Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucija987
    27. Veljača 2020. 20:38

Zaza cestitam 😍🤗🎉 i sretno do kraja 😘
    Ja jos u iscekivanju svoje vjetsice,ma kad je tribas nebi ona uranila ni minute 🙄

Uglavnom idem u Crkvu i virujen u Boga,i volin onu recenicu
    Bog ti daje onoliko tezak kriz koliko imas jaka leda za nosit ga
    Tako da ja virujen da cemo mi sve jednog dana uzet nase smotuljke u ruke 
    Neko prije neko poslje,al bit ce sigurno 😍😍

🙏❤💙

Slee
    27. Veljača 2020. 20:59

Blaccky potpisujem sve sto si rekla!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Marta...
    27. Veljača 2020. 21:01

Tako je draga 💕💕💕👏👏

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

27. Veljača 2020. 21:13

Franka30

Cure,citajuci ovo sve toliko emocija me preplavilo… Divne ste, hrabre, jake,neustrasive, ma sve!!!
    Svi imamo svoje uspone i padove, ali najbitnije je da ne odustajemo 💪
    Isto tako, imam na pdf-u jednu knjigu, zove se "Am I the reason Im not getting pregnant?", koju cu rado proslijediti dalje, ako nekoga zanima mindset i utjecaj emocionalnog stresa na zacece. Samo sibnite mail pa cu poslati:)))
    Znam da zvuci too much i mozda niste u djiru pozitivne psihologije, nije neka cudo knjiga ali mene sve zanima,a i imam nekih 10ak dana do postupka pa se zelim sto vise psihicki pripremiti, za drugo se ne brinem. Ne kazu uzalud da je stres ubojica 21.stoljeca!:)
    Svima zelim srecu i vrijeme je za niz pozitivnih beta, ovaj mjesec je bio bas tezak!

Pozdrav Franka jel mozes i meni poslati pdf..vekija8290@gmail.com.. hvala ti.. svim curama koje su trudne čestitam od srca, čitam vas svaki dan ali se ne mogu prikljuciti jos razgovoru o ivfu jer trenutno idem tek u 2.pokusaj iui.. a o ivf neznam skoro ništa osim da se ide na punkciju i koliko sam shvatila transfer je dan kad ti vracaju embrij?  U svemu sam nova osim u stažu pokušavanja prirodno .. tu mislim da nije bilo vece budale od mene i mm 😅

Meto
    27. Veljača 2020. 23:12

Zaza beta je odlicna! Sretno dalje😍🤞
    Flower i Samara nek krene party u labosu💪🤗
    Samara moze se oploditi stanica sa nepokretnim spermijima e sad koliki je tocno problem i dali su embriji stvarno mrtvi, ne znam. Kakav je bio sgam tvom dragom?
    Ig i ja sam citala temu od pocetka pa te pamtim, sretno i u iducem postupku😉
    Blacky jesu nalazi ok? Znaci pratimo se🤗
    Nala zao mi je zbog sveg loseg sto se dogodilo, ti sad imas andjele koji te cuvaju od gore🙏
    Htjela sam napisati jos nesto al isparilo mi😅
    Zao mi je da nas je ovoliko na ovoj temi, a isto tako drago da imamo jedna drugu. . 💖

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Nadalica
    28. Veljača 2020. 07:42

Bozma

Nadalice, zanima me donacija jajne stanice, a kako se kod nas ne pise puno o austriji a ja ne znam jezik da pogledam po njihovim forumima. Kakva su iskustva, koliko donorice dobiju stanica, embrija? Je li samo ona kedna klinika u Klegenfurtu to radi ili ima jos koja? Jvala ti.
    Lemon vecinom idu u Makedoniju jer je sve pokriveno preko HZZO u odnosu na cesku, a kazu da stanice za razliku od sperme gube na kvaliteti zamrzavanjem pa sam to odmah otpisala.
    Flower ima li novosti

Bozma draga moja, u klagenfurtu sam ja bila, tako su neuljudni, ne daj boze nikome da ode u onu kliniku.. imas kliniku u welsu, tu gdje sam ja od prvog pokusaja ostala trudna, glavni sef je nas covjek, mozes s njim na bosansko,srpsko,hrvatski jezik da pricas.. ima i dosta sekretarica koje su nase.. mogu broj da ti dam pa da nazoves, trazi na engleskom jeziku tog sefa, dr. Marko Dosen i s niim sve vidi.. ako ce ti iko pomoci onda je on.. 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Matkiša 😎
    28. Veljača 2020. 08:23

Ekipa potrebna mi je jedna informacija.. Trebala sam ići na umjetnu kod dr Popovića u Osijek, tj prvo na inseminaciju.. Sada sam čula da su unatrag par mjeseci dvije žene umrle, jedna je jedva preživila a naša poznanicanakon ivf-a završila sa probijenim crijevo u Zg u bolnici.. I cijeli odjel je pod hrpom tužbi.. Znate li netko nešto više? Jer iskreno baš mi nije svejedno

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• avama
    28. Veljača 2020. 08:38

Evo mene s folikulometrije. Danas 9dc, na desnom jajnikusu 18mm, a lijevi ima jedan vodeci, a ostalisu12mm. Ne znam kokiko ih ima. Ocito dosta. Jos danas i sutra gonal, menopur i cetrotide. A u nedjelju stoperica Brevactide 10000 i 2 Decapeptyla. Nije mi rekla zasto decapeptyl, valjda zbog hipera. Ili zato jer su na lijevom manji. Zna  li netko zasto ide decapeltyl? Vjerojat o me ceka hiper. 

28. Veljača 2020. 08:45

Nadalice hvala. Kako se zove klinika? Jucer sam opet malo kopala po internetu i naisla na neku sa kontaktima koji bi po imenu mogli biti iz ovih krajeva, mozda je to. 

Meto
    28. Veljača 2020. 08:47

Jutro😊
    Bellaaa dobrodosla draga ponovno, tu smo se prebacile jer smo napunile stranice😅 Kako si, spremas se ponovo za postupak?
    Mattan tu ima cura iz Os, nedavno je clanica ostvarila trudnocu, sad nam i vita ima pozz test, javit ce se cure sa info koje ti mogu pomoci, sretno 😊
    Vita danas beta, ha? Sretno 😍

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.