Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marita13
    29. Ožujak 2020. 18:08

marijaivaa

marina.arar

Pozdrav cure,
    Već sam jednom pisala, ali sam vas više pratila. Ne znam jel se kojoj od vas dogodilo da je prokrvarila 5dnt? Od terapije uzimam utrogestan, estrofem i fragmin. Ovo mi je 2 FET postupak (prvi je bio u 2. mjesecu, beta <1, prokrvarila par dana nakon prestanka terapije). Ima li netko slično iskustvo?

Jaaaa!! Bio mi je nizak progesterona, slobodno povecaj dozu utrogestana ili uz njega ako imas pij i duphaston to ce ti i gin reci…

Dosad mi nikad nije bio... Doktor mi je rekao da zamijenim utrogestan za duphastone 3x2 dnevno i sutra beta.. Ali meni se to čini ko menstruacijska krv

None

29. Ožujak 2020. 18:15

Marita13

marijaivaa

marina.arar

Pozdrav cure,
    Već sam jednom pisala, ali sam vas više pratila. Ne znam jel se kojoj od vas dogodilo da je prokrvarila 5dnt? Od terapije uzimam utrogestan, estrofem i fragmin. Ovo mi je 2 FET postupak (prvi je bio u 2. mjesecu, beta <1, prokrvarila par dana nakon prestanka terapije). Ima li netko slično iskustvo?

Jaaaa!! Bio mi je nizak progesterona, slobodno povecaj dozu utrogestana ili uz njega ako imas pij i duphaston to ce ti i gin reci…

Dosad mi nikad nije bio… Doktor mi je rekao da zamijenim utrogestan za duphastone 3x2 dnevno i sutra beta.. Ali meni se to čini ko menstruacijska krv

Ako beta bude 0 a drzim fige da ne bude 🙄 to je fulan dan transfera tj tkz 'implantacijski prozor' nije pogodjen.. Meni se to cak 2 puta dogodilo🤦‍♀️

Marita13
    29. Ožujak 2020. 18:18

marijaivaa

Marita13

marijaivaa

marina.arar

Pozdrav cure,

Dosad mi nikad nije bio… Doktor mi je rekao da zamijenim utrogestan za duphastone 3x2 dnevno i sutra beta.. Ali meni se to čini ko menstruacijska krv

Ako beta bude 0 a drzim fige da ne bude 🙄 to je fulan dan transfera tj tkz 'implantacijski prozor' nije pogodjen.. Meni se to cak 2 puta dogodilo🤦‍♀️

A nekako osjećam da nije u redu... Vidjet ćemo sutra, hvala ti :) 

None

29. Ožujak 2020. 18:23

Marita13

marijaivaa

Marita13

marijaivaa

marina.arar

Pozdrav cure,

A nekako osjećam da nije u redu… Vidjet ćemo sutra, hvala ti :)

Mozda se i bebica ugnjezdjuje pa ti je pukla neka zilica i od tud krvarenje zna se i to dogoditi...
    Ja, sam jednom krvarila i to bas menstrualna krv a bila trudna, saznala sam jer sam test radila rano i isto su mi to rekli.. Ali to je trajalo samo taj jedan dan no bilo je bas ono da sam ulozak morala staviti... 

Marita13
    29. Ožujak 2020. 18:31

marijaivaa

Marita13

marijaivaa

Marita13

marijaivaa

marina.arar

Pozdrav cure,

Mozda se i bebica ugnjezdjuje pa ti je pukla neka zilica i od tud krvarenje zna se i to dogoditi…
    Ja, sam jednom krvarila i to bas menstrualna krv a bila trudna, saznala sam jer sam test radila rano i isto su mi to rekli.. Ali to je trajalo samo taj jedan dan no bilo je bas ono da sam ulozak morala staviti…

To sam i ja jučer pomislila i već se ponadala. Ali danas se malo pojačalo i brljavi stalno, kao slabija menstruacija (inače imam obilnije). Jedina razlika je što me ne boli...

None

29. Ožujak 2020. 19:16

Marita13

marijaivaa

Marita13

marijaivaa

Marita13

marijaivaa

marina.arar

Pozdrav cure,

Mozda se i bebica ugnjezdjuje pa ti je pukla neka zilica i od tud krvarenje zna se i to dogoditi…
    Ja, sam jednom krvarila i to bas menstrualna krv a bila trudna, saznala sam jer sam test radila rano i isto su mi to rekli.. Ali to je trajalo samo taj jedan dan no bilo je bas ono da sam ulozak morala staviti…

To sam i ja jučer pomislila i već se ponadala. Ali danas se malo pojačalo i brljavi stalno, kao slabija menstruacija (inače imam obilnije). Jedina razlika je što me ne boli…

Mozda ti je samo progesteron nizak ili je pukla zilica, mozda i hematom.. Odmaraj...
    Uglanom podržavam tvog ginekologa sto te poslao sutra vec 6 dan blastice vadit betu jer je jasno da se tad vec zna dal je doslo do implantacije ili ne a neki ga odugovlace do 12 ili 14 dana u takvim situacijama 🤦‍♀️.... 

faith
    30. Ožujak 2020. 09:37

marijaivaa

Taine

Iz Zagreba sam, nemam vise pravo preko hzzoa. Godinice su tu. :-) Ali nema odustajanja. Dok god ima šanse.

OK nemas pravo na postupak zbog godina ali na histeroskopiju bi trebala imati pravo, raspita se kad prodje ovo ludilo s koronom.. Ako smijem pitati koliko je to godinica?
    Ja sam nekidan saznala da jedna iz mog grada konacno trudna nakon ono 101 postupka valjda ima 44 godine, nikako nije odustajala🌷

Sto mi je drago cut za ove 40+ da uspiju
    Ufff jedva cekam da stane ovo s coronom i da krenem dok jos imam nade.
    Ja sam isto 44 i ne odustajem dok imam cikluse💪💪

• Taine
    30. Ožujak 2020. 09:57

faith

marijaivaa

Taine

Iz Zagreba sam, nemam vise pravo preko hzzoa. Godinice su tu. :-) Ali nema odustajanja. Dok god ima šanse.

OK nemas pravo na postupak zbog godina ali na histeroskopiju bi trebala imati pravo, raspita se kad prodje ovo ludilo s koronom.. Ako smijem pitati koliko je to godinica?
    Ja sam nekidan saznala da jedna iz mog grada konacno trudna nakon ono 101 postupka valjda ima 44 godine, nikako nije odustajala🌷

Sto mi je drago cut za ove 40+ da uspiju
    Ufff jedva cekam da stane ovo s coronom i da krenem dok jos imam nade.
    Ja sam isto 44 i ne odustajem dok imam cikluse💪💪

Tako je. Samo hrabro naprijed! 

Taine

JECIKA
    30. Ožujak 2020. 10:17

Cure pomagajte.. Kada da vadim betu? S obzirom da se bojim biohemijske - je li dovoljno da izvadim sjutra (12dnt) i u cetvrtak (14dnt)betu iz krvi? Da li ce mi biti jasno da li je sve ok ili da nastavim sa vadjenjem 16dbt,18dnt itd? Nadam se da ste me razumjele - malo sam uplasena 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

30. Ožujak 2020. 10:19

JECIKA

Cure pomagajte.. Kada da vadim betu? S obzirom da se bojim biohemijske - je li dovoljno da izvadim sjutra (12dnt) i u cetvrtak (14dnt)betu iz krvi? Da li ce mi biti jasno da li je sve ok ili da nastavim sa vadjenjem 16dbt,18dnt itd? Nadam se da ste me razumjele - malo sam uplasena

Isto pitanje i mene muci, danas sam izvadila sad cekam rezultate...i ne znam kad opet da vadim! I ja se bojim te biokemijske iako ne znam sta znaci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.