Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    28. Veljača 2020. 11:50

flower93

Mene je muz pital za utrogestan kakvi su to bomboni haha 🤦‍♀️ samo sam mu rekla da to nije za njega i nek ih ne dira, jos mi samo fali da jednog popapa 😂

Flower, reci mu, ako pojede, narast će mu sise 😂😂😂😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• monkae
    28. Veljača 2020. 11:57

Molim vas nova sam u ovome, ako koja moze da mi da odgovor. 03.03 trebam vaditi estradiol i navecer krenuti sa Menopurom 150. Medjutim nalaz ce biti gotov 04.03, kazu mi iz klinike dajte si vi injekciju pa i ako estradiol ne bude uredu nece vam nista biti od 1 Menopura.Dobila sam 20.01 pa pila kontracepciju do sinoc, trebala bih dobiti kroz 3 dana Moje pitanje je koliki estradiol bi trebao biti? Tako da bi mi to bio 2 dan ciklusa. Endometrij na kontroli 25.02-6.4
    Kolike su normalne granice estradiola za nastavak ivf postupka? Please help🙄

91' PCOS, hipotireoza, MM 82' ok.
    2018/19-stimulacije ciljani odnosi 4x, inseminacije 2x beta-0.
    3/2020 ivf ( menopur+ cetroide)-otkazan postupak 1 folikul, zatvorena klinika zbog korone
    6mj-planirani IVF-odustali
    1/2021promjena klinike+promjena terapije
    26/2/2021-iznenadjenje prije ivf, veliki plus na testu

Arwen87
    28. Veljača 2020. 13:17

Vita 26, cestitam ti od srca i zelim mirnu i bezbriznu trudnocu🥰❤️
    Mattan28,i ja sam zapocela obradu u Osijeku!
    Ne mogu ti nista posebno napisati,jer sam tek prije par dana bila na prvom pregledu i dobila upute kako dalje i sto trebamo prikupiti od nalaza!
    Vodit ce me dr.Popovic!
    Buduci da vec dosta nalaza imamo,trebamo prikupiti jos nesto sitno,ja moram obaviti hsg,i ako sve bude u redu,odmah sljedeci ciklus idemo u postupak inseminacije!
    Gdje si ti obavila hsg?
    Kako je proslo?
    Nisam cula za neka posebno losa iskustva  tamo pogotovo u zadnje vrijeme,a definitivno ne za nesto tako strasno!
    Ono sto ti mogu reci je da su(bar prema meni i suprugu),svi bili ljubazni i susretljivi!
    Cekali smo na pregled oko 3,5 sata,jer je doktor radio sam i letio izmedju odjela i ambulante,ali bez obzira na guzvu,nije nas pozurivao i posvetio nam je dovoljno vremena,porazgovarao s nama,pregledao nalaze koje smo donijeli,nakon toga me pregledao i za kraj,dovrsio svoj nalaz i dao nam upute i preporuke o tome sto jos trebamo napraviti i koja je procedura za dalje!
    Evo,moje iskustvo je pozitivno,ako bilo sta trebas a da mislis da ti mogu pomoći,pitaj😊

Nina985
    28. Veljača 2020. 13:25

kikovica

Samara

flower93

Meni su rekli da zovem sutra nakon 9h i tad cu dobit sve informacije.. Tak da sam jos na cekanju 🙏 imam vjere da ce bit sve u redu, a spremna sam i na neuspjeh.. Ipak nam je ovo tek prvi postupak.. Danas me jos dosta boli od aspiracije pa sam si uzela jos jedan dan free, nadam se da ce mi ginekolog dati bolovanje..
    Dajte mi recite dali nakon sto si stavite utrogestan, odlezite kojih pola sata ili ne?? Sad kad sam doma mi je to jos izvedivo, al ne znam kak cu kad krenem na posao

Ja sam ga danas stavila prije posla i sve mi ispalo 😮 bas me brine to sad

Pitala sam dr vezano za te Utrice i ispadanje…rekla mi je da ne brinem, da su oni predvidjeli da toga gro izadje van…brijem da ih zato i stavljamo vagon dnevno 🤦🏼‍♀️

Joj, ja sam to htjela isto pitati za ispadanje. Meni se čini da više izađe van nego što ostane unutra. Stavljam ih već tjedan dana i svako malo mijenjam dnevne uloške. Ja ne ležim nakon što ih stavim, odmah nakon stavljanja sam u pokretu. Ja si stavim ujutro oko 8:30, zatim kad dođem s posla cca 17:30 i pred spavanje oko 01 ujutro.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

flower93
    28. Veljača 2020. 13:28

Mene to ispadanje toliko ne brine.. Ista je stvar i kod obicnih vaginaleta kod neke upale koje stavis pred spavanje.. Cim se ujutro probudim i odradim prvo pisanje imam osjecaj da je pola vaginalete otislo van, tak da vjerujem da je to sve normalno i da su na to racunali doktori prilikom prepisivanja kolicine. Ne moguce je da si tokom dana stavis utric i da se vise ne kreces. 

28. Veljača 2020. 13:31

Lala1982, ureaplasmu sam i ja imala na prvim nalazima, dao mi sumamed, ponovila bris i dalje je bila tu. Pa sam je ponovila briseve privatno u 06.mj i nalaz bio negativan. 
    I ja sam sad mislila na konzulatacije u Petrovu pa ponavljam sve nalaze da imam do konzultacija, ako ne bude nesto dobro necu ni ici i tako me strah tog nalaza briseva, a i pape jer mi ni on prosle god.nije bio dobar

Vita26
    28. Veljača 2020. 13:35

Arwen87
    hvala puno od srca i ja tebi zelim puno srece i uzspjeha.
    Moj savjet ne moj slusati sta ti ljudi kazu za OS ,danas smo o tome pricali,da je bilo i u novinama ima jako velik broj trudnica potpomognute oplodnje.uzspjesno,imamo vrlo dobre Biologinje iz Zg dosla da radi u slavoniji.
    I doktor Popovic je jako dobar i ja sam kod njega.sve najbolje

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    28. Veljača 2020. 13:36

Arwen87 
    Pola nece

Vita26

Arwen87
    hvala puno od srca i ja tebi zelim puno srece i uzspjeha.
    Moj savjet ne moj slusati sta ti ljudi kazu za OS ,danas smo o tome pricali,da je bilo i u novinama ima jako velik broj trudnica potpomognute oplodnje.uzspjesno,imamo vrlo dobre Biologinje iz Zg dosla da radi u slavoniji.
    I doktor Popovic je jako dobar i ja sam kod njega.sve najbolje

Vita26
    28. Veljača 2020. 13:38

Hvala i ostalim curama ,necemo se radovati previse to je pocetak idemo koram po korak.
    Cestitam i ja svima koje su vec trudne,ostalima pozitivne bete i uzspjesne trudnoce.

Vita26
    28. Veljača 2020. 13:44

Meto
    Evoo ziva pacentica od doktora Popovića 😂😂😂 Ja nista nisam cula lose o Os .mislim tamo sam skoro svaki dan bila tako da .neznam sta bi rekla.znam samo da je jako dobre statistike i puno trudnoca.ja vjerujem da bi cula nesto da je umro ko od toga.i u ostalom ako hocete izkreno to Moze desiti bilo gdje u svjetu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.