Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ike
    28. Veljača 2020. 16:06

MakiSt ovo sa hororom kad vidis negativan test je totalna istina hahah 😅🙈
    Samara navijam za tulum u labu, i sretno na transferu u nedjelju 🍀🤗🤗🤗
    Lala1982  svi smo svjesne čupanja živca u razdoblju čekanja između postupaka- nemam iskustva sa tvojom bestijom ali zelim da je se brzo rijesis i navijam da ti nece smetati za planirani postupak. Sretno!! 

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

Marta...
    28. Veljača 2020. 16:09

Cure kako ste mene je danas stres pokosio na poslu i baš sam pop... Sve što me smeta danas sam sprašila upravi putem maila, sad mi slijede sankcije😂😂😂... Ali jednostavno ja više nemam živaca za pizdarije i kretenska posla. I odmah sam na moj poso se prijavila na natječaj 🙈stvarno više nemam živaca ili ću ostati trudna ili promijeniti posao ili ću fakat završiti u ludari😥😥

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

ike
    28. Veljača 2020. 16:12

Marta Razumijem te, ali racunaj da je uvijek bolje prespavati prije donosenja vazne odluke 😉 i ja gledam kako bi nesto promijenila ali ovo sa postupcima menkoci na tom planu. Probaj sada malo doci sebi-petak je💛🤗

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

• avama
    28. Veljača 2020. 16:18

A jel se kojoj dogodilo da na jednom jajniku rastu folikuli (18mm) a na drugom ih ima ali bas i ne rastu (12mm), ima jedan vodeci? 

• MikicaC
    28. Veljača 2020. 16:33

Vita26

Cure da vama javim da mi je Beta 10dnt 259,9 .🥰

Cestitkeeee 🥰🥰🥰

28. Veljača 2020. 16:39

avama

A jel se kojoj dogodilo da na jednom jajniku rastu folikuli (18mm) a na drugom ih ima ali bas i ne rastu (12mm), ima jedan vodeci?

Meni prosli ciklus za inseminaciju..sve kak si napisala..

• avama
    28. Veljača 2020. 16:49

LioraLiora

avama

Meni prosli ciklus za inseminaciju..sve kak si napisala..

Ii kako je proslo?

• Viola1
    28. Veljača 2020. 16:49

Samara samo jedna je potrebna 🙏🤞🍀❤️
    Flower93 držim fige za puno zametaka 🤞🍀
    Vita26 čestitam! Želim ti školsku trudnoću! 😘
    Belaaa da, ovdje smo, puno smo pisale pa smo morale otvoriti novu temu 😁😂
    ZaZa čestitam! Pokušaj se malo opustiti, biti će sve u redu. 🙏❤️
    Nala33 žao mi je zbog svega što si prošla, želim ti sreću 🍀
    Ig lijepo je tvoju priču pročitati. Sretno i neka bude uspješno i sada 🙏🍀
    Lala1982 ma budeš sredila ti tu beštiju! Sretno, nadam se da ćeš moći u postupak po planu! 🤞
    Avama meni se to dogodilo u prošlom postupku, vodeći je od početka preuzeo ulogu i još jedan uz njega, oba na desnom jajniku (18 i 14,5), tako da su drugi na desnom i na lijevom jajniku ostali mali (odustali) i dobili smo 2js. Ne želim te plašiti, nego samo kažem svoje iskustvo ako će ti što pomoći. Nadam se da ćeš dobiti lijepe js. I nemoj se bojati hipera 😉😘

Evo ja sam si jučer dala štopericu i sutra idem na punkciju. Imamo 1 fulikul (trebala bi biti js jer smo vadili estradiol) - prirodni ciklus je u pitanju.
    Sretno svima u kojim god fazama da ste trenutno! Ljubim vas 😘

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

28. Veljača 2020. 17:09

Marta...

Cure kako ste mene je danas stres pokosio na poslu i baš sam pop… Sve što me smeta danas sam sprašila upravi putem maila, sad mi slijede sankcije😂😂😂… Ali jednostavno ja više nemam živaca za pizdarije i kretenska posla. I odmah sam na moj poso se prijavila na natječaj 🙈stvarno više nemam živaca ili ću ostati trudna ili promijeniti posao ili ću fakat završiti u ludari😥😥

Jesi u PMS-u? ovo me tako podsjeća na mene  zadnjih par mjeseci sam postala poznata poznata po takvim mailovima 

28. Veljača 2020. 17:29

ja po običaju kopam po cjenicima klinika za donaciju, i naiđem na "ENDOMETRIUM RECEPTIVITY ARRAY"
    Zna li koja šta bi to točno bilo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.