Maki neka bude pravi borac! Super poklon za valentinovo bi bio!
Cure koje cekate betu, kak ste?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
MakiST sretno... 🤞🍀
Maltezer ma mene frče trbuh za mengu vec danima... jucer je bio prestao, danas se opet javio. Cekam ili betu ili mengu 😂 i mudrujem za dalje (nekako mi je bolje kad imam plan)
Kako si ti?
Mrva i Vuky koji je vama sad dan nakon transfera?
Viola?
Tko nam je jos betocekalica?
Cure drage, sretno vam Valentinovo ❤️🌷znam da nije bitno... netko slavi ili ne slavi ali ovdje se osjeti podrška i ljubav iako se ne znamo. Sretno svim cekalicama za betu i svim drugim koji čekaju proces.
Sunshine ja ti od srca zelim porod, nemoj ga se bojati nakon njega dobivas nesto najvrijednije u zivotu. Ja sam cijelu trudnocu provela sa stavom sta mi se moze dogoditi na tom porodu - nista! Nisam dopustila da me prestrasi, al iskreno da zatrudnim nikad vise vaginalno ne bi isla roditi. Ja imam problem prejakog tog nekog misica na grlicu cak su mislili da sam operirala grlic ili da se bavim bodybuildingom jer to su siutacije u kojima se to desava, al eto nista od navedenog takve sam srece bila. Nikome nije bilo cak ninsumnjivo do onda da je meni bebe bila nisko mjesec i pol i da svaka normalna trudnoca bi se vec debelo bila pocela otvarati, al kod mene bio beton. Sad kad razmislim draze mi je i to nego da sam nju prerano rodila. A ovo zbilja kao da me razumije moja curka kad se nisam mogla namjestiti za dojiti ona je strpljivo cekala ko da kuzi sirota situaciju.
Mrva 🤣🤣🤣 nemoj ugusit muza trebat ce ti lad ne budes mogla vezat cipele ili obuci carape za par mjeseci 😉
Maki 🤞nek ovaj valentinovski bude dobitan!
Blacky iskreno porod nisam zaboravila, zapravo kad se samo sjetim pocne mi se povracat. Al kad nju gledam onda se ni ne sjetim pomislit na to i bar znam ako nista cemu je sve to bilo.
Cekalice sretno svima 🤞🤞🤞 ja vas pratim i ako ikojoj mogu pomoc pisite, pitajte rado cu vam pomoci jer mene i dan danas cure sa teme zimskih spasavaju sa vrijednim informacijama i ne znam sto bi da nema ovog foruma jer tu dobim info koje u zivotu ne bi dobila. Posto ne stignem bas stalno tu pratiti evo ako kojoj treba brzo info od mene mozete pisat na mail moreisol32@gmail.com. Zaista vam zelim uspjeha svima sto prije da uzivate u svojim bebicama.
ja danas bila u shopingu
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Kako staviti sliku u prilog?
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Kako staviti sliku u prilog?
https://imgbb.com
tu uploadaj pa kopiraj link
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
MakiST sretno… 🤞🍀
Maltezer ma mene frče trbuh za mengu vec danima… jucer je bio prestao, danas se opet javio. Cekam ili betu ili mengu 😂 i mudrujem za dalje (nekako mi je bolje kad imam plan)
Kako si ti?
Mrva i Vuky koji je vama sad dan nakon transfera?
Viola?
Tko nam je jos betocekalica?
Transfer bio u ponedjeljak. Znaci 4dt. Moja mrvica je 3 dana. Ako se ne varam od vuki isto
Je, u pon mi je bio transfer trodnevnih embrija... nafilana sam svacim, ne osjecam nista bas ...
ike sto si to kupila kad se toliko veselis!? I ja bi neki shoping 🤣🤣🤣🤣
Grizli bas lijepo i velikodusno od tebe! Ja stvarno ne znam kako se djevojke koje nisu na forumu nose sa svime. Meni je ovaj forum pomogao, prvo s curama u grupi lh trakice i sada s vama ovdje. Vjerujem da cemo si uskoro pomagati i na nekim zimskim ili proljetnim bebama 2021 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji