sunshine25 uživajte, odmorite i napunite baterije 😉
MakiST držim 🤞da se ova mrva primi
Blacky89 ja imam svakakvih simptomčića, ali bi prije rekla da je pms u pitanju..., sutra test, a u ponedjeljak vadim betu
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Hvala pinky
Uglavnom ja danas bila u shopingu u ljekarni. 😅
https://imgbb.com/
stavila si nam link na stranicu, ne na sliku:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
https://ibb.co/S7LS2Qp
evo slika napokon 😎
MakiSt navijam za borilicu
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
ike bome dobar shopping, brdo para 😁
Pinky otislo u ljekarni 1400 kn, a sto cu tebi pricati, kad sam procitala češku cifru, ma samo da bude dobitni 🙏🏻💛💛💛
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
Evo ja idem na novi ivf u 3.mj…ali prije toga scratching endometrija da vidi jel imam kakvu bakteriju jer nikako da mi endić bude deblji od 6,5mm.
Sretno nam svima!🙂
U istom smo problemu 😀 meni vratili smrzlice na 6.8 jel nisu vise znali sta da rade,scratching nije nista pomogao,kao mozda je moj organizam takav....sljedeca je histeroskopija ako se sad ne primi
Feli jedes li ciklu i ananas za vrijeme postupka da ti se podeblja endometrij? To je savjet od nase grizli i bome pomaze 💖
Pinkyotislo u ljekarni 1400 kn, a sto cu tebi pricati, kad sam procitala češku cifru, ma samo da bude dobitni 🙏🏻💛💛💛
Eh, skupe se troskovi na brzinu :/ Mi smo sigurno vec 1000€ potrosili do sad na dijagnostiku i suplemente😳 Al ja sam se nekako pomirila da ce nam zivotna ustedevina otici na ovo, i jbg sad. Nije da cu imat kom ostavit pare ak necemo imati djece.
Pinky morala sam se malo ovdje izjadat, ma nije mi zao ni kune. Ocito da mi te puste tableturine pomaze kad sam napokon dosla i do prirodne ovulacije. Evo sad sam jos nadodala i ulje nocurka i konezim 10 i moram priznati da mi je veliki zalogaj- svako sat vremena moram popiti neku tabletu. Malo se gubim u svemu tome 😬😅
Pinky morala sam se malo ovdje izjadat, ma nije mi zao ni kune. Ocito da mi te puste tableturine pomaze kad sam napokon dosla i do prirodne ovulacije. Evo sad sam jos nadodala i ulje nocurka i konezim 10 i moram priznati da mi je veliki zalogaj- svako sat vremena moram popiti neku tabletu. Malo se gubim u svemu tome 😬😅
zasto ih ne popijes sve skupa? Meni se ne da mislit, ja svojih 5-6 komada, kolko ih vec ima, maznem sve odjednom ujutro uz kavu🤢
Sortiraj odgovore
Najstariji