Izvodio je Dr Jovanovac on je stvarno divan bio.. Na odjelu GIN te očiste i isperu i odvezu na rtg.. Bila je još sestra koja inače ne asistira za Hsg pa je bila zbunjena, neka mlada što me vozikala okolo i taj dokror s mobitelom 😂😂 onda su se još okupili dvojica sa rtg-a i njih 6 je zagledalo i smišljali kako bi me namjestili i šta bi.. Iako su meni rekli da ne treba piti ništa za bol ja sam popila dva Blokmaxa, pojma nemam jel pomoglo.. Nisu rekli ni da treba ponijeti briseve i nalaz od doktora ali ja sam pojela i tražili su to.. Ne boj se, kod mene je navodno problem bio što je sve usko bilo (Al nisam rađala nikad pa kakvo će i biti 😂😂) boli doslovno 1-2 min kao da ti netko čupa van utrobu. Uglavnom sad mi je sve smiješno ali kad su se uzmrdali oko mene nije uopće bilo
O zivote mili,znaci njih 6 ce mi buljiti u gospodju? 🤦♀️🤦♀️
Bilo bi super kad bi mogla odustati od pregleda!
Jesi krvarila nakon toga?
Koliko imas godina?
Zelim vam puno srece u postupcima i da sto prije ugledate plusic😊
Hvala vam svima💕💕
Javim se kad krenemo sa postupkom,a do tad vas redovito čitam😉🤗🤗
..Žena sam, Mogu sve..
Bozma, mislim da kod nas nema, tj. 99% sam sigurna. Možda u Srbiji rade, malo pročačkaj po netu 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Izvodio je Dr Jovanovac on je stvarno divan bio.. Na odjelu GIN te očiste i isperu i odvezu na rtg.. Bila je još sestra koja inače ne asistira za Hsg pa je bila zbunjena, neka mlada što me vozikala okolo i taj dokror s mobitelom 😂😂 onda su se još okupili dvojica sa rtg-a i njih 6 je zagledalo i smišljali kako bi me namjestili i šta bi.. Iako su meni rekli da ne treba piti ništa za bol ja sam popila dva Blokmaxa, pojma nemam jel pomoglo.. Nisu rekli ni da treba ponijeti briseve i nalaz od doktora ali ja sam pojela i tražili su to.. Ne boj se, kod mene je navodno problem bio što je sve usko bilo (Al nisam rađala nikad pa kakvo će i biti 😂😂) boli doslovno 1-2 min kao da ti netko čupa van utrobu. Uglavnom sad mi je sve smiješno ali kad su se uzmrdali oko mene nije uopće bilo
O zivote mili,znaci njih 6 ce mi buljiti u gospodju? 🤦♀️🤦♀️
Bilo bi super kad bi mogla odustati od pregleda!
Jesi krvarila nakon toga?
Koliko imas godina?
Zelim vam puno srece u postupcima i da sto prije ugledate plusic😊
Al si me nasmijala 😂😂 ma sve će biti ok! Imam 29 godina i svih 29 mi se događaju smiješne situacije, tako da tebi će biti sve ooook. Dođeš, obaviš, odeš.. Dobiješ antibiotik i meni su rekli nakon 2-3 dana može hopa cupa 🧡. Hvalaaa, sretno i tebi, rasturit ćeš to! Samo hrabro
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mene inace pms baci na agresivu, a ovaj put me na zescu tugu. Napravila sam temu na trudnicama da se jave zene s pozitivnim pricama iz potpomognute, to je jedino sto me oraspolozi. Steta sto ne postoji vise iskustava na netu, totalno me zivcira sto je ovo sve zapravo i dalje tabu tema.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Pozdrav svim hrabrim ženama, jer to zaista jeste, bile vi u ovim trenucima tužne, uplašene, razočarane ili sretne!
Bila sam aktivnija na temi simptomi nakon transfera (jer je iza mene 1.neuspješan postupak).
Moja/naša priča ide ovako:
Nakon 6mj pokušavanja u meni je zazvonilo da nešto ne štima. Mm je napravio spermiogram-nalaz-spermiji nisu pronađeni. ŠOK!
Pa drugi, pa treći... nema ni jednog. Jedina rečenica u mojoj glavi tada je-nećemo biti roditelji. ☹️
No, prvotni šok je prošao, a mi smo hrabro krenuli u bitku. Izvadili sve nalaze, mm je išao na operaciju Tese i nalaz stiže-5 ampula spermija pronađeno. Ono kao da si vidio plus na testu!! 😉 Krenuli naprijed, kad evo novog šoka-moj amh 1,34pmol. Ajme smanjena rezerva, a samo mi je 31 godina. 10mj 2019. smo prošli prvi postupak. Petrova, dugi protokol, 2js, obje se oplodile sa nepokrenim, ali pravilnim spermijima, jedna dosla do osmostaničnog stadija, vraćena jedna i ja sam bila presretna. Drugi, iskusniji u ovim mpo vodama su mi rekli-nemoj da te ponese, jer ako bude neuspješno, slomit će te. Tako je i bilo. Beta 14dan nakon transfera 0,4. Ja sam se raspala.
Zašto sve ovo pišem? Zato da vam kažem kako uvijek ima nade kad te puno ljudi otpiše. Kako svijet i sudbina rade čuda i spojili su nas dvoje koji oboje imam problem. Kako imamo malo materijala, ali puno nade i vjere.
Evo me pred novim postupkom. Spremam se sredinom ožujka. Dobila sam kratki protokol. Ne predajemo se i živimo za tu jednu, ali dobitnu js! 😀
Iščitala sam zadnjih 30ak stranica ove teme i sigurna sam da ću uz vas ovo lakše prolaziti. Vi ste totalna podrška i pozitivna vibra u ovim vodama koje nitko bolje ne razumije nego mi same koje smo u tome.
Pozitivnim curama želim predivnu i zdravu dječicu, a čekalicama i curama koje kreću u nove pobjede što skorije pozitivne bete i plusiće. 😘
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Draga mimidrimi dobro nam dosla! Nadam se da cemo se uskoro druziti i na trudnickim temama 💗 u kojoj si bolnici?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Ah evo pocelo je napuhavanje, trbuh polako raste i cice bole. Sad pikanje 9 dan. Jos sutra i stoperica. Valjda cu izdzati
U Petrovoj.
Nisam iz Zg, a s obzirom da je Tese moj mm radio na Rebru-samo smo se nakon njegovog pozitivnog nalaza prebacili u Petrovu. A ti? 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji