Pink, rekla mi je sestra kod dr. Plavec da doktorica prima pacijente koji žive na tom području, a nemaju ginekologa.
E sad, ne znam gdje si ti, ginekologa znam da imaš, ali možda bi vrijedilo otić tamo i pitat da te primi. Ako ćeš htjeti naravno.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Pink, rekla mi je sestra kod dr. Plavec da doktorica prima pacijente koji žive na tom području, a nemaju ginekologa.
E sad, ne znam gdje si ti, ginekologa znam da imaš, ali možda bi vrijedilo otić tamo i pitat da te primi. Ako ćeš htjeti naravno.
Hvala ti! Mogu probat otici jedan dan pa moliti😊
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Cure,
Kad se ide na anesteziju opću, da li se rade prije neke još dodatne pretrage, kks, ekg?
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Cure,
Kad se ide na anesteziju opću, da li se rade prije neke još dodatne pretrage, kks, ekg?
kks, bubrezne i jetrene probe, GUK, elektroliti, EKG, urin. To je neka uobicajena spranca bar
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Cure,
Ja sam ubpetrovoj to sve radila, i razgovor s anesteziologom. Kad je bila dogovorena aspiracija dali su mi interne uputnice i sve sam tamo obavila
MakiST sretno… 🤞🍀
Maltezer ma mene frče trbuh za mengu vec danima… jucer je bio prestao, danas se opet javio. Cekam ili betu ili mengu 😂 i mudrujem za dalje (nekako mi je bolje kad imam plan)
Kako si ti?
Mrva i Vuky koji je vama sad dan nakon transfera?
Viola?
Tko nam je jos betocekalica?
blacky89
jednako mi je.....boli li ga, boli. Svaki tren provjeravam uložak...od jucer me bole i križa i glava. Danas smo deveti dan ako se ne varam.
I ja planiram, samo ne znam koliko mi je pametno odmah ovaj ciklus ići u fet?
što mislite?
Evo ja idem na novi ivf u 3.mj...ali prije toga scratching endometrija da vidi jel imam kakvu bakteriju jer nikako da mi endić bude deblji od 6,5mm.
Sretno nam svima!🙂
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Ja za anesteziju nisam niš morala, ni prvi ni drugi put. Sve bilo ok, najbolje buđenje ikad 😂
Marijaiva, kak ide fet kod Radončića? Koji dc je prvi uzv?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Grizli, meni je moja prva gin rekla da neću moći prirodno roditi zbog uske zdjelice, a drugi su potvrdili.. tak da mislim da ću ja odmah na carski. Nadam se 😂 i još sam ti dužna štrikani kaputić za tvoju malu Janicu, moja je još na skijanju 😁😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Hvala pinky
Uglavnom ja danas bila u shopingu u ljekarni. 😅
https://imgbb.com/
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji