MakiSt ovo sa hororom kad vidis negativan test je totalna istina hahah 😅🙈
Samara navijam za tulum u labu, i sretno na transferu u nedjelju 🍀🤗🤗🤗
Lala1982 svi smo svjesne čupanja živca u razdoblju čekanja između postupaka- nemam iskustva sa tvojom bestijom ali zelim da je se brzo rijesis i navijam da ti nece smetati za planirani postupak. Sretno!!
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Cure kako ste mene je danas stres pokosio na poslu i baš sam pop... Sve što me smeta danas sam sprašila upravi putem maila, sad mi slijede sankcije😂😂😂... Ali jednostavno ja više nemam živaca za pizdarije i kretenska posla. I odmah sam na moj poso se prijavila na natječaj 🙈stvarno više nemam živaca ili ću ostati trudna ili promijeniti posao ili ću fakat završiti u ludari😥😥
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta Razumijem te, ali racunaj da je uvijek bolje prespavati prije donosenja vazne odluke 😉 i ja gledam kako bi nesto promijenila ali ovo sa postupcima menkoci na tom planu. Probaj sada malo doci sebi-petak je💛🤗
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
A jel se kojoj dogodilo da na jednom jajniku rastu folikuli (18mm) a na drugom ih ima ali bas i ne rastu (12mm), ima jedan vodeci?
A jel se kojoj dogodilo da na jednom jajniku rastu folikuli (18mm) a na drugom ih ima ali bas i ne rastu (12mm), ima jedan vodeci?
Meni prosli ciklus za inseminaciju..sve kak si napisala..
Meni prosli ciklus za inseminaciju..sve kak si napisala..
Ii kako je proslo?
Samara samo jedna je potrebna 🙏🤞🍀❤️
Flower93 držim fige za puno zametaka 🤞🍀
Vita26 čestitam! Želim ti školsku trudnoću! 😘
Belaaa da, ovdje smo, puno smo pisale pa smo morale otvoriti novu temu 😁😂
ZaZa čestitam! Pokušaj se malo opustiti, biti će sve u redu. 🙏❤️
Nala33 žao mi je zbog svega što si prošla, želim ti sreću 🍀
Ig lijepo je tvoju priču pročitati. Sretno i neka bude uspješno i sada 🙏🍀
Lala1982 ma budeš sredila ti tu beštiju! Sretno, nadam se da ćeš moći u postupak po planu! 🤞
Avama meni se to dogodilo u prošlom postupku, vodeći je od početka preuzeo ulogu i još jedan uz njega, oba na desnom jajniku (18 i 14,5), tako da su drugi na desnom i na lijevom jajniku ostali mali (odustali) i dobili smo 2js. Ne želim te plašiti, nego samo kažem svoje iskustvo ako će ti što pomoći. Nadam se da ćeš dobiti lijepe js. I nemoj se bojati hipera 😉😘
Evo ja sam si jučer dala štopericu i sutra idem na punkciju. Imamo 1 fulikul (trebala bi biti js jer smo vadili estradiol) - prirodni ciklus je u pitanju.
Sretno svima u kojim god fazama da ste trenutno! Ljubim vas 😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Cure kako ste mene je danas stres pokosio na poslu i baš sam pop… Sve što me smeta danas sam sprašila upravi putem maila, sad mi slijede sankcije😂😂😂… Ali jednostavno ja više nemam živaca za pizdarije i kretenska posla. I odmah sam na moj poso se prijavila na natječaj 🙈stvarno više nemam živaca ili ću ostati trudna ili promijeniti posao ili ću fakat završiti u ludari😥😥
Jesi u PMS-u? ovo me tako podsjeća na mene zadnjih par mjeseci sam postala poznata poznata po takvim mailovima
ja po običaju kopam po cjenicima klinika za donaciju, i naiđem na "ENDOMETRIUM RECEPTIVITY ARRAY"
Zna li koja šta bi to točno bilo?
Sortiraj odgovore
Najstariji