Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Ožujak 2020. 08:35

JECIKA

Viola i sve ostale cure hvala na podrsci, meni je ovo tek drugi stimulirani. Svaka cast zenama koje prolaze to X puta - ja ne znam hocu li moci.. Ja se divim zaista.

Koliko puta sam si ja postavila to pitanje...ja sam prosla jedan stimulirani i dva FET, ovo mi je bio drugi stimulirani u kojem sam dobila 21 JS, od toga 15 zrelih i 7 oplođenih ( ne los broj, s obzirom na dijagnozu moga dragog), ja sva sretna racunam ako ovo ne uspije imamo jos za bar dva FETA i dolazim 5 dan ns transfer, doktor kaze jako mi je zao al 5 dan su docekale samo ove dvije koje cemo danas vratiti i  srednje su kvalitete..kad se nisam onesvjestila, rijeku suza isplakala jer koja je mogucnost da su sve propale, a ove dvije da ce uspit...i evo uspile su i cekam betu i prvi ultrazvuk... 

JECIKA
    28. Ožujak 2020. 08:37

Meto draga testirala se od 6dnt (danas je 9dnt) ali se danas nisam testirala. Sve su bild sjenke. Dr mi rekao da je velika vjerov da su bili lazno pozitivni jer je RANO. I da mu se javim kad je uzmem iz krvi. Inace ne vjeruje u testove urina sto ga podrzavam jer i kada mi je beta bila preko 100 test je pokazivao blagu liniju a ne jarko crvenu. Tako da cekam betu. Ako ne izdrzim idem odmah u ponedeljak.. A ako izdrzim onda u srijedu-cetvrtak kada i treba. Kod nas inace u Crnoj Gori postoji samo PregnanceTest i Baby Rapid. Nemamo Muller niti ClearBlue itd. A kineze ne stigoh da narucim.. Jedan tesr mi kosta od 3-5evra..

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    28. Ožujak 2020. 08:41

Nada88

JECIKA

Viola i sve ostale cure hvala na podrsci, meni je ovo tek drugi stimulirani. Svaka cast zenama koje prolaze to X puta - ja ne znam hocu li moci.. Ja se divim zaista.

Koliko puta sam si ja postavila to pitanje…ja sam prosla jedan stimulirani i dva FET, ovo mi je bio drugi stimulirani u kojem sam dobila 21 JS, od toga 15 zrelih i 7 oplođenih ( ne los broj, s obzirom na dijagnozu moga dragog), ja sva sretna racunam ako ovo ne uspije imamo jos za bar dva FETA i dolazim 5 dan ns transfer, doktor kaze jako mi je zao al 5 dan su docekale samo ove dvije koje cemo danas vratiti i srednje su kvalitete..kad se nisam onesvjestila, rijeku suza isplakala jer koja je mogucnost da su sve propale, a ove dvije da ce uspit…i evo uspile su i cekam betu i prvi ultrazvuk…

Nado ja mislim da bi vecina cura ovdje imala poodugacku istoriju svoje borbe.. Ali kada ja sa svojih 28 godina nmg da pogledam i dalje problem u oci i zainatim se nego padam na koljena - mislim da necu izdrzati dugo i sebe me najvise strah. Jer ako kazem kraj.. Bice kraj. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

28. Ožujak 2020. 08:47

JECIKA

Nada88

JECIKA

Koliko puta sam si ja postavila to pitanje…ja sam prosla jedan stimulirani i dva FET, ovo mi je bio drugi stimulirani u kojem sam dobila 21 JS, od toga 15 zrelih i 7 oplođenih ( ne los broj, s obzirom na dijagnozu moga dragog), ja sva sretna racunam ako ovo ne uspije imamo jos za bar dva FETA i dolazim 5 dan ns transfer, doktor kaze jako mi je zao al 5 dan su docekale samo ove dvije koje cemo danas vratiti i srednje su kvalitete..kad se nisam onesvjestila, rijeku suza isplakala jer koja je mogucnost da su sve propale, a ove dvije da ce uspit…i evo uspile su i cekam betu i prvi ultrazvuk…

Nado ja mislim da bi vecina cura ovdje imala poodugacku istoriju svoje borbe.. Ali kada ja sa svojih 28 godina nmg da pogledam i dalje problem u oci i zainatim se nego padam na koljena - mislim da necu izdrzati dugo i sebe me najvise strah. Jer ako kazem kraj.. Bice kraj.

To je sve normalno, padati i mislit da je gotovo, da se predajes, pa crnogorci su poznati po borbi ne odustajanju 🤣🤣 a ti si stvarno pre mlada da bi odustala, zato glavu gore! A posebno jer ti ovaj postupak jos nije otpisan...mozda te bas beta iznenadi i ja ti to od srca zelim

Meto
    28. Ožujak 2020. 09:07

Jecika god sam starija od tebe a ni ne razmisljam o odustajanju. Nas su pogodile teske dijagnoze i onda kada sam mislila da se necu moci ustati iz kreveta od tuge i boli odlucila sam da je ovo moja borba do kraja tj borbe sam izgubila ali rat necu i izaci cu kao pobjednik. Ja sam se zainatila bas🙈😁
    Sad ti se cini kao da ne mozes vise, mislim da nema cure koja si to nije rekla i onda te nesto vuce da ides dalje. . Zelim ti srecu i da bude onako kako odlucis❤️ Naravno, nadam se da je ipak rano jer to je nada, iako sam svjesna situacije i sama🤞🤞
    Nada znas da bi ja volila da su moje embrije ostavili do petog dana jer je njihov najkriticniji dan onaj cetvrti, a tad su embriji vec u nama i kljukamo se ljekovima i nadamo se, pazimo pa nista. tvoje bebe su borci i svim srcem ti zelim veliku betu i da su se obje primile🤗 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• alex2102
    28. Ožujak 2020. 09:44

Meto

Jutro cure, jecikajesi radila test, kod mene negativan na 8dnt trodnevnih😟
    Alexti first sign testovi ocitavaju betu od 25mIU, za popodnevni urin je prerano, a sad bi ti trebalo lijepo pokazati sa prvim urinom🤞
    Nada bas to sto je Marijaiva rekla za te evaporacijske linije i jos te plave crtice. . Roza su bolje, rijetko kad ce one pokazati lazno ali to govorimo o ranijem testiranju🙈

Jutro cure moje, radila sam jutros test tj trakicu sa prvim urinom i ništa nema, sad su mi već živci na 5000,jucer sam mislila da ne može biti lažno pozitivan rezultat a jutros ne znaš šta da više mislim, Al nervoza je ajme

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

28. Ožujak 2020. 09:47

Meto

Jecikagod sam starija od tebe a ni ne razmisljam o odustajanju. Nas su pogodile teske dijagnoze i onda kada sam mislila da se necu moci ustati iz kreveta od tuge i boli odlucila sam da je ovo moja borba do kraja tj borbe sam izgubila ali rat necu i izaci cu kao pobjednik. Ja sam se zainatila bas🙈😁
    Sad ti se cini kao da ne mozes vise, mislim da nema cure koja si to nije rekla i onda te nesto vuce da ides dalje. . Zelim ti srecu i da bude onako kako odlucis❤️ Naravno, nadam se da je ipak rano jer to je nada, iako sam svjesna situacije i sama🤞🤞
    Nadaznas da bi ja volila da su moje embrije ostavili do petog dana jer je njihov najkriticniji dan onaj cetvrti, a tad su embriji vec u nama i kljukamo se ljekovima i nadamo se, pazimo pa nista. tvoje bebe su borci i svim srcem ti zelim veliku betu i da su se obje primile🤗

Hvala ti draga Meto ❤..meni je ovo prvi put da su ih ostavili do 5 dana, u prijasnjim postupcima su ih vracali 3 i jednom 4, mozda je stvarno kljuc i u tome.

• alex2102
    28. Ožujak 2020. 09:55

Nada88

Meto

Jecikagod sam starija od tebe a ni ne razmisljam o odustajanju. Nas su pogodile teske dijagnoze i onda kada sam mislila da se necu moci ustati iz kreveta od tuge i boli odlucila sam da je ovo moja borba do kraja tj borbe sam izgubila ali rat necu i izaci cu kao pobjednik. Ja sam se zainatila bas🙈😁
    Nadaznas da bi ja volila da su moje embrije ostavili do petog dana jer je njihov najkriticniji dan onaj cetvrti, a tad su embriji vec u nama i kljukamo se ljekovima i nadamo se, pazimo pa nista. tvoje bebe su borci i svim srcem ti zelim veliku betu i da su se obje primile🤗

Hvala ti draga Meto ❤..meni je ovo prvi put da su ih ostavili do 5 dana, u prijasnjim postupcima su ih vracali 3 i jednom 4, mozda je stvarno kljuc i u tome.

Meni su svaki put vraćali blastociste, 5 dana stare, je veća mogućnost ali na žalost nema pravila, cura koja je sad sa mnom bila na transveru vratili su joj dvodnevni i hvala bogu uspjela je, beta jučer preko 400

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

28. Ožujak 2020. 09:56

alex2102

Meto

Jutro cure, jecikajesi radila test, kod mene negativan na 8dnt trodnevnih😟
    Alexti first sign testovi ocitavaju betu od 25mIU, za popodnevni urin je prerano, a sad bi ti trebalo lijepo pokazati sa prvim urinom🤞
    Nada bas to sto je Marijaiva rekla za te evaporacijske linije i jos te plave crtice. . Roza su bolje, rijetko kad ce one pokazati lazno ali to govorimo o ranijem testiranju🙈

Jutro cure moje, radila sam jutros test tj trakicu sa prvim urinom i ništa nema, sad su mi već živci na 5000,jucer sam mislila da ne može biti lažno pozitivan rezultat a jutros ne znaš šta da više mislim, Al nervoza je ajme

Zao mi je jako no ja taj clear blue ne volim nikako, a iskreno 9 dan blastice bi trebala imati bar sjenu.... Bar to... 

28. Ožujak 2020. 09:57

alex2102

Nada88

Meto

Meni su svaki put vraćali blastociste, 5 dana stare, je veća mogućnost ali na žalost nema pravila, cura koja je sad sa mnom bila na transveru vratili su joj dvodnevni i hvala bogu uspjela je, beta jučer preko 400

Joj koliko su meni puta vracali 'savrsene' blastice ni ne bojim ih, da je bar u tom kljuc davno bi ja bila mama i to ne samo 1 djetetu🤦‍♀️... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.