Ja sam kod seke na tretmanu malo me danas boli dole lagano neki pritisak zateze sad dali sta bebica raste🤗 ili ta loptica ☹️ nadam se ovo prvo 🙏
Da i da vam kazem nazive toga :
Na trbuhu Omfalocela
Na vratu Cisticni higrom
Niti jedno nisam guglala samo je Poljak reka da na vratu nije to strasno a ovo je malo vece
Moji su guglali ja nemam snage navodno ima i pozitvni ishoda a i losih
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
MTB mooožda ako želiš objasniti curkama koje neznaju ili nisu,( i naravno ako to uopće žele) , to koje su prednosti staviti svoju dijagnozu u potpis, i kako da to učine . Ima nas puno novih, pa se jave stare i tako... A ima puno korisnih i poučnih priča, koje bi možda mnogima koristile i dale neki vjetar u leđa
.
Mene osobno iznenadi kad vidim da je ostvarila trudnoću žena sa Endometriozom 🥰🥰🥰 kao i sve ostalo, ali svatko kreće od vlastitog problema.
endometrioza
Konačno, otvaranje novog topica. Ja bih stvarno htjela da ga otvori Bozma, ali neću glumiti djevu koju svi moraju nagovarati na nešto.
Dajte mi ujutro vremena da sredim taj topic prije nego dođete pisati na njega, doći ću vam ovdje napisati kad se možete prešaltati.
Ovo je prijedlog:
Prvi post:
1. srdačni pozdravi
2. najava kako nalijepiti sliku
Drugi post:Nikittine upute što nakon transfera
Treći - peti post
Naš popis
Šesti post
Jutarnji pozdravi
Smatrate li da još nešto od informacija treba dodati? Želi li netko složiti neki popis preporuka, ili tako nešto?
Možda da nabrojim u jednom postu što je sve potrebno prije prvog postupka?
Ajmo djevojke, ideje na sunce!
Sve super! Samo da stavimo svoje dijagnoze u potpise i u koju ustanovu smo isle.. Cisto da netko ko ide npr.u Petrovu, odmah moze vidjeti nekoga ko je bio u Petrovoj i pitat ako ga nest zanima... Da novim curama olaksamo, a i nama!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Meni su rekli prije aspiracije ponovno test.
Po ovome cu se testirati tri puta😂
Nazvati cu ja opet za svaki slucaj
Mislim da se sada i rade tri testa:prije postupka, prije aspiracije i prije transfera. Netko je to napisao neki dan...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Konačno, otvaranje novog topica. Ja bih stvarno htjela da ga otvori Bozma, ali neću glumiti djevu koju svi moraju nagovarati na nešto.
Dajte mi ujutro vremena da sredim taj topic prije nego dođete pisati na njega, doći ću vam ovdje napisati kad se možete prešaltati.
Ovo je prijedlog:
Prvi post:
1. srdačni pozdravi
2. najava kako nalijepiti sliku
Drugi post:Nikittine upute što nakon transfera
Treći - peti post
Naš popis
Šesti post
Jutarnji pozdravi
Smatrate li da još nešto od informacija treba dodati? Želi li netko složiti neki popis preporuka, ili tako nešto?
Možda da nabrojim u jednom postu što je sve potrebno prije prvog postupka?
Ajmo djevojke, ideje na sunce!
Sve super! Samo da stavimo svoje dijagnoze u potpise i u koju ustanovu smo isle.. Cisto da netko ko ide npr.u Petrovu, odmah moze vidjeti nekoga ko je bio u Petrovoj i pitat ako ga nest zanima… Da novim curama olaksamo, a i nama!
Mozda upute kako urediti potpis(jer neke cure ne znaju). Ja bas navalila sa tim potpisom 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Bilo bi super kad bi netko natipkao taj tekst kako urediti potpis i što staviti u njega - da ne moram sve jadna ja sama, trudna, s trbuhom do zubiju ...
💔💔💔
Minilu meni je ovo 2. Ivf. Kao sto vidis u potpisu, kod mene je nizak amh i endometrioza. MM sve ok.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Možda da nabrojiš koje sve nalaze je dobro imati već gotove prije prvih konzultacija, to cure često pitaju.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB ako budeš piškila test, onda ćemo razmisliti o tome 😂😂😂😂😂😂
endometrioza
Ja sam kod seke na tretmanu malo me danas boli dole lagano neki pritisak zateze sad dali sta bebica raste🤗 ili ta loptica ☹️ nadam se ovo prvo 🙏
Da i da vam kazem nazive toga :
Na trbuhu Omfalocela
Na vratu Cisticni higrom
Niti jedno nisam guglala samo je Poljak reka da na vratu nije to strasno a ovo je malo vece
Moji su guglali ja nemam snage navodno ima i pozitvni ishoda a i losih
Uglavnom se sve te anomalije povezivaju sa kromosomskim poremecajima. Meni su utvrđene svakakve anomalije, ni slicno tvojima, da se ne preplašiš, i odmah je posumnjano na kromosome, međutim nisu na kraju bili u pitanju kromosomi nego mi je jednostavno objasnjeno kao strukturalna pogreska. Doktorima je jako bitno utvrditi da li se radi o kromosomskoj greski kad su tako manje anomalije zbog toga sto se to sve moze operirati nakon rođenja kada je plod genetski ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji