Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nirvana2024
    29. Listopad 2020. 19:01

Jadranka_

Sutra idem po inekcije i gdje se prvo moram javit u Petrovoj?Hvala

Jadranka, prvo prodes trijazu, njima, a poslije i na glavnom ulazu kazes da ides na CEF. Na CEF-u se javi na glavni salter da te upute i vjerojatno upisu, injekcije se uzimaju kod IVF sestara u sobi 153.
    Ja sam prije preuzimanja injekcija imala kratki razgovor s doktorom gdje je on odredio terapiju. Ako ti vec nije, doktor ti otvori 'kosuljicu' u koju stavljaju svu onu dokumentaciju koju su rekli donijeti i nju dobijes nakratko svaki put kad prodes UZV i ides kod sestara po nove doze injekcija, zato si uzmi par sekundi i slikaj svaki put vel. folikula koju upisuje doktor koji ti radi UZV, tako sam ja, da ne pamtim velicine i broj :)
    Sretno 🤗

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Nirvana2024
    29. Listopad 2020. 19:09

Tanja, jako mi je zao, glavu gore, bit ce bolje sljedeci put 🤞
    Lucija, drago mi je sto si nakon sve prozivljene muke i stresa napokon dosla u prave ruke 🙏
    Stvarno se sve dogada s razlogom, samo mi nismo u mogucnosti svaki put shvatiti zasto, ali kasnije se pokaze pravi put.. zelim ti svu srecu i da se smiris i da dobijes jos vise odgovora 🤗
    MTB, hoce li taj test? Kako da se ja odvazim to napraviti prije vadenja bete, ako glavna samanica odbija? 🤣
    Ruska i MTB, hvala na odgovoru

1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    Beta 24.5. 🚫

29. Listopad 2020. 19:13

Nikitta, ma mozda sam ja to sve malo preuvelicala jer sam htjela po svaku cijenu nesto za bolove. Ma vraga sam preuvelicala, uzasna mi je glavobolja bila, 4 dana nisam nista jela jer kad bi ustala bol je bila jos gora. Nije on bas nesto bio zabrinut, cak trazio da skinem masku da vidi jezik. Mjerio tlak i puls. Predlozio je, ja prihvatila.
    Minilu dr.Marusic

Nirvana2024
    29. Listopad 2020. 19:17

Hvala i Samara, Women_name i Nikitta
    Ma ne bi ja ni piskila prije bete da nisam gledala sve vase slicice prije i pitala se kako je to 🤗 a i ovaj period od transfera do bete je dug, nema medukoraka ko od pikanja do transfera pa bi ja piskila malo i iz dosade 😆

1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    Beta 24.5. 🚫

Teja1408
    29. Listopad 2020. 19:19

Oolive

Cure iz Vinogradska pomagajte!
    Trebam dobit M oko 12.11 i sestra me narucila 5.11., pretpostavljam po terapiju. Sad me buni test na covid koji kaze da bi trebala imati za taj put i za aspiraciju, sto apsolutno razumijem ali zasto za dolazak po th, i sto je onda sa folikulometrijama? Ne kuzim, inace radim u ovom sranju od kb dubrava gdje za pregled kod specijalista ne moras imati nalaz, samo za odredene pretrage i hospitalizaciju🤷🏻‍♀️
    Pa ako je netko voljan pojasniti mi malo, da nisam mozda krivo skuzila sestru.

Hej, ja sam u Vinogradskoj. 
    Ja sam se morala testirati prije prve folikulometrije. 
    Kada sam isla po lijekove nisam, ali tada jos ni nije bila sva ova ludnica. 
    Sutra imam ponovno uzv pa cu pitati moram li se testirati opet prije aspiracije ili transfera. 
    To mi nisu nista spominjali jucer 🤷‍♀️
    Samo im je bilo bitno da mi je ovaj nalaz negativan s kojim sam dosla. 

• Oolive
    29. Listopad 2020. 19:30

Meni su rekli prije aspiracije ponovno test.
    Po ovome cu se testirati tri puta😂
    Nazvati cu ja opet za svaki slucaj

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Listopad 2020. 19:30

lucija007, znala sam da će ti biti dobro u Podobnika.  Meni je prijateljica bila na porodu tamo, kaže predivno iskustvo (zadnje dijete je rodila tamo). Pažena, mažena, bol na minimumu, poštovana... To bi trebao biti standard. Ali, na žalost, nije.

Chloe18, super da počinješ. Mislim da nema razlike, već sam čitala da nekima kažu za nadlakticu. Nekako mi se čini da je trbuh lakši za dohvatiti ali ti vidi kako tebi odgovara.

Nirvana2020, pa pišni ti, ti si ionako krenula sa blasticama 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Listopad 2020. 19:34

Prijavljujem novi simptom 
    Kontekst - nisam pretjerani ljubitelj mesa, iako nisam ni vegetarijanac. Nisam osoba od slanih stvari, više podivljam jednom mjesečno za slatkišima (u PMSu).
    Bila sam u dućanu... Prvo sam 2 dana slinila nad svim mogućim slanim grickalicama, na kraju sam kupila neke sa sezamom i neke sa ružmarinom (što jedem, ono, nikad).
    Kraj slatkiša sam prošla frknuvši nosom.
    A onda sam se prilijepila na vrata frižidera gdje je meso i ronjala nad svim mogućim odrescima, butovima, .... i to onim komadma mesa koje inače ne jedem.
    Kad sam vidjela neko napacano meso u jačim začinima, skoro sam se izbezumila (inače ne volim baš začinjeno, ja sam blaga djevojka).

Daaaakle... Ili sam pothranjena. Ili taj progesteron čudno djeluje na mene. Ili sam pukla ko kokica. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Listopad 2020. 19:38

Konačno, otvaranje novog topica. Ja bih stvarno htjela da ga otvori Bozma, ali neću glumiti djevu koju svi moraju nagovarati na nešto.
    Dajte mi ujutro vremena da sredim taj topic prije nego dođete pisati na njega, doći ću vam ovdje napisati kad se možete prešaltati.
    Ovo je prijedlog:
    Prvi post: 
    1. srdačni pozdravi
    2. najava kako nalijepiti sliku

Drugi post:
    Nikittine upute što nakon transfera

Treći - peti post 
    Naš popis

Šesti post
    Jutarnji pozdravi

Smatrate li da još nešto od informacija treba dodati? Želi li netko složiti neki popis preporuka, ili tako nešto? 
    Možda da nabrojim u jednom postu što je sve potrebno prije prvog postupka?

Ajmo djevojke, ideje na sunce!

💔💔💔

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    29. Listopad 2020. 19:38

NadimakMTB

Prijavljujem novi simptom
    Kontekst - nisam pretjerani ljubitelj mesa, iako nisam ni vegetarijanac. Nisam osoba od slanih stvari, više podivljam jednom mjesečno za slatkišima (u PMSu).
    Bila sam u dućanu… Prvo sam 2 dana slinila nad svim mogućim slanim grickalicama, na kraju sam kupila neke sa sezamom i neke sa ružmarinom (što jedem, ono, nikad).
    Kraj slatkiša sam prošla frknuvši nosom.
    A onda sam se prilijepila na vrata frižidera gdje je meso i ronjala nad svim mogućim odrescima, butovima, …. i to onim komadma mesa koje inače ne jedem.
    Kad sam vidjela neko napacano meso u jačim začinima, skoro sam se izbezumila (inače ne volim baš začinjeno, ja sam blaga djevojka).

Daaaakle… Ili sam pothranjena. Ili taj progesteron čudno djeluje na mene. Ili sam pukla ko kokica.

MTB 😂😂😂 tako me od srca nasmijes jedva cekam tvoj teeeest ❤️ a inod svoju ostaalii curaaa 🤗❤️🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.