Gelice-kod mene situacija takva da stojimo jos uvijek na mjestu..mm poceo piti proxeed ( kolegicin muz sa istom dijagnozom pio i sp bio 3 × bolji,a pio ga mj dana..pa eto valjda ce se u nama posrecit s rim🙄)...
Sad iduci tjedan idem na put van Hr...kad se vratim zvat cu Lučingera za konzultacije(1.3 bi trebala dobit)...kad obavim kod njega,jos bi mozda tila otic i kod Radončića ...Dr.Alebic mi je onako,nije mi nesto previse ,,sjeo,,...imam osjecaj jakog razocarenja u njega..
Eto pripremam se za 10-ti postupak,e kad ce bit i kod koga neznam..moze se dogodit da se vratim i kod dr.Alebica al nekako me ,,vuce,,dr Lučinger...
Marijaiva-spomenula si da ti se AMH povecao,tako je i kod mene sve vadila na VV,i duplo mi veci pokazalo..al neki mi ne vjeruju🤔
Grizli-koliko puta sam se ,,okupala ,, u suzama pod tusem...ehh..
Ostalim curama-1.dio-cestitke na plusevima i sretno dalje
-2.dio-zelim sto prije uspijeh i secu do kraja...kao i sebi 💞
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Samo_Sanja hvala,nadam se da ce biti dobitan.
Marta idem u trecem mjesecu ako Bog da.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Supergir super je plusic!!
Tigrice zao mi je, neka fet bude uspjesan!
Inace, ja sam iz Rijeke i ja sam za nas kbc cula samo sve negativno. Da svakoj zeni danu ostu terapiju, da nemaju kadra, da su dragi i sve, ali da jednostavno ne pristupanu svakoj zeni individualno. Zto sam se ja odlucila putovati u Samobor kod Skvorca
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Tigricažao mi je.. neka sljedeći transfer bude dobitan 🤞🤞
Marta Ja sam betu vadila u utorak bila je 430.8.. Dr. mi je rekao beta je dobra, trudna si.. Prvi osjećaj olakšanje.. jer sam napravila 5 testova prije bete, svako jutro po jedan, 4 trakice i zadnji štapić pa sam znala da sam trudna.. samo sam se bojala i molila se da beta ne bude mala i da ostanem trudna i dalje!! Hvala bogu da je sve oke, u srijedu kontrola..jedva čekam 🥰
Bravooo nek bude sretno do kraja ❤️💓
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Samo_Sanja hvala,nadam se da ce biti dobitan.
Marta idem u trecem mjesecu ako Bog da.
Onda se pratimo i ja ću u trećem mislim da mi menga stiže 3.3. Kod koga si u postupku
Gelice-kod mene situacija takva da stojimo jos uvijek na mjestu..mm poceo piti proxeed ( kolegicin muz sa istom dijagnozom pio i sp bio 3 × bolji,a pio ga mj dana..pa eto valjda ce se u nama posrecit s rim🙄)…
Sad iduci tjedan idem na put van Hr…kad se vratim zvat cu Lučingera za konzultacije(1.3 bi trebala dobit)…kad obavim kod njega,jos bi mozda tila otic i kod Radončića …Dr.Alebic mi je onako,nije mi nesto previse ,,sjeo,,…imam osjecaj jakog razocarenja u njega..
Eto pripremam se za 10-ti postupak,e kad ce bit i kod koga neznam..moze se dogodit da se vratim i kod dr.Alebica al nekako me ,,vuce,,dr Lučinger…
Marijaiva-spomenula si da ti se AMH povecao,tako je i kod mene sve vadila na VV,i duplo mi veci pokazalo..al neki mi ne vjeruju🤔
Grizli-koliko puta sam se ,,okupala ,, u suzama pod tusem…ehh..
Ostalim curama-1.dio-cestitke na plusevima i sretno dalje
-2.dio-zelim sto prije uspijeh i secu do kraja…kao i sebi 💞
E draga moja neka 10 bude dobitan 💚. Zašto ti nije dr A sjeo... Meni je ok bio u postupku, doduše malo informacija daju primjerice ja nisam vidjela embrij koji su vratili niti znam koliko je stanica i tak... I malo me razočaralo kad se dogodio spontani što nije pokazao neki interes za pretrage to mi je minus ogromni onk nije uredu možda sam preosjetljiv ne znam... Na sreću dobra mi je socijalna dr pa me je uputila na hematologa
Tigricažao mi je.. neka sljedeći transfer bude dobitan 🤞🤞
Marta Ja sam betu vadila u utorak bila je 430.8.. Dr. mi je rekao beta je dobra, trudna si.. Prvi osjećaj olakšanje.. jer sam napravila 5 testova prije bete, svako jutro po jedan, 4 trakice i zadnji štapić pa sam znala da sam trudna.. samo sam se bojala i molila se da beta ne bude mala i da ostanem trudna i dalje!! Hvala bogu da je sve oke, u srijedu kontrola..jedva čekam 🥰
Bravooo nek bude sretno do kraja ❤️💓
Hvala Marta ❤😘
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Cure pratim ja vas sve redovito, jednom na ovoj temi zauvijek ostaješ na njoj bez obzira na sve. Veselim se svakom vasem uspjehu i zao mi je kad citam o neuapjesima ko da su moji. Samo ne stignem bas uvijek sve komentirati. Hvala vam na lijepim zeljama, vama zelim svima ovdje da sto prije to dozivite.
Marta dojim moju mrvicu, divan je osjecaj kad ju vidim kako sisa iako jos uvijek to dojenje nije najugodniji osjecaj al potrpi se. Porod sam imala u Puli jer minje blize rodiliste, i moram rec da je osoblje sve super, al ja sam imala uzasan porod. Ne bi vas plasila s tim dijelom jer ja sam jedna od rijetkih "sretnica" koja unatoc svojim jakim trudovima nije se otvorila ni milimetar. A to je izuzetak. Da boli porod boli neopisivo, meni je moj jos trauma zbog svega sto smo prosli jer je trajao 24h u rodilistu a prije toga imala trudove 8h doma. Joa se oporavljam od poroda jer sam jako puno sivana skoro 40 savova, al kazem to je izuzetak vecina zena ima dobro iskustvo s poroda. I osim onog zavranog dijela koji realno traje par minuta sve ostalo se izdrzi. Al za moju mrvicu se sve isplatilo proci. Ona je sad tako super dobra beba. Po noci se budi samo 2 puta za dojiti ostalo lijepo spava. Voli sve od kupanja, voznje u kolicima, igranja, ma stvarno za pozeljet dijete. Jos uvijek ponekad dok ju gledam ne vjerujem da je ovdje kraj mene. Svima vama zelim bar jednu takcu bebicu i trudnocu kao sto je bila moja, a porod nek vam bude sve samo ne ko moj. Drzite se curke, samo pozitivne misli si zaokupite i vjerujete u sretan kraj.
Joj Grizli... zao mi je sto ti je porod bio tako tezak, ali sve ovo sto je doslo nakon toga... ma topim se citajuci🥰 dao Bog da sve to dozivjele cim prije😍
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Sortiraj odgovore
Najstariji