Avama, i meni su u zadnjem u Cita dali decaptyl sa stopericom i ja sam se pitala zasto. Zbog hipera nije sigurno, bila sam u blagoj stimulaciji i imala samo 5 folikula. Citala sam da on sprecava preranu ovulaciju pa mi nikako nije jasno zasto sa stopericom koja je okidac za ovulaciju . jesu li ti danas sta komentirali hiperstimulaciju?
Flowe, Samara ima li novosti, jesu vas zvali da vam kazu koliko oplodjenih?
Avama znam da se bojis hipera al zeno unistit ces se tako stalno misleci o tom. Decapeptyl je supresija, svi dobivamo pikicu, ne brini😉 Misli samo o tom kako imas lijepe folikule i da budu zreli🤞 U slucaju da ti bude lose nakon punkcije, neces uraditi svjezi transfer i jajnici ce se smiriti. . Znaju dr sta rade, upoznati su sigurno da si vec imala hiper i prepusti se, sretno 😊🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Cure da vama javim da mi je Beta 10dnt 259,9 .🥰
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Avama, i meni su u zadnjem u Cita dali decaptyl sa stopericom i ja sam se pitala zasto. Zbog hipera nije sigurno, bila sam u blagoj stimulaciji i imala samo 5 folikula. Citala sam da on sprecava preranu ovulaciju pa mi nikako nije jasno zasto sa stopericom koja je okidac za ovulaciju . jesu li ti danas sta komentirali hiperstimulaciju?
Flowe, Samara ima li novosti, jesu vas zvali da vam kazu koliko oplodjenih?
Nisu komentirali nista. Za sad me be boli. Mouda zato jer na lijevom ima vise manjih
Vita woohooooo 😍💪 cestitam🤗
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ekipa potrebna mi je jedna informacija.. Trebala sam ići na umjetnu kod dr Popovića u Osijek, tj prvo na inseminaciju.. Sada sam čula da su unatrag par mjeseci dvije žene umrle, jedna je jedva preživila a naša poznanicanakon ivf-a završila sa probijenim crijevo u Zg u bolnici.. I cijeli odjel je pod hrpom tužbi.. Znate li netko nešto više? Jer iskreno baš mi nije svejedno
Haaa? Umrla zbog postupka ili? Da nazalost ako netko nedtrucan radi punkciju moze se probiti i crijevo cula sam za takav slučaj vec🙄😥
Ekipa potrebna mi je jedna informacija.. Trebala sam ići na umjetnu kod dr Popovića u Osijek, tj prvo na inseminaciju.. Sada sam čula da su unatrag par mjeseci dvije žene umrle, jedna je jedva preživila a naša poznanicanakon ivf-a završila sa probijenim crijevo u Zg u bolnici.. I cijeli odjel je pod hrpom tužbi.. Znate li netko nešto više? Jer iskreno baš mi nije svejedno
Haaa? Umrla zbog postupka ili? Da nazalost ako netko nedtrucan radi punkciju moze se probiti i crijevo cula sam za takav slučaj vec🙄😥
Joj ma užas... Ima svega... Ja sad čekam postupak i baš neki dan na tv jest da je serija ali skorz se kože desiti, žena ja bila donor i isto primakla sve te injekcije i ostala u komi... Nešto trombi začepio venu... Ufff. Ma svega ima. Ja sam svoje kontraindikaciije i rizik zahvata i svega preskočila.. Neću ni da čitam....
Avamaznam da se bojis hipera al zeno unistit ces se tako stalno misleci o tom. Decapeptyl je supresija, svi dobivamo pikicu, ne brini😉 Misli samo o tom kako imas lijepe folikule i da budu zreli🤞 U slucaju da ti bude lose nakon punkcije, neces uraditi svjezi transfer i jajnici ce se smiriti. . Znaju dr sta rade, upoznati su sigurno da si vec imala hiper i prepusti se, sretno 😊🤞
Hvala. Nadam se da ce sve dobro proci!
Sortiraj odgovore
Najstariji