Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    29. Listopad 2020. 18:36

Nikita slazem se s prijedlogom za novu temu i za ostavljanje svih bitnih podataka na pocetku teme. To ce bit korisno svima...MTB ako triba pomoc za pronac informacije javi se 
    Jadranka onda se pratimo, i ja sutra pocinjem s bockanjem!

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• minilu
    29. Listopad 2020. 18:37

Sanjich meni je 9dc. Probaj naci ima nekih stvari koji se mogu piti da sprijece hiper.
    I budi sretna sto imas dosta folikula. 🙏 da budu dobri i da imas🐧. Sad kad uspije iz prve da imas za jos bar jedan postupak kasnije 🥰

Maja555 meni je ovo 3. Postupak.
    Sve u KBC. Jedan mi je vodila dr.Sunj ostala 2 dr.Mrsic
    Meni je amh 6 on oligoaathenozoospermia.
    Ali imam sina prirodnim putem od skoro 6 g. Doslovno smo ga napravili kad smo pozelili. A sad 😔
    Sta je kod tebe?

👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
    2014-prirodna trudnoca bez problema
    1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
    2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
    3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!

MaloTele
    29. Listopad 2020. 18:39

Pozdrav curke, evo da i ja napokon pocnem taj ivf, danas dobila m,sutra pikanje 😏🤞 malo sam nervozna oko svega toga ali ako mogu svi mogu i ja 💪 jedino mi je nejasno vidim da se svi pikaju u trbuh,a meni su rekli u gornji dio nadlaktice,ima li kakva razlika? 
    Puno srece zelim svima, vidim da je tezak tjedan ali ni to ne moze trajati vječno,glavu gore i drzte se, iduci ce bit bolji,samo treba malo vjere i srece 😊

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

29. Listopad 2020. 18:41

Nikitta

Tanja jako mi je žao. 💔
    Lucija mislim da i trebaš imat takvu vrhunsku njegu i skrb, jer si to jako puno platila. Drago mi je da si k njemu otišla, jer ti se posvetio maksimalno. HLA tipizacija je po meni odličan smjer.
    Bozma doktor sumnja da imaš koronu temeljem glavobolje? Pošto nisi bila s nikim u kontaktu.
    Miss1502 sretnoo s pikanjem!
    Cure, nemojte podlijegati šuškanjima i tračevima o zatvaranju i karanteni, bez panike, sve će biti okej, nema nikakvog lockdowna, to je zagarantirano. Zašto? Jer smo siromašna, korumpirana državica. Možda zatvore kafiće i klubove, ali ostalo će raditi, možda u smjenama (tako već radi osoblje na Sv.Duhu), ali sve radi.

Bas jesam masno da.. Previse novaca je to i ja si mislim sta tko si to ne moze priustit neka doma umire od bolova i krvarenja jer mene da je i pocelo bolit prvo bi u bolnicu morala u samoizolaciju pa tamo cekat 24 sata skoro nalaz korone i onda NA ZIVO na kiretazu.. To pricam za mjesto gdje ja zivim jer mi nazalost poznanici nedavno isla na kiretazu isto srce stalo bebici u 7 tjednu... Dakle strasno oa ja bi tam fras doslovno dobila!
    A za hla tipizaciju eeee sta reci.. Ja sam ti citala davnooo jos dok sam isla na vv i znam da sam doktorica to pitala, a ona je na to odmahnula rukom da sta cu ja s tim nakazom u smislu glupost.. I da. I to sad eto ni Radoncica ni Lucinger nisu rekli da napravim niti im ijednom bio sumnjiv moj jajovod.. Ja ne znam sta reci.. Svaki doktor svoje prica🤷‍♀️💆‍♀️💆‍♀️💆‍♀️

• minilu
    29. Listopad 2020. 18:46

miss1502

Sanjich, maja555,minilu i ja sam na bemfoli 150 u 13h- 5 dana pa onda uvodim cetrotid u 14 h, i brevactid stopericu 2 dana prije aspiracije… Tako je bilo prosli put, pretpostavljam da ce i ovaj put biti isto…Meni je dr Mršić top i nije bilo pregleda da sam bila razocarana njime, samo ovaj put ocekujem da mi nece bit na svakoj folikulometriji, medutim meni je bitnije da mi bude na aspiraciji i transferu ali ni to mogu bit sigurna da oce ..s obzirom na situaciju na koroni i na njihov rad u smjene…7.dan je prvi dan UZV vise manje svima jer prije nema smisla dok folikuli ne pocmu rast,a aspiracija mi je prosli put bila 14 .dan ali to doktor odredi- ne znaci da ce mi ovaj put bit isto…sve ovisi kako ce rast folikuli i kakvo ce bit stanje…nadam se uspjehu ovaj put ,ali najvise od svega dobrim stanicama i ako Bog da smrzlicima- to mi je extra bitno 🙏🙏🙏
    Tanja bad mi je zao…
    Lucija hvala Bogu da je sve proslo ok,nisam ni sumnjala za Podobnika a i za cifru koju si dala i trebalo je tako proci…sad se odmori pa u nove pobjede.
    Bozma otvaraj vol 4 👏👏

Od ❤️ Ti zelim + i 🐧 da se nadju za kasnije.
    Ja se se nadala ovaj put 🐧 ali se bojim nista od toga.

1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
    2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
    3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    29. Listopad 2020. 18:47

Lucija07 drago mi je da je sve proslo super i da si zadovoljna i zasluzila si takvu uslugu lipo odmaraj i cuvaj se i lipo je stati je sve reka i tako se posvetijo jer ima privatnika di i platis pa opet ne dobijes takve usluge sad znas sta treba sve napraviti  grlim i jubim❤️🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

29. Listopad 2020. 18:50

Belaaa

Lucija07 drago mi je da je sve proslo super i da si zadovoljna i zasluzila si takvu uslugu lipo odmaraj i cuvaj se i lipo je stati je sve reka i tako se posvetijo jer ima privatnika di i platis pa opet ne dobijes takve usluge sad znas sta treba sve napraviti grlim i jubim❤️🤗

Bas tako... Bila sam ja kod PUUUNO privatniku i isto platila masne pare pa nista od usluge 0 bodova.. 
    Hvala ti 🌺💓💓💓

• minilu
    29. Listopad 2020. 18:50

Bozma tko tebe vodi u KBC?

29. Listopad 2020. 18:53

Nikitta

Tanja jako mi je žao. 💔
    Lucija mislim da i trebaš imat takvu vrhunsku njegu i skrb, jer si to jako puno platila. Drago mi je da si k njemu otišla, jer ti se posvetio maksimalno. HLA tipizacija je po meni odličan smjer.
    Bozma doktor sumnja da imaš koronu temeljem glavobolje? Pošto nisi bila s nikim u kontaktu.
    Miss1502 sretnoo s pikanjem!
    Cure, nemojte podlijegati šuškanjima i tračevima o zatvaranju i karanteni, bez panike, sve će biti okej, nema nikakvog lockdowna, to je zagarantirano. Zašto? Jer smo siromašna, korumpirana državica. Možda zatvore kafiće i klubove, ali ostalo će raditi, možda u smjenama (tako već radi osoblje na Sv.Duhu), ali sve radi.

Ja isto mislim da ce mozda slijediti njemacku i zatvoriti kafice, klubove, restorane i ukinuti bilo kakva veca okupljanja.

Samara
    29. Listopad 2020. 18:54

Lucija sreća u nesrwći da si otisla tamo. Dobila si tretman kakav zasluzujes i objasnjenje koje si cijelo vrijeme cekala. Drago mi je da ti je rekao sta treba napraviti od pretraga i to nek ti bude nit vodilja 🙏

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.