta 0. Rekla mi je embriologica da obzirom na nalaze ne mogu bas previse ocekivat 😕 dhea mi je 7,03 pa ga zato ne uzimam. Prije cca mjesec dana sam pocela redovito uzimat coq10, omegu, solgar prenatale, vit.d tu i tamo (jer mi je dobar), myoinositol i psenicnu travu (kao za snizavanje Fsh 😬) i promjenila sam prehranu (nemam problema sa tezinom)... ne znam sta bi vise mogla, ovako imam filing da bar nesto pokusavam 😅 🤪
30 god., Amh 0, lh 16,21, fsh 11,6
1. Ivf 1/2020 gonal 300iu, cetrotide, brevactid,4 js, 2 oplođene i vraćene, beta 0
2. Ivf 3/2020 gonal 300iu, 5 stanica, 3 oplođene i vraćene, beta 0
3. Ivf-9.mj Petrova
Sortiraj odgovore
Najstariji