NIKITTA ja se slazem stobom ,stitnjaca proradi od stresa i sokova ,treva dovoljno sna prije vadjenje ja sad zadnje uzstala
Iz kreveta i isla vaditi samo zube oprala ,znaci na tašte .i bilo je dobro. A predzadnji put bila nervozna i odmah skocio
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
MikicaC draga, sretno ti! 🤞🍀
Dorotea88 žao mi je što nije uspjelo 🙁
Samo hrabro dalje 💪💪 Sretno ti u ponedjeljak! 🍀
Bozma oho, ti krećeš 😊 Sretno! 🍀🤞
Suncokretica želim ti da što prije krene postupak i naravno da bude uspješan! 🍀
Nikitta evo i tebe nazad 🤗❤️ falila si nam ovdje, često sam te se sjetila 😘
Lotus dobro došla i što prije otišla na ljepše teme! 🤞
Sunshine25 da, da, gledala sam rtl… Bile ste odlične! Bravo i hvala vam! ❤️😘 Sretno na fetu! 🍀🤞
Hvala od srca! ❤ nekako sam imala osjecaj da moji postovi ostaju neprimjeceni,pa rekoh necu cure zamarati,one su stara klapa 😊 pratim forum preko moba,pa stalno skrolam,listam i gubim se u svemu tome jer nisam bas fanatik za forume,ali ucim 😉
P.s. curkama svaka cast za rtl-ov prilog!!! 👏👏👏 jedna mi je cak bi se moglo i reci susjeda 😁
Sretno svima i da skupa brojimo do sljedeceg Valentinova! 😁😁
Ja 88', muz 89'
Dijagnoza-idiopatska
1.inseminacija 21/03/20- neuspjesno
2.inseminacija 20/04/20- neuspjesno
U pripremi za ivf
Nada88Uh, zadnji transfer mi je bio užasan, liječnik nije mogao doći do maternice, sve izvrnuto radi adenominoze i endometrioze, pa mi je “ravnao” maternicu s nekim instrumentom, strahota, ali kod nas ne ide ništa protiv bolova, samo daju za aspiraciju js. Jedan savjet molim, koliko ranije da popijem Normabele prije uzv koji mi je bolan, i prije eventualnog transfera?
Vita26 mi bismo trebali vaditi TSH svaki dan, u isto vrijeme, punih 30 dana - onda bi vidjeli koliko TSH zapravo šeta i podložan je stresorima, i tek onda bi znali prosječnu vrijednost TSH. Ali, to nitko ne radi niti će, tako da nam preostaje vjerovati nasumičnom vađenju svaka 2-3 mjeseca i pokušat se ne izlagati stresu.
Meni su isto transferi uzasno bolni, kad mi gura one spekule jos na pun mjehur ja doslovno placem, sad me hvata jeza kad se sjetim jednom mi je jedna doktorica rekla da mi ulaz msternice nije bas pod pravim kutom i da me zbog toga boli. Sat i pol prije transfera mi je sestra dala dvije tablete za smirenje (ne znam koje) , al su me totalno osamutile, bolilo me i ovaj put al ne kao prije.
Nikitta popiješ pola sata prije i trebao bi djelovat. Ili ako ne stignes, stavi ga pod jezik da se rastopi. Tako tablete najbrže djeluju.
A sto se tiče transfera, meni u Os totalno bezbolan (pun mjehur, transfer napravljen uz uzv)... kod L. sam se jezila na transfere. Punkcija me manje boljela! Znaciiii.... koma! Bez uzv, uvijek minimalno 15 min čeprkanja sa raznoraznim instrumentima! Uglavnom moj cervix kao negdje pobjegne 😂 pa kako i nece pobjeći kad se samo sjetim... pobjegla bi i ja skupa s njim 🙈
Punkciju sam ko L preživjela sa 2 ketonala, normabelom i čašicom rakije 😂 onda se valjda smije kombinirat 😂 evo živa sam... jesam malo bila ošamućena, pričala pizdarije i smijala se ko lud na brašno 😂
P.S. Uživaj u izletu 😘
Dorotea88 oprosti, promakao tvoj post. Ja sad isto moram pohvatati nove curke, nisam bila na forumu 6 mjeseci. Vidim da ste prošli 2 AIH, žao mi je radi toga, po meni je to često gubljenje vremena, iako rijetkim sretnicima uspije i to. Mojoj frendici primjerice, ‘ladno uspjela inseminacija i to za oboje djece. Sad se pripremaj za IVF, što manje znaš, to bolje, najbolje prođu oni u “neznanju”, to samo znači da ti je uspjelo iz prve ili druge, pa se nisi morala educirati o dodatnim pretragama, svim vrstama protokola i stimulacijama kako bi pronašli dobitnu kombinaciju. Sretno!🤸🏻♂️🍀
Nada88 identično kod mene, jeza me hvata na samu pomisao. Ako imam pregled u 12h, roknut ću 2 Normabela od 2mg u 10h, nadam se da je to dosta ranije - da me ulovi na vrijeme. Javim ishod 😂
Slobodno, nists ti nece skoditi! Drzim fige da prođe sto bezbolnije i da ovaj put dođes do svog cilja od ❤ ti želim!!!
Dorotea88 Tnam taj osjecaj na forumu ali to je normalno kad dodjes novi,moras malo vise ukljucitsa da sve povatad i upoznas curke.zelim ti srecu da uzspije sto prije,taj vas malo andjeo ceka vas tu negdjee samo hrabro.
NIKITTA iluzivaj te u izletu🥰🥰
I da zelim ti srecu da ovaj bude dobitan,svasta si prosla i skidam ti kapu ❤️
BlackY
Dokle si stigla nisam citala sve postove,posto samo uletim ovde provirim malo i eto,imala si punkciju ako dobro sam razumljela!?
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Bok cure, nova sam u ovoj temi, pa vas molim par savjeta :) dvije godine pokusavamo, na jesen/zimu 2019. smo izvadili sve nalaze i sve je kod oboje uredu. U Petrovoj sam bila kod dr. Kisića i on mi je bio grozan, sad imam uskoro pregled kod dr. Tomičića.....zadnji put kad sam bila kod Kisića mi je rekao da je inseminacija sljedeći korak, tko od vas ima iskustvo s time da su svi nalazi bili dobri? Nisam obavila prohodnost jajnika, nije mi to ni spominjao....
da li se dugo ceka na test prohodnosti ili na inseminaciju?
Da li se prije inseminacije piju ljekovi? Vade svi nalazi ponovno?
Puno pitanja za prvi post 😀
Želim vam svima sreću 💕
Ja '88 - sve ok
mm '86 - sve ok
Vita jok... nova stimulacija... taman krenula vadit nalaze i onda nas stopirala korona. Nadam se IVF-u u lipnju... 🙏
Vraćam se u Os.
MalaUna od nalaza ti hormoni i papa vrijede godinu dana, a brisevi i markeri pola godine, tako da ces vjerojatno to morati ponovo vadit. Nemoj slučajno ic kod doktora koji ti nije “sjeo”. Inseminacija uglavnom ide prva pa tek onda IVF, osim u slučajevima kada inseminacija nije moguća (začepljeni jajovodi ili kao u mom slučaju “bez jajovoda”). Malo je bezveze da šalju na inseminacija bez provjere prohodnosti jajovoda, ali da, i to znaju radit. Vidjet ces sta ce ti dr. rec. Mislim da se nista od toga dugo ne čeka. Odnosno ako imas sve nalaze ideš odmah sljedeći ciklus nakon konzultacija.
P.s. Dobro dosla i čim prije nas napustila 🤞
MikicaC draga, sretno ti! 🤞🍀
Dorotea88 žao mi je što nije uspjelo 🙁
Samo hrabro dalje 💪💪 Sretno ti u ponedjeljak! 🍀
Bozma oho, ti krećeš 😊 Sretno! 🍀🤞
Suncokretica želim ti da što prije krene postupak i naravno da bude uspješan! 🍀
Nikitta evo i tebe nazad 🤗❤️ falila si nam ovdje, često sam te se sjetila 😘
Lotus dobro došla i što prije otišla na ljepše teme! 🤞
Sunshine25 da, da, gledala sam rtl… Bile ste odlične! Bravo i hvala vam! ❤️😘 Sretno na fetu! 🍀🤞
Hvala draga 🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji