Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Listopad 2020. 18:06

NadimakMTB

Ja hoću da Bozma otvori novu temu
    I nisam ti ja rekla da prešutiš doktorici potencijalnu koronu, netko drugi je
    Razumijem tvoje razmišljanje, mene bi bilo strah da se zatvori MPO odjel zbog mene pa da onda moje suborkinje izvise.

mislim da mi čak nitko nije rekao, ja ovih dana baš i nisam bistre glave pa napišem ono što mi je taj tren na umu a vežem se na nečije ime

• Oolive
    29. Listopad 2020. 18:10

Cure iz Vinogradska pomagajte!
    Trebam dobit M oko 12.11 i sestra me narucila 5.11., pretpostavljam po terapiju. Sad me buni test na covid koji kaze da bi trebala imati za taj put i za aspiraciju, sto apsolutno razumijem ali zasto za dolazak po th, i sto je onda sa folikulometrijama? Ne kuzim, inace radim u ovom sranju od kb dubrava gdje za pregled kod specijalista ne moras imati nalaz, samo za odredene pretrage i hospitalizaciju🤷🏻‍♀️
    Pa ako je netko voljan pojasniti mi malo, da nisam mozda krivo skuzila sestru. 

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

• *.Women_name.*
    29. Listopad 2020. 18:11

Samara

*.Women_name.*

Samara vodis li trudnoću ko Škvorca ili negdje drugdje?

Ne, pošto ne živim u blizini ona vodim kod svog soc ginića. Njima samo javljam novosti

Ahaaa, oki tnx

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

29. Listopad 2020. 18:12

LUCIJA007

Evo meee… Prespavala ja skoro cijeli dan.. Dakle ni kune mi nije zao a zalosno je sto se takav tretman ne dobiva pod normalno.. Dosla tamo svi divni kasni, prvo sa, sestrom razgovor, sa anesteziolog om i onda sa Podobnikom.. E pa mene je raj covjek odusevio… Doslovno mi je rekao da 3 spontana nije NORMALNO i da nije normalno da ja, srljam iz transfera i transfer godinama a sve je gore i gore… Pogledao me prije Kiretaze na ultrazvuk, pa rekao da ce mi sve objasniti dodatno nakon kiretaze… Diska u sobu sestre divne krasne, u sali ne drzale za ruku za cas sam zaspala i HOP probudila se u svom krevetu… Od lezala 2 sata u toplom krevetu uz mazenje i pazenje sestara gledanje tv-a jedrenje kroasana i pijuci sok… Nakon 2 sata sestra samnom kod doktora opet me pogleda na ultrazvuk kaze sve super izgleda i nije mu jasno kako ja vec nemam 3 djece🤷‍♀️🙃😄..
    Kao da sam znala pa, sam poneka sve nalaze, sve je pazljibo pregledao iskomentirao objasnio mi.. Vise nego ijedan doktor do sad! Uglavnom njegov savjet je da napravimo jos HLA TIPIZACIJU muz i ja da se vidi jesmo li mi kao par kompatibilni ukoliko nismo da cu morat dobivat imunoglobulin.. To i laparoskopija jer mu je desni jajovod sumnjiv i tek tad na transfere i deff se s kazem s njim kaze ovako mozes do menopauze to normalno nije jer imati takve super nalaze i rezultate i da uvijek stane u tom cca 7 tjednu da se uzrok prvo mora naci…

I da sto je najbitnije uspio mi je napraviti vakumsku aspiraciju, ne znam tko se koliko kuzi no to samo vakumom usisaju sadrzaj maternice, nista nije strugao kaze znam da ti moram cuvat endometrij... I da sam po njemu i predugo cekala sto nisam isla na kiretazu jer to nije zdravo da se moze razviti neka mola 🤷‍♀️🙄a onda se minimalno mora cekati 6 mjeseci za transfer... 

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    29. Listopad 2020. 18:15

MTB i ja se slažem za novu temu, možeš ujutro sa popisom krenuti 😁
    Užasno sporo učitava, samo javi kad nas prebaciš, pogubljena sam preko mobitela 😂😂
    E da..piš piš, koliko si puta danas pročitala 😂 neznam šta čekaš, kak nas samo treniraš 😂😂😂
    Neka neka, sve ćemo ti vratit 🤪🤪🤪🤪😁

endometrioza

• *.Women_name.*
    29. Listopad 2020. 18:16

LUCIJA007

Evo meee… Prespavala ja skoro cijeli dan.. Dakle ni kune mi nije zao a zalosno je sto se takav tretman ne dobiva pod normalno.. Dosla tamo svi divni kasni, prvo sa, sestrom razgovor, sa anesteziolog om i onda sa Podobnikom.. E pa mene je raj covjek odusevio… Doslovno mi je rekao da 3 spontana nije NORMALNO i da nije normalno da ja, srljam iz transfera i transfer godinama a sve je gore i gore… Pogledao me prije Kiretaze na ultrazvuk, pa rekao da ce mi sve objasniti dodatno nakon kiretaze… Diska u sobu sestre divne krasne, u sali ne drzale za ruku za cas sam zaspala i HOP probudila se u svom krevetu… Od lezala 2 sata u toplom krevetu uz mazenje i pazenje sestara gledanje tv-a jedrenje kroasana i pijuci sok… Nakon 2 sata sestra samnom kod doktora opet me pogleda na ultrazvuk kaze sve super izgleda i nije mu jasno kako ja vec nemam 3 djece🤷‍♀️🙃😄..
    Kao da sam znala pa, sam poneka sve nalaze, sve je pazljibo pregledao iskomentirao objasnio mi.. Vise nego ijedan doktor do sad! Uglavnom njegov savjet je da napravimo jos HLA TIPIZACIJU muz i ja da se vidi jesmo li mi kao par kompatibilni ukoliko nismo da cu morat dobivat imunoglobulin.. To i laparoskopija jer mu je desni jajovod sumnjiv i tek tad na transfere i deff se s kazem s njim kaze ovako mozes do menopauze to normalno nije jer imati takve super nalaze i rezultate i da uvijek stane u tom cca 7 tjednu da se uzrok prvo mora naci…

Na kraju sreća u nesreći kj si otišla tamo. Vjerujem da si s razlogom otišla tamo, i da ćete otkriti taj problem i da ćeš nam uskoro bit debela 😊 vidiš, ne gubi nadu! Kakva surogat majka, pa ti ih 10 možeš rodit, samo nitko nažalost nije išao za problemom, a očito nešto ima i rijesivo je. Odmaraj i brzo se oporavi ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🍀🐞MISS🐞🍀
    29. Listopad 2020. 18:17

Sanjich, maja555,minilu i ja sam na bemfoli 150 u 13h- 5 dana pa onda uvodim cetrotid u 14 h, i brevactid stopericu 2 dana prije aspiracije...  Tako je bilo prosli put, pretpostavljam da ce i ovaj put biti isto...Meni je dr Mršić top i nije bilo pregleda da sam bila razocarana njime, samo ovaj put ocekujem da mi nece bit na svakoj folikulometriji, medutim meni je bitnije da mi bude na aspiraciji i transferu ali ni to mogu bit sigurna da oce ..s obzirom na situaciju na koroni i na njihov rad u smjene...7.dan je prvi dan UZV vise manje svima jer prije nema smisla dok folikuli ne pocmu rast,a aspiracija mi je prosli put bila 14 .dan ali to doktor odredi- ne znaci da ce mi ovaj put bit isto...sve ovisi kako ce rast folikuli i kakvo ce bit stanje...nadam se uspjehu ovaj put ,ali najvise od svega dobrim stanicama i ako Bog da smrzlicima- to mi je extra bitno 🙏🙏🙏
    Tanja bad mi je zao...
    Lucija hvala Bogu da je sve proslo ok,nisam ni sumnjala za Podobnika a i za cifru koju si dala i trebalo je tako proci...sad se odmori pa u nove pobjede.
    Bozma otvaraj vol 4 👏👏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

manemoj
    29. Listopad 2020. 18:18

LUCIJA007

LUCIJA007

I da sto je najbitnije uspio mi je napraviti vakumsku aspiraciju, ne znam tko se koliko kuzi no to samo vakumom usisaju sadrzaj maternice, nista nije strugao kaze znam da ti moram cuvat endometrij… I da sam po njemu i predugo cekala sto nisam isla na kiretazu jer to nije zdravo da se moze razviti neka mola 🤷‍♀️🙄a onda se minimalno mora cekati 6 mjeseci za transfer…

Drago mi je što si u tako tužnom trenutku imala dobro iskustvo. Netko je rekao da kod njih svaki osmijeh masno platiš.. možda je i istina ali se ponašaju prema tebi kao prema osobi a to je sad najbitnije... tako bi svugdje trebalo biti..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

29. Listopad 2020. 18:24

Ja trenutno čekam samo nalaz korone, neću da mi samo on bude pozitivan, amo MTB, ti čekaš betu, otvaraj i ima da bude pozitivna, malo (puno) nade za nas starije. Slažem se sa Dada31, neka tema krene ujutro sa popisom, ti imaš spremnu i onu uputu za umetanje slika.
    lucija007,  na kraju dobro da si kod njih išla, mislim da ništa to ne može platit.Sad me baš zanima šta će laparoskopija reć, možda je baš do tog jajovoda

29. Listopad 2020. 18:34

Sutra idem po inekcije i gdje se prvo moram javit u Petrovoj?Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.