Ja nisam jos nigdje, ali se nadam da cemo u svibnju biti kod Skvorca u Samoboru. A mozda i prije ako budemo imali srece.
Avama izdrzat ces, samo hrabro!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Mimidrimi vratila si se, mi smo paraleleno bile u proslom postupku....bit ce...godine ti idu u prilog. Sigurna sam. Kad kreces sa bockanjem?kod koga si? I ja sam mislila sljedeci postupak u petrovu
Bozma, sjećam se 😉😉
Idem kod dr Banović. Super je 😄
Trebala bi dobiti M sredinom ožujka. Ako je sve okej, 2dc bi se trebala počet pikati. 😉
Kada ces ti?
Slee, drzim ti fige i da što prije bude plus. Moja poznanica je sada sa Skvorcom dočekala pozitivnu Betu iz drugog pokušaja 👌🏻
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Ja cekam nalaz pape i briseva pa ako budu ok narucit cu se za konzultacije.nzn jos kod koga...mislim da ce na kraju past krajem 3. Ili pocetak 04.
Bozma, sjećam se 😉😉
Idem kod dr Banović. Super je 😄
Trebala bi dobiti M sredinom ožujka. Ako je sve okej, 2dc bi se trebala počet pikati. 😉
Kada ces ti?
Slee, drzim ti fige i da što prije bude plus. Moja poznanica je sada sa Skvorcom dočekala pozitivnu Betu iz drugog pokušaja 👌🏻
I ja sam kod nje.. Super je i puna empatije.. Navikla je da uvijek imam 100 pitanja i na sve strpljivo odgovara
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Ja cekam nalaz pape i briseva pa ako budu ok narucit cu se za konzultacije.nzn jos kod koga…mislim da ce na kraju past krajem 3. Ili pocetak 04.
Tada bi na konzultacije ili postupak???
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Mimidrimi welcome back, mislim da smou isto vrijeme imale prvi neuspjesni postupak! Iza mene drugi neuspjeh, isto cu sad na konzultacije kod dr. Vrčića pa u Petrovi ako mi sjedne doktor! Tebi zelim sad uspjeh i da se prebacis na temu bebe ❤️
Simba, slažem se za dr. Nekad mislim da sam dosadna, a ona je zbilja totalni “frend”. Hoćeš uživo ili putem maila. Zadovoljna sam. 😉
Vuky, baš mi je žao...☹️ Kada je bio drugi postupak? Kako si to podnijela? Samo gazi naprijed. 😀
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Mimi bolje nego pevi put, prvi put sam bila sigurna da je to sigura... sad sam bika svjesna da je uspjeh manje vjerojatan nego neuspjeh i da me ceka putovanje do bebice... ali ne odustajem dok imam snage ...
I mi ćemo na VV. Kod kojeg si ti doktora? Koji je dobar?
Ja sam kod doktorice Pavan-Jukić. A za ostale ne znam. :)
Ona je uvijek tamo u 99%...ima 2 mlada dr koje uci i poducava..al vele da su i njih dvojica sasvim ok...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji