https://ibb.co/DYmXtGr
Evo lijepim ponovno, 6 dan blastice.
vauuu bas se lipo vidi, ajme hvala bogu da ti je tako bilo, ta druga crtica nas sve tako usreci u zivotu
Da i onda neki doktori kazu nema smisla do 11 dana radit test, ma glupost.. Prosla sam puno toga i ako do 7, 8 dana nisam imala ni sjene nisam ni bila trudna, a u 3 trudnoce sam 2 puta imala peti i jednom sesti dan prvu sjenu…
da bas tako, svaki doktor svoju politiku vodi, samo je stav kako cemo se mi pridrzavati uputa, meni je moj sada dao da pijem 4 5 vrsta ljekova, pa drogirana po cijele dane
5 vrsta a ne 45, evo dokaz da sam stvarno pukla ko kokica :), imam osjecaj da cu dobiti pa sam ludo …ajme ajme
Talking to me??😂😂😂
Npr.. Estrofem, decortin, utrogestan, dufaston,decapeptyl 2 dan transfera, injekcije prolutona svaka 3 dana da jos malo pojacamo progesteron za svaki slucaj, andol 100, cistu folnu i svaki dan fragmini… I da jos kaze kupi si neke prenatale😂😂😂….
Ja sam prvi put na clexanima i ass100 (ovdje nema andol, nego daju aspirin), mislim da mi je to u ovom postupku i pomoglo. A jel znas do kad se to uzima i jel to dvoje u kombinaciji puno?? sad svaki dan razmisljam kako je to previse i opasno, s obzirom da je meni to doktorica dala bez ikakve indikacije, cisto onako radi preventive.
I meni su dali bez indikacije a koristila bi fragmin i andom do kraja trudnice… Fragmin ne prolazi kroz posteljicu a andol 100 je opcenito za cirkulaciju iskreno nisam se tim ni za maraka jer estrifem i sva ostala stimulacija je 100 put opasnija od ovog…
A meni u glavi kao lako za estrogen i progesteron, brinulo me ovo 🙈 a ko ce biti pametan u svemu ovom
vauuu bas se lipo vidi, ajme hvala bogu da ti je tako bilo, ta druga crtica nas sve tako usreci u zivotu
Da i onda neki doktori kazu nema smisla do 11 dana radit test, ma glupost.. Prosla sam puno toga i ako do 7, 8 dana nisam imala ni sjene nisam ni bila trudna, a u 3 trudnoce sam 2 puta imala peti i jednom sesti dan prvu sjenu…
da bas tako, svaki doktor svoju politiku vodi, samo je stav kako cemo se mi pridrzavati uputa, meni je moj sada dao da pijem 4 5 vrsta ljekova, pa drogirana po cijele dane
5 vrsta a ne 45, evo dokaz da sam stvarno pukla ko kokica :), imam osjecaj da cu dobiti pa sam ludo …ajme ajme
Talking to me??😂😂😂
Npr.. Estrofem, decortin, utrogestan, dufaston,decapeptyl 2 dan transfera, injekcije prolutona svaka 3 dana da jos malo pojacamo progesteron za svaki slucaj, andol 100, cistu folnu i svaki dan fragmini… I da jos kaze kupi si neke prenatale😂😂😂….
slicna situacija i kod mene, estrofem 3x1, siofor 3x1, utrogestan 2x3,inoflic 2x1,andol 100 i folna kiselina ...ajme
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Talking to me??😂😂😂
čemu služi decaptyl nakon transfera? U Cita ga daju skupa sa štopericom, ni to mi nije jasno zašto
Talking to me??😂😂😂
čemu služi decaptyl nakon transfera? U Cita ga daju skupa sa štopericom, ni to mi nije jasno zašto
Ja sam isto dobila, mislim za sazrijevanje folikula.
Cure sad kad mamo razmisljam, ove biokemijske su me dotukle
Taman se ponadas, a ono nista. Meni je ovo cetvrta (3 iz prirodnog pokusaja, 1 iz ivf), uz 1.spontani. Vise ne znam sta dalje
Taman se ponadas, a ono nista. Meni je ovo cetvrta (3 iz prirodnog pokusaja, 1 iz ivf), uz 1.spontani. Vise ne znam sta dalje
Da bas tako, i mene jer sam se ponadala da je ovaj put stvarno sve ok, a od danas popodne imam osjećaj da ću dobiti svaki tren, ovo je stvarno postalo za poludit i ja sam imala 3 pokušaja ali svaki stimulirani
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Avama bas mi je zao.. Ali uvijek postoji razlog.. Jesi lo isla na histeroskopiju ikad? Kakav ti je hemoglobin? Pijes li dosta vode? Meni su sumnjali na svasta - histeroskopijom su provjeirlo zid materice - sve ok. Hemoglobin mi je bio ispod 90, sad je 140 (cikla svaki dan kao prilog!) plus pijem 2-3 litra tecnosti od cega makar 1,5 vode. I to mi je prosjek. Znam da ti je tesko.. Kao se desi pa opet nista ali moras nesti promijeniti/uvesti/probati sto ima smisla da mrvica ostane tu gdje je.. Sa tobom smo
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Viola i sve ostale cure hvala na podrsci, meni je ovo tek drugi stimulirani. Svaka cast zenama koje prolaze to X puta - ja ne znam hocu li moci.. Ja se divim zaista.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Jutro cure, jecika jesi radila test, kod mene negativan na 8dnt trodnevnih😟
Alex ti first sign testovi ocitavaju betu od 25mIU, za popodnevni urin je prerano, a sad bi ti trebalo lijepo pokazati sa prvim urinom🤞
Nada bas to sto je Marijaiva rekla za te evaporacijske linije i jos te plave crtice. . Roza su bolje, rijetko kad ce one pokazati lazno ali to govorimo o ranijem testiranju🙈
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Jutro cure, jecikajesi radila test, kod mene negativan na 8dnt trodnevnih😟
Alexti first sign testovi ocitavaju betu od 25mIU, za popodnevni urin je prerano, a sad bi ti trebalo lijepo pokazati sa prvim urinom🤞
Nada bas to sto je Marijaiva rekla za te evaporacijske linije i jos te plave crtice. . Roza su bolje, rijetko kad ce one pokazati lazno ali to govorimo o ranijem testiranju🙈
Meto meni to nekako rano zvuci za testiranje...probaj za dva dana ponovno!
Sortiraj odgovore
Najstariji