Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Veljača 2020. 19:37

Šta se Crkve tice, puno mi je ljudi na poslu komentiralo da ovo sto radim nije s Bozje strane. Ja bi njima vracala time da zasto su oni operirali kicmu ako je Bog htio da ih boli kicma i sl. Koliko sam shvatila ne smeta njima IVF nego to sto se dobije puno embrija pa se zamrzavaju i kasnije unistavaju, a ja se mislim.....da bar dodjem do toga da imam sta za zamrznuti, a kamoli da me cekaju ti zamrznuti dok rodim i vratim se po njih

Vita26
    27. Veljača 2020. 19:41

Zaza Cestitam ❤️❤️💪🏻💪🏻

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    27. Veljača 2020. 19:43

Ig 
    Ajmeee predivnoo Cestitam ti ❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Nala33
    27. Veljača 2020. 19:47

Cure hvala svima
    Bozma pusti ljude šta pričaju, slijedi svoj put i samo naprijed. Ljudi koji su needucirani ne znaju ništa o tome i nemaju prava suditi nama biti bilo kome... 
    Usput da pitam da li uzimate tabektr za bolove. Mene danas uhvatila migrena i inače uzimam jače tablete ili volatren ali doktorica je rekla da kad smo u planu pokušavanja volatren i ibrufen i te jače tablete bi trebalo izbjegavati... Danas sam uzela paracetamol ali od 1000. I to dve.. 
    À šta kad je trudnoca kako onda sa tabletama i time... Jer kad me uhavti migrena ufff

27. Veljača 2020. 19:53

Bozma

Šta se Crkve tice, puno mi je ljudi na poslu komentiralo da ovo sto radim nije s Bozje strane. Ja bi njima vracala time da zasto su oni operirali kicmu ako je Bog htio da ih boli kicma i sl. Koliko sam shvatila ne smeta njima IVF nego to sto se dobije puno embrija pa se zamrzavaju i kasnije unistavaju, a ja se mislim…..da bar dodjem do toga da imam sta za zamrznuti, a kamoli da me cekaju ti zamrznuti dok rodim i vratim se po njih

Da da to mi je najjace, oni su protiv jer ZIVOT nastaje spajanjem stanice i sperme, pa koliko ni ja vec imala djece po njihovom a nemam niti jedno.. Ma🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️.. Zatucano

27. Veljača 2020. 20:00

Nala33, na punkciji je jednoj curi bilo loše i sestre su joj donijele brufen da popije. Valjda se onda može do transfera. Nakon transfera mi je netko rekao, ne sijećam se više ni tko, samo lekadol

Nala33
    27. Veljača 2020. 20:11

Bozma

Nala33, na punkciji je jednoj curi bilo loše i sestre su joj donijele brufen da popije. Valjda se onda može do transfera. Nakon transfera mi je netko rekao, ne sijećam se više ni tko, samo lekadol

Da kažu samo paracetamol ali ne znam od koliko. Budem sve pitala ginekologa sad kad idem. Dao Bog da dodjem do transfera i da sve bude ok.
    Kažu da se može prije ali opet čitala sam da je i kod planirane bolje ne uzimati jake lijekove.. Uspjela sam. Izgurati sa 2 paracetamola. Hvala ti

• ZaZa
    27. Veljača 2020. 20:14

Cure, hvala svima. Ne veselim se unaprijed, ne znam zašto. Ginekolog mi je rekao da dođem u ponedjeljak na UZV. Nije me čak ni slao na vađenje bete 2. put. Vidjet ću u ponedjeljak. Jedva dočekala tu betu i onda opet u brizi. Vjerojatno to tako ide i nikad ne prestaje. 
    Raspisale ste se puno. Moram uzeti vremena i sve pročitati. Ulovila sam da spominjete neku knjigu? 😊

Marta...
    27. Veljača 2020. 20:26

Ig tako volim pročitati ovakva  svjedočanstva od 💕 ti želim da uskoro dobiješ i drugu bebu 💖👏

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Mala 1
    27. Veljača 2020. 20:30

Zaza čestitam! To što se ne veselis je normalno, budes miran dan dva nakon uzv-a i onda opet brige, ali slatke brige
    Vita26 čestitam i tebi na testu 💕💕💕

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.