Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZaZa
    28. Veljača 2020. 14:12

Nina985

kikovica

Samara

flower93

Meni su rekli da zovem sutra nakon 9h i tad cu dobit sve informacije.. Tak da sam jos na cekanju 🙏 imam vjere da ce bit sve u redu, a spremna sam i na neuspjeh.. Ipak nam je ovo tek prvi postupak.. Danas me jos dosta boli od aspiracije pa sam si uzela jos jedan dan free, nadam se da ce mi ginekolog dati bolovanje..
    Dajte mi recite dali nakon sto si stavite utrogestan, odlezite kojih pola sata ili ne?? Sad kad sam doma mi je to jos izvedivo, al ne znam kak cu kad krenem na posao

Ja sam ga danas stavila prije posla i sve mi ispalo 😮 bas me brine to sad

Pitala sam dr vezano za te Utrice i ispadanje…rekla mi je da ne brinem, da su oni predvidjeli da toga gro izadje van…brijem da ih zato i stavljamo vagon dnevno 🤦🏼‍♀️

Joj, ja sam to htjela isto pitati za ispadanje. Meni se čini da više izađe van nego što ostane unutra. Stavljam ih već tjedan dana i svako malo mijenjam dnevne uloške. Ja ne ležim nakon što ih stavim, odmah nakon stavljanja sam u pokretu. Ja si stavim ujutro oko 8:30, zatim kad dođem s posla cca 17:30 i pred spavanje oko 01 ujutro.

Kad sam kod kuće, lijepo si to rasporedim, a ako radim, onda stavljam u 3 sata ujutro, u 16 sati poslijepodne i navečer oko 22 sata. Ne ide drugačije. I ležim 2 sata. Iscuri i poslije toga. Ali ok.
    Jel neku od vas bolio trbuh od tih utrića? 
    Meni je 1. uzv u ponedjeljak. I sad mi se svašta mota po glavi. Da nisu ti bolovi jer je vanmaternicna. Omg. 
    Ja sam vadila betu 26., jučer su mi tek bili nalazi koje smo podigli nešto malo prije 15 sati (nismo mogli ranije). I danas javim na VV betu. I pita me jesam li danas vadila betu. Reko nisam. Ginekolog mi danas radi od 8 ujutro, a uputnice za betu u bolnici primaju do 8. Sestra nije bila uopće oduševljena jer ću tek sljedeći tjedan vaditi 2. betu. I onda me zabrinula i sad sam u veeeelikim razmišljanjima. Taj mozak je zajebana stvar. 🙄🤪

kikovica
    28. Veljača 2020. 14:19

ZaZa

Nina985

kikovica

Samara

flower93

Meni su rekli da zovem sutra nakon 9h i tad cu dobit sve informacije.. Tak da sam jos na cekanju 🙏 imam vjere da ce bit sve u redu, a spremna sam i na neuspjeh.. Ipak nam je ovo tek prvi postupak.. Danas me jos dosta boli od aspiracije pa sam si uzela jos jedan dan free, nadam se da ce mi ginekolog dati bolovanje..
    Dajte mi recite dali nakon sto si stavite utrogestan, odlezite kojih pola sata ili ne?? Sad kad sam doma mi je to jos izvedivo, al ne znam kak cu kad krenem na posao

Ja sam ga danas stavila prije posla i sve mi ispalo 😮 bas me brine to sad

Pitala sam dr vezano za te Utrice i ispadanje…rekla mi je da ne brinem, da su oni predvidjeli da toga gro izadje van…brijem da ih zato i stavljamo vagon dnevno 🤦🏼‍♀️

Joj, ja sam to htjela isto pitati za ispadanje. Meni se čini da više izađe van nego što ostane unutra. Stavljam ih već tjedan dana i svako malo mijenjam dnevne uloške. Ja ne ležim nakon što ih stavim, odmah nakon stavljanja sam u pokretu. Ja si stavim ujutro oko 8:30, zatim kad dođem s posla cca 17:30 i pred spavanje oko 01 ujutro.

Kad sam kod kuće, lijepo si to rasporedim, a ako radim, onda stavljam u 3 sata ujutro, u 16 sati poslijepodne i navečer oko 22 sata. Ne ide drugačije. I ležim 2 sata. Iscuri i poslije toga. Ali ok.
    Jel neku od vas bolio trbuh od tih utrića?
    Meni je 1. uzv u ponedjeljak. I sad mi se svašta mota po glavi. Da nisu ti bolovi jer je vanmaternicna. Omg.
    Ja sam vadila betu 26., jučer su mi tek bili nalazi koje smo podigli nešto malo prije 15 sati (nismo mogli ranije). I danas javim na VV betu. I pita me jesam li danas vadila betu. Reko nisam. Ginekolog mi danas radi od 8 ujutro, a uputnice za betu u bolnici primaju do 8. Sestra nije bila uopće oduševljena jer ću tek sljedeći tjedan vaditi 2. betu. I onda me zabrinula i sad sam u veeeelikim razmišljanjima. Taj mozak je zajebana stvar. 🙄🤪

Odi privatno...Analiza, Synlab bilo tko...nalaz je gotov za sat vremena.

Arwen87
    28. Veljača 2020. 14:23

Vita26

Arwen87
    Pola nece

Vita26

Arwen87
    hvala puno od srca i ja tebi zelim puno srece i uzspjeha.
    Moj savjet ne moj slusati sta ti ljudi kazu za OS ,danas smo o tome pricali,da je bilo i u novinama ima jako velik broj trudnica potpomognute oplodnje.uzspjesno,imamo vrlo dobre Biologinje iz Zg dosla da radi u slavoniji.
    I doktor Popovic je jako dobar i ja sam kod njega.sve najbolje

Hvala ti na lijepim zeljama!
    Nadam se da cu i ja,a i ostale cure,ubrzo,poput tebe ugledati plus na testu i docekati pozitivnu betu!
    Ti sad uzivaj i javi nam se ponekad🥰

• ZaZa
    28. Veljača 2020. 14:30

kikovica Nisam ti ja iz Zg-a, imamo 2 sata putovanja do Zg-a, a vikend je. I da vas još pitam - da li onda 1. uzv i cijelu  trudnoću radi VV ili idem kod svog ginekologa kod kojeg inače sve obavljam? Jer je meni moj ginekolog rekao da dođem kod njega na UZV u ponedjeljak. A kolegica mi kaže da ne radim ništa na svoju ruku i jel me može on tako rano pregledavati? I da je bolje da nazovem na VV i pitam ih što u slučaju pravilnog duplanja bete. Kakva su vaša iskustva? 

• Ana26
    28. Veljača 2020. 14:39

Cure, pozdrav svima! Već sam se bila javljala. Kod nas  je problem muški fator uslijed maligne bolesti te imamo zamrznuto sjeme,a sa  mnom je sve ok.
    Sad smo u procesu skupljanja nalaza. Zanima me šta ste vi vadile  prije konzultacija, a šta  poslije?!

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• ZaZa
    28. Veljača 2020. 14:45

Ana26

Cure, pozdrav svima! Već sam se bila javljala. Kod nas je problem muški fator uslijed maligne bolesti te imamo zamrznuto sjeme,a sa mnom je sve ok.
    Sad smo u procesu skupljanja nalaza. Zanima me šta ste vi vadile prije konzultacija, a šta poslije?!

Pozdrav. Ja sam bila vadila markere, briseve, papu, spolne hormone, štitnjaču, RH faktor i krvnu grupu, muž spermiogram, također krvnu grupu i RH faktor.
    I to bi zapravo bilo to. Neka me druge cure isprave ako sam nešto pogrešno napisala ili izostavila. :) 

• Ana26
    28. Veljača 2020. 14:49

Jesi to sve vadila za prvi pregled? 

👨‍💼 31 OAT
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• ZaZa
    28. Veljača 2020. 14:51

Ana26

Jesi to sve vadila za prvi pregled?

Da, baš sve. Jedino me je naknadno poslala za štitnjaču jer to nisam imala. Ali bolje ti je sve izvaditi. :)

• Ana26
    28. Veljača 2020. 14:53

I koliko si onda čekala  na postupak? Koji  dan ciklusa je  najbolje izvaditi hormone? 

👨‍💼 31 OAT
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• ZaZa
    28. Veljača 2020. 14:58

Ana26

I koliko si onda čekala na postupak? Koji dan ciklusa je najbolje izvaditi hormone?

Ja sam vadila 2. dan (kažu od 3. do 5. dana ciklusa) jer mi je to bio petak. Ali sam prije toga nazvala i pitala ih jer ti za sve treba uputnica pa onda odmah nazoveš i pitaš. 
    A ja sam bila u dugom protokolu tako da  ti je to sve individualno. Uglavnom, jedan ciklus sam čekala i to je to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.