Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2020. 23:06

Pa ovo tvoje kad je ovako neplanirano krenilo, a i nekako mi se čini dosta brzo....moglo bi i bit nešto od toga. Ja u utorak na scratchingu i mislim 16-tog krećem isto sa blagom stimulacijom.. Milsila sam ovaj put preko HZZO, ali kad još ne rade pa sam išla opet privatno da ne gubim vrijeme
    Aj dobro je onda sve i puno bolje nego sam mislila,sad ćemo sve skupa krenit pa ćemo se pratit sa betama. razmislit ću još sutra da se vratim na fejs

Slee
    10. Svibanj 2020. 00:23

Bozma

Pa ovo tvoje kad je ovako neplanirano krenilo, a i nekako mi se čini dosta brzo….moglo bi i bit nešto od toga. Ja u utorak na scratchingu i mislim 16-tog krećem isto sa blagom stimulacijom.. Milsila sam ovaj put preko HZZO, ali kad još ne rade pa sam išla opet privatno da ne gubim vrijeme
    Aj dobro je onda sve i puno bolje nego sam mislila,sad ćemo sve skupa krenit pa ćemo se pratit sa betama. razmislit ću još sutra da se vratim na fejs

Kod kojeg si ono privatnika, zaboravila sam?
    Daa, sve cemo se pratiti i preseliti na neke zimske-proljetne bebe 2021 💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

LeLa2807
    10. Svibanj 2020. 00:29

Slee

Bozma dodiiii nam!
    Evo sunshine ide na fet, kao sto je rekla. Lala1982 i Simba imaju konzultacije, Vuky ima pregled kod Vrcica, Pinky nam se udaje i priprema sve za Prag pa drzimo fige da uskoro krene. Mrva 1986 ceka betu u ponedjeljak pa navijamo, popiskila sjenicu neku. Gelica krece s iducim ciklusom. Anitram isto ceka betu. Sigurno sam nekog izostavila, a i tesko mi je sva imena povezati s nadomkom na forumu 😂
    Ja sam odustala od Skvorca, uhvatila me zuta minuta, nazvala Betu plus prosli ponedjeljak, narucili me za konzultacije u srijedu. Taman bila 2dc pa napravili pregled i od cetvrtka sam na blagoj stomulaciji! Moj prvi ivf 💗 U ponedjeljak mi je uvz. Sve se nekako naglo odigralo, inace sam jedna od onih koji nista ne rade spontano i sve mi mora biti po planu, ali ovo sam rekla da necu planirat, nego kako se poslozi - poslozi

Slee, sugradjanko, dodjem uvijek bacit oko da vidim hoces li se javiti. Navijam za tebe i saljem ti svu pozitivu svijeta neka ovaj ciklus bude dobitan da nam dodjes na zimske bebe. 🥰

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

10. Svibanj 2020. 09:33

Slee, ja cu kod dr. Poljaka ovaj put. Nadam se da ce bit i posljednji

Slee
    10. Svibanj 2020. 09:40

Lelaaaa sad cu vam ja doci, rezerviraj mi mjesto tamo! Kako si ti? Jesi bila na prvom pregledu? 
    Bozma neka bude zadnji i uspjesan! 
    Ja sam bas jako uzbudjena. Jesi bila vec kada na blagoj stimulaciji? Koliko si dobila js? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

LeLa2807
    10. Svibanj 2020. 10:00

Slee

Lelaaaasad cu vam ja doci, rezerviraj mi mjesto tamo! Kako si ti? Jesi bila na prvom pregledu?
    Bozma neka bude zadnji i uspjesan!
    Ja sam bas jako uzbudjena. Jesi bila vec kada na blagoj stimulaciji? Koliko si dobila js?

Imam jako dobar osjecaj da ces doci ovaj ciklus. Jedva cekam. 
    Ja sam ti sa 5+5 (5.5.)imala malo iscjetka boje bijele kaklve kako kaze ginek i zovem ti nasu dr Š kod koje sam naručena sa 6+5 14.5. Da me primi a sestra ti meni kaze da sta hocu to ionako jos nije trudnoca?!  I da ako krene krvarenje da se javim pa ce me probat ubacit sutradan. Ja sam bila van sebe. Kazem mm on govori idemo na hitnu. Kako je bio radni dan i jutro trazila sam privatnike i nasla dr S. U opatiji koja ce mi vodit T. Dakle zena je privatnica divna, radila je taj dan od 15 h meni govori da dodjem u 13:15 ako je takva situacija radi iscjetka. Ugl sve je u redu potvrdila je srčanu akciju taj dan odmah bas sam se iznenadila tako rano i napisala koje sve uputnice trebam uzet i napravit. Tako da ti ja u četvrtak idem kod Š reci cu da sam bila na pregledu jer me sestra nije htjela primit i ic vadit krv. A dr S mi kaze neovisno jel T 5 tjedana 15 ili 38 to se sve smatra T i da cemo se zajedno potrudit da ju iznesemo uspjesno do kraja. e to je zena. Sta god bilo bar znam da joj je stalo do svog posla. I jos kod Š ne mozes ni doc da je hitnoca ova mi je rekla ako se bilo sta promijeni da zovem i da ce me primit odmah. Inace za S sam cula jako je cjenjena idu mi neke prijateljice kod nje godinama. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Slee
    10. Svibanj 2020. 11:11

Lela jaooo boze moj, ali ta sestra mi ide na zivce vec neko vrijeme. Ja sam je zvala da mi sredi propusnicu sada za Zg, a ona pocela nesto fantazirati! 
    Doktorica S iz Opatije je super, ona je mama moje frendice i ja odem nekad kod nje! Znam i par zena koje su kod nje vodile trudnocu i sve pohvale imaju! Znaci vec je bila srcana reakcijaaaaa superrrr 💗💗 Bas sam sretna i jedva vam se cekam prodruziti. Ja sam pozitivna, ali moram biti i realna tu i tamo. Prvi nam je Ivf i bas sam uzbudjena jer ni ne znam sto nas sve ceka! Ja u ponedjeljak idem na folikulometriju pa drzi fige da ih bude nekoliko lijepih 🍀🍍🧚🏻‍♀️🧃

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

LeLa2807
    10. Svibanj 2020. 11:25

Slee

Lela jaooo boze moj, ali ta sestra mi ide na zivce vec neko vrijeme. Ja sam je zvala da mi sredi propusnicu sada za Zg, a ona pocela nesto fantazirati!
    Doktorica S iz Opatije je super, ona je mama moje frendice i ja odem nekad kod nje! Znam i par zena koje su kod nje vodile trudnocu i sve pohvale imaju! Znaci vec je bila srcana reakcijaaaaa superrrr 💗💗 Bas sam sretna i jedva vam se cekam prodruziti. Ja sam pozitivna, ali moram biti i realna tu i tamo. Prvi nam je Ivf i bas sam uzbudjena jer ni ne znam sto nas sve ceka! Ja u ponedjeljak idem na folikulometriju pa drzi fige da ih bude nekoliko lijepih 🍀🍍🧚🏻‍♀️🧃

Dakle dr S je divna zena prije svega ja sam njom odusevljena nije mi zao niti jedne kune kad znam da ba pregled dolazim mirna sta god bude. 
    A ti budi vesela vedra i pozitivna nemoj da te statistika muci jer je 1 nema veze. VI ste ionako uspjeli ostvariti T sami tako da ti imas ogromne sanse da prvi bude dobitni vidjet ces. Nemoj da strah nadvlada kad krenu negativne misli, onda ih okreni misli na nesto drugo. Bilo sto a da je pozitivno i vidjet ces sve ce biti dobro. Jedva cekam da nam dodjes. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Slee
    10. Svibanj 2020. 11:29

Hvala ti, Lela, bas puno znaci! Bas mi je drago da si zadovoljna s doktoricom, to je jako vazno 💗
    Javit cu kako se odvio nas prvi postupak, racunaj da vam dolazim tamo negdje u prvom tjednu sestog mjeseca kada javim pozitivnu betu 😂💗
    Cujemo se uskoro! Cuvaj se 😘😘

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Mala Una
    10. Svibanj 2020. 12:26

Nikitta

Vita26hvala ti mila, tebi želim sretnu i urednu trudnoću do kraja i sretan porod. 🍀💜
    MalaUnadr. Tomičić je super, ja sam kod prof. Baldani i naravno tvoj liječnik ti radi sve preglede tokom postupka do štoperice, ali pravilo u Petrovoj ti je da aspiracije i transfere svim pacijenticama radi 1 dežuran doktor, pa koji te zapadne. Prošla sam 3 aspiracije u zadnjih godinu i pol kod njih, ali hvala Bogu svaki put sam izbjegla Kisića. Samo ne on 😂 Nažalost imala sam u zadnja 3 postupka samo 1 transfer (jebi ga, dijagnoza) i to me zapao baš Tomičić, odličan je. Što se tiče inseminacije, ne čeka se ništa, ali sad je izvanredno stanje, pa prednost imaju teži slučajevi i źene iznad 40. Svakako traži da učine prohodnost jajovoda dok čekaš inseminaciju.
    Sunshine25 najjača si! Ja skrivam od mnoooogih za postupke. A imam i debele razloge, iako bih najsretnija bila da ostanem trudna, rodim, onda mogu doslovno i u novine. Vidim da imate grupu na FB, ja bih to ipak izbjegla za sada, upravo zbog nekih jakih razloga o kojima ne mogu ovdje. Zato se nadam da ćete vi curke ipak virnuti i ovdje from time to time. 💜
    Bozma hvala ti draga, baš sam upratila dosta tvojih zadnjih postova dok me nije bilo, totalno kužim da ludiš, i samoj mi je tako, a godine lete. Zašto kažeš da HZZO ne rade postupke? Ja imam sutra konzultacije u Petrovoj, rade normalno.
    Slee joj hvala ti što si nas brifirala o drugim curkama, nadam se da će svima ići sve po planu. Tako bih bila sretna da Mrva1986 prijavi visoku betu, vidjela sam da je imala još jedan neuspjeh nedavno.Tebi sretno u Beta plus, mislim da ti je odluka ispravna.

Hvala ti na savjetima, čula sam o Tomičiću sve najbolje i zapravo se baš veselim pregledu. Pitati ću ga za prohodnost, da obavimo prije inseminacije, možda dogodi se čudo 🙌😀

Ja '88 - sve ok
    mm '86 - sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.