Vita 26,cestitam ti od srca i zelim mirnu i bezbriznu trudnocu🥰❤️
Mattan28,i ja sam zapocelaobradu u Osijeku!
Ne mogu ti nista posebno napisati,jer sam tek prije par dana bila na prvom pregledu i dobila upute kako dalje i sto trebamo prikupiti od nalaza!
Hej u toj sam fazi i ja …i isto tako mogu reći da je doktor super bio prema nama , bili smo skoro sat vremena unutra… Ali mi pokušavamo 10 mjeseci (moja doktorica je sve to ubrzala , ne znam zašto ) I doktor Popović je rekao katastrofa nalazi neki a drugi put rekao skroz u redu,,a ništa se nije promijenilo hheheh pa ti znaj sada…
Hsg na preporuku dr Popovića obavila u Vk … mogu reći da su dosta zbunjeni bili, ni svjetlo nisu imali pa su mi sa MOBITELOM svjetlili u pipicu hahha Pretraga je bila jako bolna ali da se izdržati kad moraš….
Daj nemoj me zezati za mobitel 🤦♀️🤦♀️😂😂😂😂
Tko je bio sve s tobom za vrijeme pretrage?
Kako je to izgledalo sve skupa?
S cime bi usporedila bol?
Jesi dobila kakve lijekove?
Oprosti ako te gnjavim,ali mene to tek ceka,pa mi svaka informacija dobro dodje!
Bozma, to ti je ERA test, pretpostavljam.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Izvodio je Dr Jovanovac on je stvarno divan bio.. Na odjelu GIN te očiste i isperu i odvezu na rtg.. Bila je još sestra koja inače ne asistira za Hsg pa je bila zbunjena, neka mlada što me vozikala okolo i taj dokror s mobitelom 😂😂 onda su se još okupili dvojica sa rtg-a i njih 6 je zagledalo i smišljali kako bi me namjestili i šta bi.. Iako su meni rekli da ne treba piti ništa za bol ja sam popila dva Blokmaxa, pojma nemam jel pomoglo.. Nisu rekli ni da treba ponijeti briseve i nalaz od doktora ali ja sam pojela i tražili su to.. Ne boj se, kod mene je navodno problem bio što je sve usko bilo (Al nisam rađala nikad pa kakvo će i biti 😂😂) boli doslovno 1-2 min kao da ti netko čupa van utrobu. Uglavnom sad mi je sve smiješno ali kad su se uzmrdali oko mene nije uopće bilo
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure, pozdrav svima! Već sam se bila javljala. Kod nas je problem muški fator uslijed maligne bolesti te imamo zamrznuto sjeme,a sa mnom je sve ok.
Sad smo u procesu skupljanja nalaza. Zanima me šta ste vi vadile prije konzultacija, a šta poslije?!
Pozdrav. Ja sam bila vadila markere, briseve, papu, spolne hormone, štitnjaču, RH faktor i krvnu grupu, muž spermiogram, također krvnu grupu i RH faktor.
I to bi zapravo bilo to. Neka me druge cure isprave ako sam nešto pogrešno napisala ili izostavila. :)
Ana26 uz sve ovo što je ZaZa napisala meni su savjetovali da napravim i ultrazvuk dojki (nije uvjet za ići u protokol ali se savjetuje ženama koje u obitelji imaju povijest bolesti s dojkama). I muž je također radio markere na spolne bolesti.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Ike 🙈a znam ali više nemam živaca Bozma je pms je 🙈😂 trenutno sam u fazi da me baš briga muž sam rekla ako dobijem otkaz da idem u Irsku prat tanjur u neki hotel 😂😂😂do tog je došlo. Zbog svega ovoga kroz što prolazim nemam više tolerancije ni živaca jednostavno više ne mogu držati u sebi moram reagirati po cijenu glave 😂😂😂🤷♂️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Viola sretno na punkciji I javi nam kako je prošlo.. 😘
Hvala 😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Cure nocas sam napravila sr. Išla sam leći tek u 6 ujutro jer sam dovršavala neke zaostatke s posla i već sam u 9 h bila u firmi i još sam se na poslu fino istresirala. Cijeli dan me trbuh tako razvaljuje zajedno s leđima. Inseminacija je bila 22.02 i sad se bojim da da sam si s tim nespavanjem napravila štetu. Betu vadim tek za tjedan dana. Što mislite jel mogu popiti sad nešto protiv bolova?
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Ajme, koliko ste ispisale.
Ja ne zelim ni citati sto je taj hiper kojeg svi spominjete jer sam hipohondar. A pogotovo ne o tom probijanju crijeva jer bi si ja zabrijala najgore.
Vita cestitam na lijepoj beti!!
Marta, totalno kuzim tvoj pms. Ja se posvadjala s kolegicom doslovno na mrtvo ime.
Danas sam opet down.
Totalni ringispil od emocija
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Mattan28,, ovo s mobitelom mi je
Marta, skroz te kužim, i mene trenutno pere PMS, vratila se i sisobolja ovaj ciklus i čini mi se da je PMS s njom još i gori, danas sam se suzdržavala da se ne rasplačem ispred stranke, pričala mi je o svojoj nećakinji koja je dobila bebu iz IVF u mog doktora.
sunshine, ti ćeš znati, radi li se ERA test kod nas ili moram potegnut do praga samo za to
Sortiraj odgovore
Najstariji