Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    29. Listopad 2020. 17:37

more2309

Tanjabas mi je zao, bas sam nekako bila uvjerena da ces nam javiti veliku betu 😥. Sad se lijepo odmori, malo po alkoholu i samo pozitiva, iduci je dobitan 🙂🙏🙏🤞🤞🍀🍀

Sve je nekako išlo glatko, mislim da ce se i doktor iznenaditi. Tako je, iduci je dobitan 😉😘

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Teja1408
    29. Listopad 2020. 17:39

NadimakMTB

manemoj, svi koje ja znam su dobili isti dan ili sutradan. Doduše, to je sve u Zagrebu, ne znam kako je drugdje.

Nadalica, kužim. Sere ti se od mene

Sad je malo gora situacija i duze se ceka. Barem sam ja 😐 bez obzira sto mi je trebalo hitno 
    Kazu da su uzasne guzve. 
    Ne znam ovisi li i o tome gdje se testiras, ali ja sam na Sigetu. Tamo je jedino bilo mjesta. Nisam imala opciju biranja. 

Teja1408
    29. Listopad 2020. 17:40

Teja1408

NadimakMTB

manemoj, svi koje ja znam su dobili isti dan ili sutradan. Doduše, to je sve u Zagrebu, ne znam kako je drugdje.

Nadalica, kužim. Sere ti se od mene

Sad je malo gora situacija i duze se ceka. Barem sam ja 😐 bez obzira sto mi je trebalo hitno
    Kazu da su uzasne guzve.
    Ne znam ovisi li i o tome gdje se testiras, ali ja sam na Sigetu. Tamo je jedino bilo mjesta. Nisam imala opciju biranja.

Mozda ovisi i o tome placa li se ili ide preko HZZO-a

29. Listopad 2020. 17:49

Nadalice upisa se od 😂😂😂😂 na tvoj post. Vidis i ja sam prisli put sanjala njegivu bivsu koja ih ima troje. Sad sam jos sigurnija da je bila biokemijska, bas ste sve imale te lude snove.
    MTB ma i stigla bi ujutro na uzv prije testa na covid, ali toliko mi je doktorica izasla u susret sa ovim prirodnjakom pa da joj sad presutim da doktor sumnja na covid. Jos ako sve opet pozatvaraju, pa kad ponestane ljekova, ja vise ni necu imat sanse ni prilike. Isla sam posteno pa kud puklo, bar cu mirno spavat. Mogla sam i istrpit te glavobolje nego zvala doktora da mi pusti neki recept za mesto jace od voltarena 🙈(a ne sijecam se kad sam ga zadnji put ista trazila i da sam ikad bila kod njega)
    Minilu, je, on to polako, mene cak pitao u koje sate sta uzimam od terapije. I veselila sam se kad sam vidjela da ce on bit jer ga svi hvale. On mi je bio na transferu prvi put, ali cini mi se da mu je ovo sve novo, nekako je usporen.
    Sanjich bas kako je to sve individualno za doktora, ja npr od njih svih dole mi Mrsic stvara najveci stres, iako me on na neki nacin i uveo u sve ovo...jos bi tapkali u mjestu da me ginekolog nije uputio na njega. Kad moje dr. nije bilo meni je najveca panika bila da mi on ne bude na aspiraciji 🙈 
    Tanja79 idemo dalje, bit ce bolje drugi put 😘
    Nego cure....postao je spor forum, vrijeme je za vol 4. 
    MTB otvaraj novu temu i ujutro pisaj test...da odmah pocnemo temu sa pozitivnim testovima

Samara
    29. Listopad 2020. 17:54

Tanja, zao mi je.. Sad malo odmori od svega pa kad budes spremna, opet u nove pobjede

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Listopad 2020. 17:55

Ja hoću da Bozma otvori novu temu 
    I nisam ti ja rekla da prešutiš doktorici potencijalnu koronu, netko drugi je 
    Razumijem tvoje razmišljanje, mene bi bilo strah da se zatvori MPO odjel zbog mene pa da onda moje suborkinje izvise. 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    29. Listopad 2020. 17:57

Samara vodis li trudnoću ko Škvorca ili negdje drugdje? 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Samara
    29. Listopad 2020. 17:59

*.Women_name.*

Samara vodis li trudnoću ko Škvorca ili negdje drugdje?

Ne, pošto ne živim u blizini ona vodim kod svog soc ginića. Njima samo javljam novosti

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

29. Listopad 2020. 18:05

Evo meee... Prespavala ja skoro cijeli dan.. Dakle ni kune mi nije zao a zalosno je sto se takav tretman ne dobiva pod normalno.. Dosla tamo svi divni kasni, prvo sa, sestrom razgovor, sa anesteziolog om i onda sa Podobnikom.. E pa mene je raj covjek odusevio... Doslovno mi je rekao da 3 spontana nije NORMALNO i da nije normalno da ja, srljam iz transfera i transfer godinama a sve je gore i gore... Pogledao me prije Kiretaze na ultrazvuk, pa rekao da ce mi sve objasniti dodatno nakon kiretaze... Diska u sobu sestre divne krasne, u sali ne drzale za ruku za cas sam zaspala i HOP probudila se u svom krevetu... Od lezala 2 sata u toplom krevetu uz mazenje i pazenje sestara gledanje tv-a jedrenje kroasana i pijuci sok... Nakon 2 sata sestra samnom kod doktora opet me pogleda na ultrazvuk kaze sve super izgleda i nije mu jasno kako ja vec nemam 3 djece🤷‍♀️🙃😄..
    Kao da sam znala pa, sam poneka sve nalaze, sve je pazljibo pregledao iskomentirao objasnio mi.. Vise nego ijedan doktor do sad! Uglavnom njegov savjet je da napravimo jos HLA TIPIZACIJU muz i ja da se vidi jesmo li mi kao par kompatibilni ukoliko nismo da cu morat dobivat imunoglobulin.. To i laparoskopija jer mu je desni jajovod sumnjiv i tek tad na transfere i deff se s kazem s njim kaze ovako mozes do menopauze to normalno nije jer imati takve super nalaze i rezultate i da uvijek stane u tom cca 7 tjednu da se uzrok prvo mora naci... 

29. Listopad 2020. 18:05

AJMO mtb ili bozma.. otvorite novu temu i na 1 post stavite sve bitne info.. kako uplodat sliku i tako neke stvari sta smo skupile ovih miseci a da su vazne :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.