Sunshine pa ti si trudna 👏daj Bože da sutra bude tamniji i da je to to 👏❤️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sunshine
Takva ti je meni bila svjetla 6dan nakon transfera blastice,uzmi drugi jedan test da provjeris dal tamni,navijem da je to to😘
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Martarekla si da krećeš krajem mjeseca, tako i ja nekako :) Gdje ćeš u postupak, kod dr.A opet ili?
Da imam dvije smrzlice, kod dr A ako ne uspije odradit ću još jedan postupak i to je to od mene 🙈jednostavno više ne mogu ni financijski niti psihički. Pratimo se onda sad ideš u Maribor definitivno
Kuzim sve, tako i ja već na kraju sa zivcima i parama 😀 A bar imaš smrzlice pa ne moraš sve ponovo. :)
Ja sam se već naručila u Maribor a muž još ne zna 😂
Najviše zbog toga jer vraćaju dvije u mojim godinama a i već sam tamo bila na konzultacijama prije Alebića pa znaju sve.
Ba sad razmisljam kako su mi rekli da su folikuli zreli i da se oplodilo svih 8. A sad na kraju mislim 4 ili 5 je ostalom s tim da su 2 ili 3 jako dobra, ali kao to opet nista ne znaci nego se tek 4.i 5. Dan vidi sta ce ostati. Zasto onda ne vracaju 5.dan? Po meni je to onda postotak uspijeha jako mali. Ko zna da li ce uopce i ostati sta do 5.dana i da li su odabrali pravi za transfer. Mal osam razocarana sad.
Bok cure, evvo samo da javim, moja Beta je 0. Pripremala sam se na takav ishod, ali opet je teško vidjeti tu 0 na nalazu. Mislim da je više pogodilo muža nego mene, jučer je bio baš loše.
Idemo dalje, nadam se da će nas doktor staviti odmah ovaj mjesec da odradimo i tu 2.inseminaciju od koje opet znam da neće biti nikakve koristi pa da napokon možemo prismrditi IVF postupku.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Zamislite... napišem ja cijelu citabu i ono nece posla... piše prekršili ste pravila (ma k... sam ti prekršila)...
eeee sad dok natipkam ponovo... vec sam i zaboravila sta sam napisala
SmileA brzo će doći i taj 16.3.. odmaraj i uživaj.. Žao mi je zbog spontanog kojeg si prije imala.. ovaj put će biti sve dobro 🤞 Vjerujem da opreza nikad dosta kad žena tak šta doživi, samo da prođe taj 3 mjesec trudnoće onda se već lakše diše.. Mada smo uvijek u nekom strahu zbog nečega, ali mi smo žene, jake i sve preživimo!
Hvala Belaaa 😊🥰
Makarska čestitam 😍 neka bude školski 🤰🥰
Mare i astra dobro došle i nadam se da ćete što prije otići na veselije teme 🍀🍀🍀
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Sunshine ooo vidi se crta... 😊 al necemo se previse radovat... to kod tebe bas i nije sigurno... iako, nadam se da je ovaj put uspjelo 🙏😉😘
Pinky vidjet ces kad kreneš u postupak kako ce te samo vuc naprijed... cudno neko stanje (sranje)😂 evo ja ne mogu docekat da mi nalazi budu gotovi da mogu zvat i narucit se (D1 je spremna) 🤪
A novčića za putovanja ce se uvijek nać 🙈
Avama nema pravila... neka su mišljenja da je embriju bolje u maternici nego u labu... držim 🤞 za veliku betu...
Vita odmaraj i čuvaj mrvu... cekamo 💓 na uzv 😘
Ja danas zvala za briseve i uk... sve ok, jedan jos nije došao al taj najduže traje (na E građaninu sam vidjela da je uk vec jucer bila gotova), znaci 1 dan, a 2 brisa 2 dana. Bome su brzi... sad jos ovaj... i nadam se da ce kod mm bit sve ok. Ajmeee kako sam nestrpljiva. Ne mogu docekat 🤪
Martarekla si da krećeš krajem mjeseca, tako i ja nekako :) Gdje ćeš u postupak, kod dr.A opet ili?
Da imam dvije smrzlice, kod dr A ako ne uspije odradit ću još jedan postupak i to je to od mene 🙈jednostavno više ne mogu ni financijski niti psihički. Pratimo se onda sad ideš u Maribor definitivno
Kuzim sve, tako i ja već na kraju sa zivcima i parama 😀 A bar imaš smrzlice pa ne moraš sve ponovo. :)
Ja sam se već naručila u Maribor a muž još ne zna 😂
Najviše zbog toga jer vraćaju dvije u mojim godinama a i već sam tamo bila na konzultacijama prije Alebića pa znaju sve.
Haha dobra si 😊😊😊kad ti stiže menga
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Nina985
Nekako izkreno sam jako skeptična na insim.rjetko tko ja mislim uzspio ,nisi mogla odmah da trazis da ides na IVF?
Zao mi je na neuzspjeh,držite se i vjerujemo 🥰
Samo sanja
Kako se drzis ?ima simptoma?kako se osjecas?jos malo i 16.3😍
Blaky
Ide ti nalazi brzo kad znamo sta nam treba i neke nalaze ne Cekamo dugo..sad ces u nove pobjede...znas kako
Mi je jedna zena rekla,da trebamo razmisljati o tome sto zelimo,da vec to imamo da na taj nacin to privlačimo .i da nema mjesta negativne kolilo god bio tezak put 😘
Ja evo lezim vec drugi dan,imam po malo smedje izcjedka,nisam pametna dal stavljam utrogestane dole ili dal pijem sta mislis???
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji