Jutro cure, jecikajesi radila test, kod mene negativan na 8dnt trodnevnih😟
Alexti first sign testovi ocitavaju betu od 25mIU, za popodnevni urin je prerano, a sad bi ti trebalo lijepo pokazati sa prvim urinom🤞
Nada bas to sto je Marijaiva rekla za te evaporacijske linije i jos te plave crtice. . Roza su bolje, rijetko kad ce one pokazati lazno ali to govorimo o ranijem testiranju🙈
Meto mozda je zbilja jos raanoo.. Kod trodnevnih nikad ne znas kad su se oni pretvorili u blastice pa ugnjezdili.. Sa blasticama to ide malo brze no nazalost nije kljucno za uspjeh...
Jecikagod sam starija od tebe a ni ne razmisljam o odustajanju. Nas su pogodile teske dijagnoze i onda kada sam mislila da se necu moci ustati iz kreveta od tuge i boli odlucila sam da je ovo moja borba do kraja tj borbe sam izgubila ali rat necu i izaci cu kao pobjednik. Ja sam se zainatila bas🙈😁
Sad ti se cini kao da ne mozes vise, mislim da nema cure koja si to nije rekla i onda te nesto vuce da ides dalje. . Zelim ti srecu i da bude onako kako odlucis❤️ Naravno, nadam se da je ipak rano jer to je nada, iako sam svjesna situacije i sama🤞🤞
Nadaznas da bi ja volila da su moje embrije ostavili do petog dana jer je njihov najkriticniji dan onaj cetvrti, a tad su embriji vec u nama i kljukamo se ljekovima i nadamo se, pazimo pa nista. tvoje bebe su borci i svim srcem ti zelim veliku betu i da su se obje primile🤗
Hvala ti draga Meto ❤..meni je ovo prvi put da su ih ostavili do 5 dana, u prijasnjim postupcima su ih vracali 3 i jednom 4, mozda je stvarno kljuc i u tome.
Meni su svaki put vraćali blastociste, 5 dana stare, je veća mogućnost ali na žalost nema pravila, cura koja je sad sa mnom bila na transveru vratili su joj dvodnevni i hvala bogu uspjela je, beta jučer preko 400
Joj koliko su meni puta vracali 'savrsene' blastice ni ne bojim ih, da je bar u tom kljuc davno bi ja bila mama i to ne samo 1 djetetu🤦♀️…
Da i to je istina...di ste vi sad stali, oces traziti dodatne pretrage ili ?
Samo da javim da sam jucer dobila..tocno 28 dan..nakon druge inseminacije. Pitam se jel sada vrijedi uopce zvati bolnicu za daljnji postupak za ivf..ili da cekam ljeto..zbog cijele ove situacije..
Jecikagod sam starija od tebe a ni ne razmisljam o odustajanju. Nas su pogodile teske dijagnoze i onda kada sam mislila da se necu moci ustati iz kreveta od tuge i boli odlucila sam da je ovo moja borba do kraja tj borbe sam izgubila ali rat necu i izaci cu kao pobjednik. Ja sam se zainatila bas🙈😁
Sad ti se cini kao da ne mozes vise, mislim da nema cure koja si to nije rekla i onda te nesto vuce da ides dalje. . Zelim ti srecu i da bude onako kako odlucis❤️ Naravno, nadam se da je ipak rano jer to je nada, iako sam svjesna situacije i sama🤞🤞
Nadaznas da bi ja volila da su moje embrije ostavili do petog dana jer je njihov najkriticniji dan onaj cetvrti, a tad su embriji vec u nama i kljukamo se ljekovima i nadamo se, pazimo pa nista. tvoje bebe su borci i svim srcem ti zelim veliku betu i da su se obje primile🤗
Hvala ti draga Meto ❤..meni je ovo prvi put da su ih ostavili do 5 dana, u prijasnjim postupcima su ih vracali 3 i jednom 4, mozda je stvarno kljuc i u tome.
Meni su svaki put vraćali blastociste, 5 dana stare, je veća mogućnost ali na žalost nema pravila, cura koja je sad sa mnom bila na transveru vratili su joj dvodnevni i hvala bogu uspjela je, beta jučer preko 400
Joj koliko su meni puta vracali 'savrsene' blastice ni ne bojim ih, da je bar u tom kljuc davno bi ja bila mama i to ne samo 1 djetetu🤦♀️…
Da i to je istina…di ste vi sad stali, oces traziti dodatne pretrage ili ?
Nemamo mi vise koje pretrage raditi sve smo vec obavili... Ili pokusavati dok ne naidje taj pravi embrij ili van i PGD... Iako ni on nije nikakva garancija...
Alexti first sign testovi ocitavaju betu od 25mIU, za popodnevni urin je prerano, a sad bi ti trebalo lijepo pokazati sa prvim urinom🤞
Nada bas to sto je Marijaiva rekla za te evaporacijske linije i jos te plave crtice. . Roza su bolje, rijetko kad ce one pokazati lazno ali to govorimo o ranijem testiranju🙈
Jutro cure moje, radila sam jutros test tj trakicu sa prvim urinom i ništa nema, sad su mi već živci na 5000,jucer sam mislila da ne može biti lažno pozitivan rezultat a jutros ne znaš šta da više mislim, Al nervoza je ajme
Zao mi je jako no ja taj clear blue ne volim nikako, a iskreno 9 dan blastice bi trebala imati bar sjenu…. Bar to…
Jutros sam radila na trakicu i dm i cyclotest za rano otkrivanje trudnoće, ali ništa nema
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Jutro cure moje, radila sam jutros test tj trakicu sa prvim urinom i ništa nema, sad su mi već živci na 5000,jucer sam mislila da ne može biti lažno pozitivan rezultat a jutros ne znaš šta da više mislim, Al nervoza je ajme
Zao mi je jako no ja taj clear blue ne volim nikako, a iskreno 9 dan blastice bi trebala imati bar sjenu…. Bar to…
Jutros sam radila na trakicu i dm i cyclotest za rano otkrivanje trudnoće, ali ništa nema
Da zato sam i napisala da ne volim clear blue jer mnogima izbacuje te neke zbunjujuce evaporacijske crtice... Zao mi je nadam se da se varam 😏 no 9 dan blastice bi se evidentiralo bar nekom sjemom da je doslo do imlantacije...
Da zato sam i napisala da ne volim clear blue jer mnogima izbacuje te neke zbunjujuce evaporacijske crtice… Zao mi je nadam se da se varam 😏 no 9 dan blastice bi se evidentiralo bar nekom sjemom da je doslo do imlantacije…
*Implantacije
Cure može jedno pitanje, dali je ikad itko pokušao ostaviti urin u sterilnu bočicu i kasnije napraviti test?
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Cure može jedno pitanje, dali je ikad itko pokušao ostaviti urin u sterilnu bočicu i kasnije napraviti test?
Mozes no onda ces vjerojatno misliti da ni to nije u redu... Ako ikako mozes najbolje se strpi do jutra nema sad druge... Mozes ti i ranije betu vaditi nema veze sto ono kazu i meni su uvijek rekli 12 ili 14 dan vaditi ja sam 10 dan...
Mozes no onda ces vjerojatno misliti da ni to nije u redu… Ako ikako mozes najbolje se strpi do jutra nema sad druge… Mozes ti i ranije betu vaditi nema veze sto ono kazu i meni su uvijek rekli 12 ili 14 dan vaditi ja sam 10 dan…
Okic, hvala ti puno puno, a ne mogu doći do bete 😭, zadnja dva puta sam išla privatno a ne rade više zbog korone, a zabranjeno nam je napuštati mjesto prebivališta, nemam potvrdu za odlazak a ne mogu mi je dati jer ne rade, tako da sam osuđena čekati stvari ili se još nadati trudnoći, jer tko zna kad ću moći doći do mjesta gdje mogu betu napraviti, kod nas ovdje ima samo hitna ništa više
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Sortiraj odgovore
Najstariji