Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Ožujak 2020. 12:45

Bozma

marijaivaa

Bozma

Meni su testovi pokazivali crtu i a beta iz krvi taj dan bila 6 ( ostatak boostera) i to sam probala vise njih, kineza, muller i clear blue. Sumnjam da vam ne bi pokazalo nesto do 9dnt blastica.
    Alexjesi primala kakve boostere nakon transfera?

Nazalost slazem se, a ovo je jos jedan dokaz da taj clear blue cesto izbacuje te evaporacijske crte od puno cura sam to cula… Jer ne mogu ce je da si jucer na jednom imala crtu a sad je nema na 2 testa nakon njega…

i opet se slažem, kako taj CB baš guraju u ljekarnama, nakon tih pozitivnih testova na betu 6 sam se opskrbila i čitav vikend pišala različite testove i kako su svi i dalje pokazivali crtu, i to ne baš svijetlu nadala sam se da je nalaz bete iz krvi pogrešan. kinez je stalno imao sličnu crtu, muller je svaki dan bio malo svjetliji, a CB mi pokazao tu sjenu kad su ostali testovi već bili čisti pa sam se opet ponadala i opet išla vadit betu i bila je 2. Šteta bačene love za testove i za bete.

Da i meni je u biokemijskim taj iz mullera bio jako blag danima odmah sam znala da ne valja jer znam kako mora tamniti i kak mi je tamno u trudnoci.. I dan prije menge nije bilo ni te sjene... 

28. Ožujak 2020. 12:50

marijaivaa

Nada88

marijaivaa

alex2102

Nada88

Meto

Jecikagod sam starija od tebe a ni ne razmisljam o odustajanju. Nas su pogodile teske dijagnoze i onda kada sam mislila da se necu moci ustati iz kreveta od tuge i boli odlucila sam da je ovo moja borba do kraja tj borbe sam izgubila ali rat necu i izaci cu kao pobjednik. Ja sam se zainatila bas🙈😁
    Sad ti se cini kao da ne mozes vise, mislim da nema cure koja si to nije rekla i onda te nesto vuce da ides dalje. . Zelim ti srecu i da bude onako kako odlucis❤️ Naravno, nadam se da je ipak rano jer to je nada, iako sam svjesna situacije i sama🤞🤞
    Nadaznas da bi ja volila da su moje embrije ostavili do petog dana jer je njihov najkriticniji dan onaj cetvrti, a tad su embriji vec u nama i kljukamo se ljekovima i nadamo se, pazimo pa nista. tvoje bebe su borci i svim srcem ti zelim veliku betu i da su se obje primile🤗

Hvala ti draga Meto ❤..meni je ovo prvi put da su ih ostavili do 5 dana, u prijasnjim postupcima su ih vracali 3 i jednom 4, mozda je stvarno kljuc i u tome.

Meni su svaki put vraćali blastociste, 5 dana stare, je veća mogućnost ali na žalost nema pravila, cura koja je sad sa mnom bila na transveru vratili su joj dvodnevni i hvala bogu uspjela je, beta jučer preko 400

Joj koliko su meni puta vracali 'savrsene' blastice ni ne bojim ih, da je bar u tom kljuc davno bi ja bila mama i to ne samo 1 djetetu🤦‍♀️…

Da i to je istina…di ste vi sad stali, oces traziti dodatne pretrage ili ?

Nemamo mi vise koje pretrage raditi sve smo vec obavili… Ili pokusavati dok ne naidje taj pravi embrij ili van i PGD… Iako ni on nije nikakva 

Uzasno je to...jesi pokusala nekim altrnativnim metodama, jer koliko se sicam vi ste par bez dijagnoze s vama je sve ok ili?

28. Ožujak 2020. 12:57

Nada88

marijaivaa

Nada88

marijaivaa

alex2102

Nada88

Meto

Jecikagod sam starija od tebe a ni ne razmisljam o odustajanju. Nas su pogodile teske dijagnoze i onda kada sam mislila da se necu moci ustati iz kreveta od tuge i boli odlucila sam da je ovo moja borba do kraja tj borbe sam izgubila ali rat necu i izaci cu kao pobjednik. Ja sam se zainatila bas🙈😁
    Sad ti se cini kao da ne mozes vise, mislim da nema cure koja si to nije rekla i onda te nesto vuce da ides dalje. . Zelim ti srecu i da bude onako kako odlucis❤️ Naravno, nadam se da je ipak rano jer to je nada, iako sam svjesna situacije i sama🤞🤞
    Nadaznas da bi ja volila da su moje embrije ostavili do petog dana jer je njihov najkriticniji dan onaj cetvrti, a tad su embriji vec u nama i kljukamo se ljekovima i nadamo se, pazimo pa nista. tvoje bebe su borci i svim srcem ti zelim veliku betu i da su se obje primile🤗

Hvala ti draga Meto ❤..meni je ovo prvi put da su ih ostavili do 5 dana, u prijasnjim postupcima su ih vracali 3 i jednom 4, mozda je stvarno kljuc i u tome.

Meni su svaki put vraćali blastociste, 5 dana stare, je veća mogućnost ali na žalost nema pravila, cura koja je sad sa mnom bila na transveru vratili su joj dvodnevni i hvala bogu uspjela je, beta jučer preko 400

Joj koliko su meni puta vracali 'savrsene' blastice ni ne bojim ih, da je bar u tom kljuc davno bi ja bila mama i to ne samo 1 djetetu🤦‍♀️…

Nemamo mi vise koje pretrage raditi sve smo vec obavili… Ili pokusavati dok ne naidje taj pravi embrij ili van i PGD… Iako ni on nije nikakva

Uzasno je to…jesi pokusala nekim altrnativnim metodama, jer koliko se sicam vi ste par bez dijagnoze s vama je sve ok ili?

Da bez dijagnoze, bar pronadjene dijagnoze.. A vjeruj u ovih 8 godina nema sta nismo pokusalali i bacali novce u vjetar... 

• alex2102
    28. Ožujak 2020. 13:05

marijaivaa

Nada88

marijaivaa

Nada88

marijaivaa

alex2102

Nada88

Meto

Uzasno je to…jesi pokusala nekim altrnativnim metodama, jer koliko se sicam vi ste par bez dijagnoze s vama je sve ok ili?

Da bez dijagnoze, bar pronadjene dijagnoze.. A vjeruj u ovih 8 godina nema sta nismo pokusalali i bacali novce u vjetar…

Mi smo isto par bez dijagnoze, jedino šta ja imam policisticne jajnik ali sve je inače ok, a ja sam probala i alternativne metode, kao bio mi je pomjeren želudac pa je puvukao maternicu i to smo probali, namjestila želudac vježbama i još neki čajevi, med i slično ali opet isto, možda da provjeriš h ti šta ti je sa želucem, ja nisam imala nikakve simptome niti boli da je se pomjeriti i da nešto nije u redu

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

• avama
    28. Ožujak 2020. 13:06

JECIKA

avama

Cure sad kad mamo razmisljam, ove biokemijske su me dotukle
    Taman se ponadas, a ono nista. Meni je ovo cetvrta (3 iz prirodnog pokusaja, 1 iz ivf), uz 1.spontani. Vise ne znam sta dalje
    Avama bas mi je zao.. Ali uvijek postoji razlog.. Jesi lo isla na histeroskopiju ikad? Kakav ti je hemoglobin? Pijes li dosta vode? Meni su sumnjali na svasta - histeroskopijom su provjeirlo zid materice - sve ok. Hemoglobin mi je bio ispod 90, sad je 140 (cikla svaki dan kao prilog!) plus pijem 2-3 litra tecnosti od cega makar 1,5 vode. I to mi je prosjek. Znam da ti je tesko.. Kao se desi pa opet nista ali moras nesti promijeniti/uvesti/probati sto ima smisla da mrvica ostane tu gdje je.. Sa tobom smo

Hoglobinmi je oko 100, zeljezo 8, pijem kendural vec 2 mjeseca. Feritin 23. Nisam radila histeroskopiju. Ne znam, valjda zato jer sam jednu trudnocu vec imala (mali andjeo nije s nama). Ali svakako cu sada nakon ove karantene probati jos dalje. I da kad sam pila sok od cikle  prije ovog stimuliranog mi se desila biokemijska u prirodnom pokusaju. Sad pijem i vit d.

• avama
    28. Ožujak 2020. 13:10

alex2102

marijaivaa

alex2102

Cure može jedno pitanje, dali je ikad itko pokušao ostaviti urin u sterilnu bočicu i kasnije napraviti test?

Mozes no onda ces vjerojatno misliti da ni to nije u redu… Ako ikako mozes najbolje se strpi do jutra nema sad druge… Mozes ti i ranije betu vaditi nema veze sto ono kazu i meni su uvijek rekli 12 ili 14 dan vaditi ja sam 10 dan…

Okic, hvala ti puno puno, a ne mogu doći do bete 😭, zadnja dva puta sam išla privatno a ne rade više zbog korone, a zabranjeno nam je napuštati mjesto prebivališta, nemam potvrdu za odlazak a ne mogu mi je dati jer ne rade, tako da sam osuđena čekati stvari ili se još nadati trudnoći, jer tko zna kad ću moći doći do mjesta gdje mogu betu napraviti, kod nas ovdje ima samo hitna ništa više

Meni je dr opce prakse dao propusnicu za vadit betu u drugom mjestu i naveo je osobu koja me vozila. 

• avama
    28. Ožujak 2020. 13:13

avama

alex2102

marijaivaa

alex2102

Cure može jedno pitanje, dali je ikad itko pokušao ostaviti urin u sterilnu bočicu i kasnije napraviti test?

Mozes no onda ces vjerojatno misliti da ni to nije u redu… Ako ikako mozes najbolje se strpi do jutra nema sad druge… Mozes ti i ranije betu vaditi nema veze sto ono kazu i meni su uvijek rekli 12 ili 14 dan vaditi ja sam 10 dan…

Okic, hvala ti puno puno, a ne mogu doći do bete 😭, zadnja dva puta sam išla privatno a ne rade više zbog korone, a zabranjeno nam je napuštati mjesto prebivališta, nemam potvrdu za odlazak a ne mogu mi je dati jer ne rade, tako da sam osuđena čekati stvari ili se još nadati trudnoći, jer tko zna kad ću moći doći do mjesta gdje mogu betu napraviti, kod nas ovdje ima samo hitna ništa više

Meni je dr opce prakse dao propusnicu za vadit betu u drugom mjestu i naveo je osobu koja me vozila.

Moze poslati i na mob ili email.

• avama
    28. Ožujak 2020. 13:18

A testovi iz mullera su dosta svijetli meni bili kad je biokemijska u pitanju, i ovi s ebaya one step su polako tamnili ali isto su bili dosta svijetli. Moja beta je dosla do 156 i test nije bio jako taman. Znaci meni je booster negdje 7 dan izasao, 8 nije bilo nista na testu(radi se o trodnevnom), a 9 je bila lagana sjena koja je tamnila do 16.dana i onda je pocela opet svijetliti.  

• alex2102
    28. Ožujak 2020. 14:29

avama

avama

alex2102

marijaivaa

alex2102

Moze poslati i na mob ili email.

Odlično onda ću to i napravi i jer nisam dok opće prakse niti pitala

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

28. Ožujak 2020. 15:26

alex2102

marijaivaa

Nada88

marijaivaa

Nada88

marijaivaa

alex2102

Nada88

Meto

Da bez dijagnoze, bar pronadjene dijagnoze.. A vjeruj u ovih 8 godina nema sta nismo pokusalali i bacali novce u vjetar…

Mi smo isto par bez dijagnoze, jedino šta ja imam policisticne jajnik ali sve je inače ok, a ja sam probala i alternativne metode, kao bio mi je pomjeren želudac pa je puvukao maternicu i to smo probali, namjestila želudac vježbama i još neki čajevi, med i slično ali opet isto, možda da provjeriš h ti šta ti je sa želucem, ja nisam imala nikakve simptome niti boli da je se pomjeriti i da nešto nije u redu

Koliko dugo vec pokusavate?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.