Avama ipak se nadam da će te beta iznenaditi 🤞, a ako ne samo hrabro u nove borbe 🍀💪
Flower93 sretno u postupku 🍀
Vuky, Blacky89 i Maltezer cure strpljivo i sretno do bete 🤞🍀
PinkFairydust ja sam se pikala navečer u 19:30
Ike super da se nešto pokrenilo, svaki pomak je odličan 😀
Tigrica žao mi je 🙁 sada hrabro dalje 💪
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Tigrice zao mi je 🙁
Je, sad sam popila pivicu, isto kazem, da se opustim i za bolju implantaciju ... svakako za malo smjeha, bar me muz vise ne zivcira svim ☺️ mislim da sam ljuta sto se ne mozemo keksati, pa je to... 🤣🤣🤣🤣 mislim si, mozda to ipak nebi skodilo...
Tigrice, bas mi je zao. Hoces odmah po smrzlica ili uzimas predah?
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Tigrice zao mi je 🙁
Je, sad sam popila pivicu, isto kazem, da se opustim i za bolju implantaciju … svakako za malo smjeha, bar me muz vise ne zivcira svim ☺️ mislim da sam ljuta sto se ne mozemo keksati, pa je to… 🤣🤣🤣🤣 mislim si, mozda to ipak nebi skodilo…
Hvala cure. Moze biti .
kriza, e neznam koliko bi bilo dobro, a mozda i bi, teško je za rec. Kad sam bila prije transferu dr. mi je rekla da cekam 2 tjedna
.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Neko je pitao za cajeve.. Meni su rekli da pijem vocne cajeve I kamilicu.. Menta, djumbir, Hibiskus I jos tih nekih biljnih cajeva zaboravila Sam sad kako se zovu jer ima ih dosta treba izbjegavati.. Tako da ja pijem kamilicu skoro pa uvijek 😌
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Tigrice, bas mi je zao. Hoces odmah po smrzlica ili uzimas predah?
Hvala . Idem u trecem mjesecu u bolnicu pa cu vidjet sta ce mi doktorica rec. Ako odobri idem odmah po smrzlica. Ne budem si uzela predah.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
https://www.krenizdravo.rtl.hr/mame-i-bebe/trudnoca/dozvoljeni-cajevi-u-trudnoci-koji-su-cajevi-sigurni-za-trudnice
Evo ima tu nesto o cajevima. Ja se vecinom drzim vocnih, a i te pijem jako rijetko, tako da nisam upoznata, al tu ima svasta:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Nymeria nemoj nikako na poslu reći ja sam jednoj kolegici djelomično pričala o preblemima i spontanom i grdo sam se prevarila... Izmisli bilo kaj samo nemoj da tvoju intimu rastežu kad im se neda raditi...Tigrica a žao mi je 😞 kad ćeš po smrzlicu.
Vuky ima li simptoma kod tebe kad će test 🤭
Samo sanja i superg, avam i maltezer kad je beta drž te mi se cure sve odreda. 😘.
Grizli na tebe česte mislim i tvoju mrvicu kako se snalszite da li ju dojiš, kak je po noći uspiješ li se kaj naspavati i kako je prošao porod nisam upratila je bio prirodan kad se odmoriš i uloviš vremena opiši nam detaljno da se možemo pripremiti🙈 dosta sam čitala pozitivnih iskustava za kbc Ri a kako mi je muž iz Ri mislim se ako dođe do tog da bi i ja možda išla u Ri 😍mogu misliti koja je to sreća i ljubav sad u vašem domu puse. ❤️😍
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Supergirl to što ti je čas hladno pa čas vruće može biti simptom trudnoće, tako je meni bilo tjedan dana prije bete..
Di je taj drugi testić? Slikaj ga da ga vidimo 😊
Grizli Hvala ti draga.. lijepo od tebe što nas obilaziš i uhvatiš vremena za sve nas pored male bebice 🥰 uživaj sa svojom curicom, šaljem vam puno pusa i zagrljaja 💞💞
https://postimg.cc/S27VW5t9
😁😁😁😁
Supergirl Super plus 👏👏 biti će lijepa beta 🤩
Jedva čekam da nam javiš betu 💕💕
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Tigrica žao mi je.. neka sljedeći transfer bude dobitan 🤞🤞
Marta Ja sam betu vadila u utorak bila je 430.8.. Dr. mi je rekao beta je dobra, trudna si.. Prvi osjećaj olakšanje.. jer sam napravila 5 testova prije bete, svako jutro po jedan, 4 trakice i zadnji štapić pa sam znala da sam trudna.. samo sam se bojala i molila se da beta ne bude mala i da ostanem trudna i dalje!! Hvala bogu da je sve oke, u srijedu kontrola..jedva čekam 🥰
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji