Mattan, događa se to svugdje, samo smo mi mala sredina.. priča se, pa se doda, znaš kako to ide 😂😂 blacky je bila na odjelu, ja ne znam, najbolje će ti ona reći
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Vita čestitam 🥳🥳🥳 nek bude dosadna trudnoća 💚
Ja noćas sanjala da sam trudna, došla sam vam se pohvaliti 😂😂 ali sam onda pročitala sanjaricu, trudnoća znači brige, tak da više nisam baš sretna hah
Mattan, svaki zahvat nosi određen rizik. Nisam čula za tako teške posljedice u OS. Naša Ladynatasja je bila u os, i u prvom postupku su joj probušili mjehur, ali sve je bilo ok. I trudna je 😁
Ako bi mi probusili mjehur da dodju do prave stanice koja bi rezultirala trudnocom pristala bi i na to, sta ti je ocaj🤦♀️😂😂😂😂
Meni su rekli da zovem sutra nakon 9h i tad cu dobit sve informacije.. Tak da sam jos na cekanju 🙏 imam vjere da ce bit sve u redu, a spremna sam i na neuspjeh.. Ipak nam je ovo tek prvi postupak.. Danas me jos dosta boli od aspiracije pa sam si uzela jos jedan dan free, nadam se da ce mi ginekolog dati bolovanje..
Dajte mi recite dali nakon sto si stavite utrogestan, odlezite kojih pola sata ili ne?? Sad kad sam doma mi je to jos izvedivo, al ne znam kak cu kad krenem na posao
Marijaiva, također 😂😂😂😂😂
Flower, ja legnem još kojih 15ak min.. a na poslu, sjedni i ne mrdaj 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Cestitke na pozitivnim betama ...ostalimo sretno...mi jos u fazi mirovanja...u 3 mj smo se dog da cemo zvati dr.L
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Meni su rekli da zovem sutra nakon 9h i tad cu dobit sve informacije.. Tak da sam jos na cekanju 🙏 imam vjere da ce bit sve u redu, a spremna sam i na neuspjeh.. Ipak nam je ovo tek prvi postupak.. Danas me jos dosta boli od aspiracije pa sam si uzela jos jedan dan free, nadam se da ce mi ginekolog dati bolovanje..
Dajte mi recite dali nakon sto si stavite utrogestan, odlezite kojih pola sata ili ne?? Sad kad sam doma mi je to jos izvedivo, al ne znam kak cu kad krenem na posao
Ja sam ga danas stavila prije posla i sve mi ispalo 😮 bas me brine to sad
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
I nekako sam sve sklonija tome da nakon transfera odem normalno radit.. Nemam teski fizicki posao, vec uredski pa si mislim bolje da radim nego da si doma ubijam psihu.. Sjecam se jedne poznanice koja je uvijek uzimala bolovanje nakon transfera, nije mrdala od kuce, samo lezala i pazila da ju slucajno ne bi ni mali povjetarac dotaknul, i nazalost nikad joj nije uspjelo ostat trudnom.. Vjerujem da je ona sama svoju psihu preopteretila.. Kaj vi mislite o svemu tome?
S time da svaku vecer imam naviku otic u malu setnju, kaj ce sigurno pripomoc potencijalnoj trudnoci, nego da bi odmoglo..
I nekako sam sve sklonija tome da nakon transfera odem normalno radit.. Nemam teski fizicki posao, vec uredski pa si mislim bolje da radim nego da si doma ubijam psihu.. Sjecam se jedne poznanice koja je uvijek uzimala bolovanje nakon transfera, nije mrdala od kuce, samo lezala i pazila da ju slucajno ne bi ni mali povjetarac dotaknul, i nazalost nikad joj nije uspjelo ostat trudnom.. Vjerujem da je ona sama svoju psihu preopteretila.. Kaj vi mislite o svemu tome?
S time da svaku vecer imam naviku otic u malu setnju, kaj ce sigurno pripomoc potencijalnoj trudnoci, nego da bi odmoglo..
Pa dapace da je puno bolje se pomalo krecati i ne fizicki nesto ekstra tesko radit.
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Ja sam ga danas stavila prije posla i sve mi ispalo 😮 bas me brine to sad
Pitala sam dr vezano za te Utrice i ispadanje...rekla mi je da ne brinem, da su oni predvidjeli da toga gro izadje van...brijem da ih zato i stavljamo vagon dnevno 🤦🏼♀️
Mene je muz pital za utrogestan kakvi su to bomboni haha 🤦♀️ samo sam mu rekla da to nije za njega i nek ih ne dira, jos mi samo fali da jednog popapa 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji