Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    28. Ožujak 2020. 11:12

Meto s obzirom da su i tebi trodnevni kao meni.. Test je realno napraviti tek 10-11 dnt nego sto sam ja toliko radoznala da mi je muz juce rekao FUCK OFF.. Alex nemoj se vise smarati testovima.. Uradi betu iz krvi za dva dana i to je to.. Srecno svima! Svaka cast svima.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    28. Ožujak 2020. 11:13

alex2102

marijaivaa

alex2102

Cure može jedno pitanje, dali je ikad itko pokušao ostaviti urin u sterilnu bočicu i kasnije napraviti test?

Mozes no onda ces vjerojatno misliti da ni to nije u redu… Ako ikako mozes najbolje se strpi do jutra nema sad druge… Mozes ti i ranije betu vaditi nema veze sto ono kazu i meni su uvijek rekli 12 ili 14 dan vaditi ja sam 10 dan…

Okic, hvala ti puno puno, a ne mogu doći do bete 😭, zadnja dva puta sam išla privatno a ne rade više zbog korone, a zabranjeno nam je napuštati mjesto prebivališta, nemam potvrdu za odlazak a ne mogu mi je dati jer ne rade, tako da sam osuđena čekati stvari ili se još nadati trudnoći, jer tko zna kad ću moći doći do mjesta gdje mogu betu napraviti, kod nas ovdje ima samo hitna ništa više

Zar ne mozes poci u hitnu ili u urgentni i zamoliti da ti urade nalaz?? 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• alex2102
    28. Ožujak 2020. 11:20

JECIKA

alex2102

marijaivaa

alex2102

Cure može jedno pitanje, dali je ikad itko pokušao ostaviti urin u sterilnu bočicu i kasnije napraviti test?

Mozes no onda ces vjerojatno misliti da ni to nije u redu… Ako ikako mozes najbolje se strpi do jutra nema sad druge… Mozes ti i ranije betu vaditi nema veze sto ono kazu i meni su uvijek rekli 12 ili 14 dan vaditi ja sam 10 dan…

Okic, hvala ti puno puno, a ne mogu doći do bete 😭, zadnja dva puta sam išla privatno a ne rade više zbog korone, a zabranjeno nam je napuštati mjesto prebivališta, nemam potvrdu za odlazak a ne mogu mi je dati jer ne rade, tako da sam osuđena čekati stvari ili se još nadati trudnoći, jer tko zna kad ću moći doći do mjesta gdje mogu betu napraviti, kod nas ovdje ima samo hitna ništa više

Zar ne mozes poci u hitnu ili u urgentni i zamoliti da ti urade nalaz??

Nažalost ne može, sad sam poslala doktor mail da vidim može li mi netko napraviti propusnicu a samo u splitu se može beta napraviti a nemoguća misija je doći do splita trenutno, jer dok mi je vratio mail da ne rade tako da nema ni propusnice, također samo mu posla oba testa od jučer i danas pa neka malo razmotri šta će sa mnom 😀

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

28. Ožujak 2020. 11:52

Meni su testovi pokazivali crtu i a beta iz krvi taj dan bila 6 ( ostatak boostera) i to sam probala vise njih, kineza, muller i clear blue. Sumnjam da vam ne bi pokazalo nesto do 9dnt blastica. 
    Alex jesi primala kakve boostere nakon transfera?  

• alex2102
    28. Ožujak 2020. 11:57

Bozma

Meni su testovi pokazivali crtu i a beta iz krvi taj dan bila 6 ( ostatak boostera) i to sam probala vise njih, kineza, muller i clear blue. Sumnjam da vam ne bi pokazalo nesto do 9dnt blastica.
    Alexjesi primala kakve boostere nakon transfera?

Nisam ništa osim klasične terapije što sam napisala, ono utrogestan, siofor, inofolic, andol, estrofem

ja 38 god.suprug 38 god.
    AMH 32

28. Ožujak 2020. 12:11

Bozma

Nazalost slazem se, a ovo je jos jedan dokaz da taj clear blue cesto izbacuje te evaporacijske crte od puno cura sam to cula... Jer ne mogu ce je da si jucer na jednom imala crtu a sad je nema na 2 testa nakon njega... 

28. Ožujak 2020. 12:12

marijaivaa

Bozma

Nazalost slazem se, a ovo je jos jedan dokaz da taj clear blue cesto izbacuje te evaporacijske crte od puno cura sam to cula… Jer ne mogu ce je da si jucer na jednom imala crtu a sad je nema na 2 testa nakon njega…

Krivo sam se izrazila, nije nemoguće kad je tako 🙉
    No to hocu reci od puno cura, sam upravo ovakav scenarij cula s tim testom... 

• alex2102
    28. Ožujak 2020. 12:31

marijaivaa

marijaivaa

Bozma

Nazalost slazem se, a ovo je jos jedan dokaz da taj clear blue cesto izbacuje te evaporacijske crte od puno cura sam to cula… Jer ne mogu ce je da si jucer na jednom imala crtu a sad je nema na 2 testa nakon njega…

Krivo sam se izrazila, nije nemoguće kad je tako 🙉
    No to hocu reci od puno cura, sam upravo ovakav scenarij cula s tim testom…
    Ja bas
     imam sreće, ni test ne znam izabrati 🙈🙈🙈🙈🙈

ja 38 god.suprug 38 god.
    AMH 32

28. Ožujak 2020. 12:37

marijaivaa

Bozma

i opet se slažem, kako taj CB baš guraju u ljekarnama, nakon tih pozitivnih testova na betu 6 sam se opskrbila i čitav vikend pišala  različite testove i kako su svi i dalje pokazivali crtu, i to ne baš svijetlu nadala sam se da je nalaz bete iz krvi pogrešan. kinez je stalno imao sličnu crtu, muller je svaki dan bio malo svjetliji, a CB mi pokazao tu sjenu kad su ostali  testovi već bili čisti pa sam se opet ponadala i opet išla vadit betu i bila je 2. Šteta bačene love za testove i za bete.

28. Ožujak 2020. 12:41

Bozma

marijaivaa

Bozma

i opet se slažem, kako taj CB baš guraju u ljekarnama, nakon tih pozitivnih testova na betu 6 sam se opskrbila i čitav vikend pišala različite testove i kako su svi i dalje pokazivali crtu, i to ne baš svijetlu nadala sam se da je nalaz bete iz krvi pogrešan. kinez je stalno imao sličnu crtu, muller je svaki dan bio malo svjetliji, a CB mi pokazao tu sjenu kad su ostali testovi već bili čisti pa sam se opet ponadala i opet išla vadit betu i bila je 2. Šteta bačene love za testove i za bete.

A vjerujem da je taj test dobar za zene kojima tipa kasni Menga tjedan dana pa ga naprave tad je crta sigurno iz aviona vidljiva.. Nije taj test za nas u ivf vodama 🙉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.