Cure brzinski se javljam, imam lude smjene i nista ne stizem. Vcrs citam zaostatke, samo da pozdravim nikittu ❤️ Cesto si mi bila u mislima, rasplakala sam se upravo kad sam vidjela da si se javila🙈 😘 Za sve
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Zvala sam sestru Brigitu (Petrova) i kaze da sam usla u taj prvi krug za FET (menstruacija stize oko 14.svibnja 💪) i da ce me prof Vrcic kontaktirati iduci tjedan. 😍😍
Nada88
Krenula prosle godine u postupak sa 3,6tsh .
U 12mj mi je porastao na 4,5 i pijem svaku jutro u isto vrjeme 75mg Eutyrox koliko mi je sad neznam,nalaz dobila je moja gin.( zbog korone).pa mi samo javila da nastavim terapiju i da je uredu sve.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Luna19
Ja sam bila u Os
Vidim da je uspjelo, čestitam😁 Kakvo je tvoje iskustvo, jesi dugo čekala na postupak i je li osoblje ok?
Ginekologinja mi je rekla da u zadnjih godinu- dvije taj odjel ima jako dobru uspješnost...
Ja 28g. MM 27g.
Nalaz spermiograma: nepotpuna likvefakcija i smanjena vitalnost.
Pokušavamo 14 mjeseci.
Luna
Jeste ,istina je ima dosta trudnoca,dosla je biologinja jedna nova ,navodno iz Zg.jedna predivna Zena ,objasni sve i sve mogucnosti .takodjer i njena kolegica.glavna sestra jedna divna zena i jos dvje medicinske sestre koje tamo rade i na tome su super su.ja nisam dugo cekala za postupak otisla na konultacije prosle godine -izvadili sve nalaze,moraju biti svi uredni,i dobila termin u 9mj tada sam krenula ,pa sam
Imala punkciju.dobili puno jaja i 7 blastica,medju tim jedna n nije prezivjela.posle punkcije sam riskirala na svoju odg.nisam uzspjela,onda sam imala biokemisku ,onda opet nisam uzspjela,onda sam odlucila pauzirati.i i uzspjela 4blastica imam jos 2smrznutr ali nadam se da ce do kraja biti sve uredu te dvje necu vise trebati .
Jos nisu krenuli raditi bilo bi dobro dok ne krenu prikupis nalaze,treba dosta dugo vremena da svi budu gotovi
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Luna
Jeste ,istina je ima dosta trudnoca,dosla je biologinja jedna nova ,navodno iz Zg.jedna predivna Zena ,objasni sve i sve mogucnosti .takodjer i njena kolegica.glavna sestra jedna divna zena i jos dvje medicinske sestre koje tamo rade i na tome su super su.ja nisam dugo cekala za postupak otisla na konultacije prosle godine -izvadili sve nalaze,moraju biti svi uredni,i dobila termin u 9mj tada sam krenula ,pa sam
Imala punkciju.dobili puno jaja i 7 blastica,medju tim jedna n nije prezivjela.posle punkcije sam riskirala na svoju odg.nisam uzspjela,onda sam imala biokemisku ,onda opet nisam uzspjela,onda sam odlucila pauzirati.i i uzspjela 4blastica imam jos 2smrznutr ali nadam se da ce do kraja biti sve uredu te dvje necu vise trebati .
Jos nisu krenuli raditi bilo bi dobro dok ne krenu prikupis nalaze,treba dosta dugo vremena da svi budu gotovi
Hvala ti na odgovoru! Vjerujem da će biti sve savršeno kod tebe i da nećeš trebati druge 2 😊 Neke nalaze već imamo, a ostale ću sad krenuti prikupljati. Svjesna sam da će trebati više pokušaja, pa želim što prije početi s tom borbom 💪
Ja 28g. MM 27g.
Nalaz spermiograma: nepotpuna likvefakcija i smanjena vitalnost.
Pokušavamo 14 mjeseci.
Oooo draga Nikitta 💚💚 baš sam se nekidan pitala kada ćeš nam se javiti 🙂 ja sam se prebacila totalno na fejs grupu, tamo mi je lakše sve pratiti, i nisam bila na forumu sigurno mjesec i pol dana. Morala sam se javiti kad sam vidjela tvoj nick 💚 drago mi je da si bolje i što ponovno razmišljaš o postupcima. Ja sam dobro, čekam fet, u ponedjeljak idem na prvi uzv (12dc). Nisam još trudna, ali bit će.. polako 😂
Blacky, Marijaiva i ostale moje ,,stare'' curke, šaljem vam puuuuuuno zagrljaja 💚
P.s. jeste li me gledale na rtlu? 😎 Bila je reportaža o postupcima pa sam i ja rekla par riječi 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Oooo draga Nikitta 💚💚 baš sam se nekidan pitala kada ćeš nam se javiti 🙂 ja sam se prebacila totalno na fejs grupu, tamo mi je lakše sve pratiti, i nisam bila na forumu sigurno mjesec i pol dana. Morala sam se javiti kad sam vidjela tvoj nick 💚 drago mi je da si bolje i što ponovno razmišljaš o postupcima. Ja sam dobro, čekam fet, u ponedjeljak idem na prvi uzv (12dc). Nisam još trudna, ali bit će.. polako 😂
Blacky, Marijaiva i ostale moje ,,stare'' curke, šaljem vam puuuuuuno zagrljaja 💚
P.s. jeste li me gledale na rtlu? 😎 Bila je reportaža o postupcima pa sam i ja rekla par riječi 😁
Neee.. Stvarnooo? Ima neki link? Sto da upisem?
Jai sretno ti do neba i neka ovaj fet bude uspjesan do kraja❤️❤️
Neee.. Stvarnooo? Ima neki link? Sto da upisem?
Jai sretno ti do neba i neka ovaj fet bude uspjesan do kraja❤️❤️
Sad sam pogledala
Bravo bravo super si sve rekla 👋👋👋
Sortiraj odgovore
Najstariji