Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ig
    27. Veljača 2020. 18:39

Pozz svima, ja sam stara/nova 😀nezz da li me sjeća koja od starijih cura,ali evo da se predstavim za nove:
    MM ima dijagnozu asthenoteratozoospermia,ja neredovite ovulacije,ostalo sve ok..2017. smo krenuli u prvi Ivf-postupak u Petrovu kod prof.Vrcica,dobili smo samo dvije jajne stanice od kojih je jedna bila nezrela i znaci ostala samo jedna jedina.Radili su nam ICSI i napravili transfer treći dan i eto imali smo neku ludu sreću i uspjeli od prve❤️❤️Da napomenem da su nam odmah nakon punkcije i prof. vrcic i biologica rekli kao zao nam je,drugi put bude sigg uspješno i nama odmah cijeli svijet propao,ali eto dogodilo nam se cudo😀❤️Trudnoću sam nastavila voditi u Petrovoj kod Vrcica,tamo i rodila i sve proslo savršeno,danas imamo zdravu veselu curicu❤️
    Redovito vas čitam jer osjećam da još uvijek tu pripadam,a i polako se pripremamo na drugi postupak.Iduci mj počinjemo vaditi nove nalaze i ako bude sve ok nadamo se krenuti u svibnju ili lipnju.Znamo da su premale sanse da nam se opet ovako posreći ali želimo pokušati i potrošiti ostale postupke koje imamo preko HZZO-a.
    Ugl želim vam svima reci da nikad ne gubite nadu,pogotovo vi koje imate jako malo jajnih stanica jer evo mi smo dokaz da je jedna jedina dovoljna❤️
    Kad krenemo u drugi postupak onda ću vas često tu gnjaviti😀
    Nadam se da će vas biti barem upola manje tada tu i da ćete se preseliti na veselije teme😉😊

..Žena sam, Mogu sve..

ike
    27. Veljača 2020. 18:40

Bozma ja sam u kbc-u Split, i ispucat cu tu sve koliko imam pravo. Super je i osoblje i cisto je, nemam zamjerki. Puno se zna cekati, ali kad su folikulometrije, bude se relativno brzo na redu i za punkciju,bude tocno kad si narucena. 

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

Nala33
    27. Veljača 2020. 18:42

marijaiva

Moja kuma je nakon toga rodila cak 2 zdrave djece, kod nje su nasli neki poremećaj kromosoma no ona je prirodno zatrudila i rekli su im da im je solucija ili potpomognuta s PGD om ili prirodno pa kad zatrudni raditi sve pretrage.. Odlucili su ovu drugu solucija… Sve je u redu s curicama a zaključak je da vjerojatno ne mogu imati zdravo musko dijete…

Da oni isto sad ispituju potpomognutu da se vidi da li mogu izbjeći tu kromosomsku grešku... Ima toliko teških priča... Nadam se za njih da će uspjeti kao i za sve nas

ike
    27. Veljača 2020. 18:48

marijaiva ajde bar nesto pozitivno na kraju za kumu 😘😘💛💛💛
    Ig bas lijepa prica, evo od srca ti zelim da te sreca posluzi i ovog puta
    Poljubi svoju curicu za sve sve nas koje svoju jos ne mozemo 😍💗💗💗💗💗

11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,

27. Veljača 2020. 18:48

Ig

Pozz svima, ja sam stara/nova 😀nezz da li me sjeća koja od starijih cura,ali evo da se predstavim za nove:
    MM ima dijagnozuasthenoteratozoospermia,ja neredovite ovulacije,ostalo sve ok..2017. smo krenuli u prvi Ivf-postupak u Petrovu kod prof.Vrcica,dobili smo samo dvije jajne stanice od kojih je jedna bila nezrela i znaci ostala samo jedna jedina.Radili su nam ICSI i napravili transfer treći dan i eto imali smo neku ludu sreću i uspjeli od prve❤️❤️Da napomenem da su nam odmah nakon punkcije i prof. vrcic i biologica rekli kao zao nam je,drugi put bude sigg uspješno i nama odmah cijeli svijet propao,ali eto dogodilo nam se cudo😀❤️Trudnoću sam nastavila voditi u Petrovoj kod Vrcica,tamo i rodila i sve proslo savršeno,danas imamo zdravu veselu curicu❤️
    Redovito vas čitam jer osjećam da još uvijek tu pripadam,a i polako se pripremamo na drugi postupak.Iduci mj počinjemo vaditi nove nalaze i ako bude sve ok nadamo se krenuti u svibnju ili lipnju.Znamo da su premale sanse da nam se opet ovako posreći ali želimo pokušati i potrošiti ostale postupke koje imamo preko HZZO-a.
    Ugl želim vam svima reci da nikad ne gubite nadu,pogotovo vi koje imate jako malo jajnih stanica jer evo mi smo dokaz da je jedna jedina dovoljna❤️
    Kad krenemo u drugi postupak onda ću vas često tu gnjaviti😀
    Nadam se da će vas biti barem upola manje tada tu i da ćete se preseliti na veselije teme😉😊

Ajme ja te se sjecam jer si ti imala tj. Imas kratki nick pa sam zapamtila.. Ti vec po drugo ajmee kud je to proletjelo... Cestitam na bebi i i da eto ponovno dokaz da je dovoljna jedna prava vracena drugi ili treci dan... 😍

ike
    27. Veljača 2020. 18:49

Ig jos da nadodam, vjerujem kad kazes da se jos uvijek smatras da pripadas ovom forumu, mislim da ce nas to jos uvijek takoder pratiti kao tebe i kad ishod bude pozitivan 💗💛💗

Ig
    27. Veljača 2020. 19:07

Ike i marijaiva hvala vam od srca😊stvarno vjerujem da ćete i vi to doživjeti🙏🏻❤️
    da,upravo to,mislim da smo mi nekak posebno vezane za ovaj forum,jer ipak to nije samo tamo neki forum,mi sve tu tražimo utjehu i iskustva jer nszalost današnji svijet je takav da nas malo tko van toga svega razumije..inače mi kad smo išli u postupak nismo imali pojma o ničemu,radili smo sve kako nam je prof. govorio i to je bilo to,zapravo sam tu čitajući vas naučila sve o mpo

..Žena sam, Mogu sve..

27. Veljača 2020. 19:13

ike

Bozmaja sam u kbc-u Split, i ispucat cu tu sve koliko imam pravo. Super je i osoblje i cisto je, nemam zamjerki. Puno se zna cekati, ali kad su folikulometrije, bude se relativno brzo na redu i za punkciju,bude tocno kad si narucena.

Iskreno ako si zadovoljna nemoj ni ici privatno dok god imas pravo preko hzzoa naravno ako godina proizvodnje nije problem😂.. 
    Bas mm i ja pricali kako vise beba znamo iz bolnica nego privatno.. Mislis si ides privatno pa ce ti se vise posvetiti, mozda nekom je tako ali eto meni nije bilo.. Nista mi bolje nije bilo privatno nego u bolnici osim sto je sve bilo divno sredjeno i nisam morala cekati, mislim na Folikulometriju i to, ne za sam postupak jer to ni u bolnici nisam cekala, no za te novce bar to se ocekuje... 

• Blacky89
    27. Veljača 2020. 19:27

Zaza čestitam!!! Beta je top! 🎉😘
    Samara i Flower za puno blastica 🤞🤞🤞😘🍀🍀🍀🍀
    Ig sjećam se i ja da si pisala jer sam čitala forum od prve stranice vol.1 😉 nadam se da ce idući postupak biti isto iz prve 🙏 
    Nala stvarno si jaka žena 💓 
    Crkvu kao instituciju ne zelim komentirat... danas idem po neke nalaze i oni “molitelji” su počeli sa svojim maltretiranjem žena... kosa mi se na glavi digne kad ih vidim. Idite se molit u Crkvu ako vec želite za te namijene, nemojte terorizirati ostale ljude. Svatko ima pravo na svoj izbor. Žena koja je odlučila pobacit zna zašto je to odlučila. Da, jesam u MPO-u sam, borim se da dobijem dijete, ali isto tako mi ne pada na pamet osuđivati ženu koja je odlučila pobacit. Ona valjda zna i ima razlog. Uglavnom kad ih vidim nakostrijesim se ko moja mačka!!! 
    A o stavu MPO-a i Crkve isto ne zelim razmišljati. Ako ce meni Bog sudit zato sto sam išla na MPO da dobijem dijete koje jako zelim, e pa spremna sam ići na taj sud i prihvatit sve sto me čeka. Ali ljudi mi ne mogu sudit, aaa ne! 

27. Veljača 2020. 19:29

Ike slažem se sa marijaiva. Ja sam mislila idem privatno jer ne mogu od posla toliko izostajati za folikulometrije, pa bi se znalo desit da i privatno čekam po sat vremena. I znam puno više žena sa djecom iz KBC Split nego od privatnika

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.