Jecikag
Nemamo mi vise koje pretrage raditi sve smo vec obavili… Ili pokusavati dok ne naidje taj pravi embrij ili van i PGD… Iako ni on nije nikakva
Uzasno je to…jesi pokusala nekim altrnativnim metodama, jer koliko se sicam vi ste par bez dijagnoze s vama je sve ok ili?
Da bez dijagnoze, bar pronadjene dijagnoze.. A vjeruj u ovih 8 godina nema sta nismo pokusalali i bacali novce u vjetar…
Mi smo isto par bez dijagnoze, jedino šta ja imam policisticne jajnik ali sve je inače ok, a ja sam probala i alternativne metode, kao bio mi je pomjeren želudac pa je puvukao maternicu i to smo probali, namjestila želudac vježbama i još neki čajevi, med i slično ali opet isto, možda da provjeriš h ti šta ti je sa želucem, ja nisam imala nikakve simptome niti boli da je se pomjeriti i da nešto nije u redu
Koliko dugo vec pokusavate?
a bez zastite smo skoro 6 godina a bas bazirani na bebu oko 2 godine, mislili smo da ce to sve ici bez problema, pogotovo kad smo napravili sve nalaze i vidjeli da je sve ok kod oboje nismo uopce imali straha za dobiti dijete ali eto nesto nam se neda, pa smo tako u 8 mjesecu prosle godine prvi put krenuli na potpomognutu oplodnju, a prvi transver nam je bio u 10 mjesecu
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Jecikag
Nemamo mi vise koje pretrage raditi sve smo vec obavili… Ili pokusavati dok ne naidje taj pravi embrij ili van i PGD… Iako ni on nije nikakva
Uzasno je to…jesi pokusala nekim altrnativnim metodama, jer koliko se sicam vi ste par bez dijagnoze s vama je sve ok ili?
Da bez dijagnoze, bar pronadjene dijagnoze.. A vjeruj u ovih 8 godina nema sta nismo pokusalali i bacali novce u vjetar…
Mi smo isto par bez dijagnoze, jedino šta ja imam policisticne jajnik ali sve je inače ok, a ja sam probala i alternativne metode, kao bio mi je pomjeren želudac pa je puvukao maternicu i to smo probali, namjestila želudac vježbama i još neki čajevi, med i slično ali opet isto, možda da provjeriš h ti šta ti je sa želucem, ja nisam imala nikakve simptome niti boli da je se pomjeriti i da nešto nije u redu
a bez zastite smo skoro 6 godina a bas bazirani na bebu oko 2 godine, mislili smo da ce to sve ici bez problema, pogotovo kad smo napravili sve nalaze i vidjeli da je sve ok kod oboje nismo uopce imali straha za dobiti dijete ali eto nesto nam se neda, pa smo tako u 8 mjesecu prosle godine prvi put krenuli na potpomognutu oplodnju, a prvi transver nam je bio u 10 mjesecu
Realno niste dugo u ovome...pa kod vas ima sanse i za prirodnom trudnocom, javljale su se mnoge cure koje su izmedu postupaka na kraju kući ostajele trudne...
Jecikag
Realno niste dugo u ovome…pa kod vas ima sanse i za prirodnom trudnocom, javljale su se mnoge cure koje su izmedu postupaka na kraju kući ostajele trudne…
a joj daj boze, samo mi to tuce po glavi non stop koliko god slusala na sve strane moras se opustiti , ne mogu nikako, nekako je jace od mene
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Jecikagod sam starija od tebe a ni ne razmisljam o odustajanju. Nas su pogodile teske dijagnoze i onda kada sam mislila da se necu moci ustati iz kreveta od tuge i boli odlucila sam da je ovo moja borba do kraja tj borbe sam izgubila ali rat necu i izaci cu kao pobjednik. Ja sam se zainatila bas🙈😁
Sad ti se cini kao da ne mozes vise, mislim da nema cure koja si to nije rekla i onda te nesto vuce da ides dalje. . Zelim ti srecu i da bude onako kako odlucis❤️ Naravno, nadam se da je ipak rano jer to je nada, iako sam svjesna situacije i sama🤞🤞
Nadaznas da bi ja volila da su moje embrije ostavili do petog dana jer je njihov najkriticniji dan onaj cetvrti, a tad su embriji vec u nama i kljukamo se ljekovima i nadamo se, pazimo pa nista. tvoje bebe su borci i svim srcem ti zelim veliku betu i da su se obje primile🤗
Hvala ti draga Meto ❤..meni je ovo prvi put da su ih ostavili do 5 dana, u prijasnjim postupcima su ih vracali 3 i jednom 4, mozda je stvarno kljuc i u tome.
Meni su svaki put vraćali blastociste, 5 dana stare, je veća mogućnost ali na žalost nema pravila, cura koja je sad sa mnom bila na transveru vratili su joj dvodnevni i hvala bogu uspjela je, beta jučer preko 400
Joj koliko su meni puta vracali 'savrsene' blastice ni ne bojim ih, da je bar u tom kljuc davno bi ja bila mama i to ne samo 1 djetetu🤦♀️…
Da i to je istina…di ste vi sad stali, oces traziti dodatne pretrage ili ?
Pridruzujem se..isto sve..
Alex2102 jesi ponavljala test, ili nabavila propusnicu?
Ja isto mislim da bi ju trebala dobiti, to samo mailom posaljes zahtjev malo si procitaj tocno kud moras poslati jer ima raznih mail adresa zavisi o razlogu i oni ti na mail vrate propusnicu ti ju isprintas i gotovo tako sam ja... Posaljes skenirano otpusno gdje ti pise da moras vadit betu i sigurno ce ti odobriti.
Pozdrav, prvo sretno svim čekalicama. Pošto ovaj puta opet ništa, dr prelaze ponovo napraviti histeroskopiju i biopsija endometrija. Sve sam to radila prije 2 g i bilo je u redu. Ne znam koliko to ima opet smisla pošto idem privatno. Ipak su to izdaci u ova nesigurna vremena.
Taine
Pozdrav, prvo sretno svim čekalicama. Pošto ovaj puta opet ništa, dr prelaze ponovo napraviti histeroskopiju i biopsija endometrija. Sve sam to radila prije 2 g i bilo je u redu. Ne znam koliko to ima opet smisla pošto idem privatno. Ipak su to izdaci u ova nesigurna vremena.
Hm.. Pa zbilja ne znam, i sama, sam to radila prije isti toliko negdje cca 2 godine.. Ne znam odakle si ko to imas pravo i preko hzzoa ako si iz Hrvatske, mozes ti na temelju njegove preporuke traziti uputnicu i to obaviti u jednoj od bolnica..
A sto da ti kazem i ja, sam bila na laparaskopiji prije par godina i isto sve bilo ok da bi mi doktorica rekala ako ne uspije (a nije) da odem ponovno🤦♀️...
Kao moze se stanje promijeniti tko zna sto je unutra a oni ne vide ultrazvukom🙈, no to je ipak operacija a histeroskopija je ipak laksa ja sam nju isla privatno isto je sve bilo uredno..
Iz Zagreba sam, nemam vise pravo preko hzzoa. Godinice su tu. :-) Ali nema odustajanja. Dok god ima šanse.
Taine
Iz Zagreba sam, nemam vise pravo preko hzzoa. Godinice su tu. :-) Ali nema odustajanja. Dok god ima šanse.
OK nemas pravo na postupak zbog godina ali na histeroskopiju bi trebala imati pravo, raspita se kad prodje ovo ludilo s koronom.. Ako smijem pitati koliko je to godinica?
Ja sam nekidan saznala da jedna iz mog grada konacno trudna nakon ono 101 postupka valjda ima 44 godine, nikako nije odustajala🌷
OK nemas pravo na postupak zbog godina ali na histeroskopiju bi trebala imati pravo, raspita se kad prodje ovo ludilo s koronom.. Ako smijem pitati koliko je to godinica?
Ja sam nekidan saznala da jedna iz mog grada konacno trudna nakon ono 101 postupka valjda ima 44 godine, nikako nije odustajala🌷
42
Taine
Sortiraj odgovore
Najstariji