Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    14. Veljača 2020. 16:41

Grizli žao mi je za poteškoće pri porodu baš se neke žene sirote isplate. Uživaj draga u svom klupku ljubavi.😘❤️
    Pinki da skup je ovo biznis kako god okreneš a bude već nekako sve se posložilo. Sunchine znači pratimo se 😘 ako mene opet ne šune depra 😂😂🤷‍♂️.
    Bozma draga kako je jesi se luđaci malo smirili na poslu. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Grizli
    14. Veljača 2020. 16:48

Sunshine broj 56 moze 😉😁

feli
    14. Veljača 2020. 17:12

ike

Felijedes li ciklu i ananas za vrijeme postupka da ti se podeblja endometrij? To je savjet od nase grizli i bome pomaze 💖

A probala sam,nije bilo pomaka..cak mi je doktorica Dmitrovic (kad sam bila privatno kod nje na konzultacijama) rekla da to niš ne pomaže..da je to urbani mit..
    Brita…ma ja sam bila prikmje godinu i pol i na operaciji septuma maternice, i tada nisu nista komentirali endić. Sto moze uopce histeroskopija otkriti? A sto je najbolje ili najgore mom mpo doktoru to ne predstavlja problem,ne da mi cak ni estrofem..Kaze da zasto zene ne bi zatrudnile i sa takvim endometrijem...🤔

Ja 84.,on 81.
    1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
    Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
    3mj...odgođeno zbog korone

Samara
    14. Veljača 2020. 17:13

Hej cure, ja danas bila na kontroli i cista na jajniku je nestala nakon 1 runde kontracepcijskih i dobili smo zeleno svijetlo za dalje :) cekam vjesticu (makar vec smeđarim par dana al nikako da krene zapravo). Nalaz od danas 23.d.c. Endometrij 4,1mm
    Desni jajnik s folikulima do 7,3mm
    Lijevi s folikulima do 4,2 mm. 
    Dobila sam 4 dana po 150 IJ Ovaleap-a pocinjem se pikat 2 d. c. Eto to je za sad to ;) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

feli
    14. Veljača 2020. 17:13

I koliko bi te cikle i ananasa trebalo rokat' dnevno? I od kad do kad?🤕

Ja 84.,on 81.

Marta...
    14. Veljača 2020. 17:18

feli

I koliko bi te cikle i ananasa trebalo rokat' dnevno? I od kad do kad?🤕

Draga cikla od Biote i najeftija je u konzumu ja sam 7 dana po 1l piškiš ciklu da ne brineš ksj je crveno, a ananas svježi ali ja sam malo ananasa jela pila sam sok imaš u interššaru 100%. Gdje si sad u postupku 

feli
    14. Veljača 2020. 17:21

Marta..opet u Petrovoj..ja imam od tamo ugodna iskustva..svi su ljubazni..sve ide brzo..osjecam se kao kod privatnika..nemam zamjerke

Ja 84.,on 81.

Marta...
    14. Veljača 2020. 17:22

feli

Marta..opet u Petrovoj..ja imam od tamo ugodna iskustva..svi su ljubazni..sve ide brzo..osjecam se kao kod privatnika..nemam zamjerke

Super sretno  draga i nek bude dobitan 💚 

ike
    14. Veljača 2020. 17:54

Nymeria tocno tako, samo da pomogne 🙏🏻
    Feli mislim da je grizli govorila od 9.dc , a ja sam odmah iza stvari pocela- trecinu ananasa, pola litre soka od cikle, i svaki dan bi uz to pojela 2-3 cikle kuhane na pari.  Ugl molraca je od toga bas crvena.
    Samara  nek je sretno u postupku, i ja jedva cekam 4mj 🙌🏻

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

14. Veljača 2020. 18:07

sunshine25

Ja za anesteziju nisam niš morala, ni prvi ni drugi put. Sve bilo ok, najbolje buđenje ikad 😂
    Marijaiva, kak ide fet kod Radončića? Koji dc je prvi uzv?

Drugi dan vecinom ili treci dan ako ti ispadne npr vikend onda ides u ponedjeljak 3 dan..
    Tad odluci po stanju na ultrazvuku dal ce ici estrofem i odmah kreces s njim ili fet po ovulaciji... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.