Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leli91
    14. Veljača 2020. 13:59

Pink, rekla mi je sestra kod dr. Plavec da doktorica prima pacijente koji žive na tom području, a nemaju ginekologa.
    E sad, ne znam gdje si ti, ginekologa znam da imaš, ali možda bi vrijedilo otić tamo i pitat da te primi. Ako ćeš htjeti naravno. 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

PinkFairydust
    14. Veljača 2020. 14:09

Nellchi

Pink, rekla mi je sestra kod dr. Plavec da doktorica prima pacijente koji žive na tom području, a nemaju ginekologa.
    E sad, ne znam gdje si ti, ginekologa znam da imaš, ali možda bi vrijedilo otić tamo i pitat da te primi. Ako ćeš htjeti naravno.

Hvala ti! Mogu probat otici jedan dan pa moliti😊

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Leli91
    14. Veljača 2020. 14:45

Cure, 
    Kad se ide na anesteziju opću, da li se rade prije neke još dodatne pretrage, kks, ekg? 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

PinkFairydust
    14. Veljača 2020. 14:51

Nellchi

Cure,
    Kad se ide na anesteziju opću, da li se rade prije neke još dodatne pretrage, kks, ekg?

kks, bubrezne i jetrene probe, GUK, elektroliti, EKG, urin. To je neka uobicajena spranca bar

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Mrva1986
    14. Veljača 2020. 14:51

Nellchi

Cure,

Ja sam ubpetrovoj to sve radila, i razgovor s anesteziologom. Kad je bila dogovorena aspiracija dali su mi interne uputnice i sve sam tamo obavila

• maltezer
    14. Veljača 2020. 15:12

Blacky89

MakiST sretno… 🤞🍀
    Maltezer ma mene frče trbuh za mengu vec danima… jucer je bio prestao, danas se opet javio. Cekam ili betu ili mengu 😂 i mudrujem za dalje (nekako mi je bolje kad imam plan)
    Kako si ti?
    Mrva i Vuky koji je vama sad dan nakon transfera?
    Viola?
    Tko nam je jos betocekalica?

blacky89
    jednako mi je.....boli li ga, boli. Svaki tren provjeravam uložak...od jucer me bole i križa i glava. Danas smo deveti dan ako se ne varam.
    I ja planiram, samo ne znam koliko mi je pametno odmah ovaj ciklus ići u fet? 
    što mislite?

feli
    14. Veljača 2020. 15:13

Evo ja idem na novi ivf u 3.mj...ali prije toga scratching endometrija da vidi jel imam kakvu bakteriju jer nikako da mi endić bude deblji od 6,5mm.
    Sretno nam svima!🙂

Ja 84.,on 81.
    1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
    Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
    3mj...odgođeno zbog korone

sunshine25
    14. Veljača 2020. 15:48

Ja za anesteziju nisam niš morala, ni prvi ni drugi put. Sve bilo ok, najbolje buđenje ikad 😂
    Marijaiva, kak ide fet kod Radončića? Koji dc je prvi uzv?

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

sunshine25
    14. Veljača 2020. 15:50

Grizli, meni je moja prva gin rekla da neću moći prirodno roditi zbog uske zdjelice, a drugi su potvrdili.. tak da mislim da ću ja odmah na carski. Nadam se 😂 i još sam ti dužna štrikani kaputić za tvoju malu Janicu, moja je još na skijanju 😁😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

ike
    14. Veljača 2020. 16:12

Hvala pinky
    Uglavnom ja danas bila u shopingu u ljekarni. 😅
    https://imgbb.com/

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.