Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    25. Veljača 2020. 12:27

Mrva jesi vadila betu 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

25. Veljača 2020. 12:32

flower93

Prikljucujem se temi kojekakvih simptoma 😂 sjecam se jos razdoblja kad smo prirodno pokusavali, ja pratila trakice za ovulaciju i svaki mjesec je bio taj THE mjesec 🤦‍♀️ cekala sam jednom tramvaj na stanici i samu sebe uhvatila kak sam gnjecila sise u nadi da ce mi rec jel se uhvatilo ili ne, a ljudi iz tramvaja me gledali 😂 svi ti simptomi su apsolutno jednaki svemu sto prolazimo pred menstruaciju, vjerujem da je to tokom postupka jos sve naglasenije jer nam je tijelo iscrpljeno pa ta kojekakva probadanja su jos samo naglasenija. Ahh, al tesko je to ignorirati kad se duboko u sebi sve mi nadamo da je ovaj mjesec, nas mjesec - prirodno ili potpomognuto 😍

Hahahaha... 
    Bas tako to i ja kazem, sve te simptome imam i sad kak ne idem u postupke samo to je ono - uf nešto me probolo, samo sad se uplasim da nije npr. neka cista🤷‍♀️🤭😂 cicke me bole, bradavice su vece- pa da kad trebam dobit M...
    Uf nekako mi muka, pa da sigurno mi to i to za smetalo to ne smijem jesti  Itd😂

• Mrva1986
    25. Veljača 2020. 13:00

Marta...

Mrva jesi vadila betu

Jesam. Ocekivano 🖕🖕🖕samo slova gore: NEGATIVNO.
    Sretno ostalim cekalicama bete. Ja se odjavljujem malo da ispraznim glavu. Saljem zagrljaj svima

Hannica0 👧
    25. Veljača 2020. 13:15

Nadalica

Vita26

Izkreno tako sam se raztuzila čitajući sve ovo negativno🥺🥺🥺
    Ima li trudnica ovde ,?malo da prica svoje simptome🥰 malo nađe da ulije u one koje su krenule tek,ili koje cekaju Betu.

Evo javljam se kao jedna od trudnica, nismo dugo culi od hannicao nista.. Simptomj su ludilo, trudnoca nije nimalo kao.u filmovima, ako mi nije glava u wc solji onda jest guzica jer se povracanje i proliv izmjenjuju.. Sise su postale toliko osjetljive, ako nosim grudnjak pola sata, placem od bolova.. sex je super, bolji neg ikad 🤩 spavanje je druga prica, ne postoje rijeci kako mi nedostaje zaspati navece, a probuditi se ujutro, a ne u ponoc jer moram piskit 😂 Eto uglavnom svima vam zelim trudnocu i da uzivate u njoj 😍

Tu sam. Izbjegavam forume, naletim proctati tu i tamo nesto. Poprilicno negativnih vijeesti je bilo na pocetku na jesenskim bebama pa nisam isla vise. Ja sam ok. Bila sam jucer na uzv. Sve je u redu. Ja simptoma nemam i dalje. I ono malo bolnih gudi vise nema, samo su kao napuhane. A neka lagana "muka" dodje predvecer. Al nesto slabasno skroz. Spolne odnose nisam imala od transfera jer stavljam utrice 3puta na dan pa nije preporucljivo. Tak su mi rekli. Ugl ja jos nemam taj osjecaj da sam T. A eto ulazim u 12tt. Bitno da je sve u redu.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

ike
    25. Veljača 2020. 13:21

PlavaaaMK,vuky i blacky hvala vam na podrsci,baš mi znači 😘😘😘

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

• Blacky89
    25. Veljača 2020. 13:25

Mrva saljem zagrljaj ❤️

Samara
    25. Veljača 2020. 13:31

Danas zovem dr. da cujem dal bude se smilovao i dao bolovanje za dan punkcije. Koju sifru mora pisati da poslodavac ne vidi o cemu se radi? Ona opcenita sifra. Hvala

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Marta...
    25. Veljača 2020. 13:32

Mrva1986

Marta...

Mrva jesi vadila betu

Jesam. Ocekivano 🖕🖕🖕samo slova gore: NEGATIVNO.
    Sretno ostalim cekalicama bete. Ja se odjavljujem malo da ispraznim glavu. Saljem zagrljaj svima

A žao mi je draga baš baš žao 😥 😥. Odmori od svega ne  znam možda da promjeniš kliniku od ❤️ ti želim sreću 👏💕. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Dandelion0
    25. Veljača 2020. 15:08

flower93

Evo javljam novosti - profesor je danas bio iznenadujuce pricljiv 😎 napravio je dan stanke sa stimulacijom jer sam high responder i bio je veliki rizik da sve to preraste u hiper, jer uz 22 folikula koji su znacajnije velicine imam jos dosta manjih ispod 12mm. Sad imam 10 folikula na velicini 16, ostali mix 15 i 14, endo je 10,4. Ugl, jako je zadovoljan, jos sam vadila krv i javit ce mi da li danas ide stoperica ili sutra 🙏

Flower,
    zašto si high responder? Zbog AMH ili?
    Ostale curke, sve vas čitam i pratim. Mi ćemo vjerojatno u 4 mj na naš 1. postupak. :)

Stiže nam curica 💓

Lucija987
    25. Veljača 2020. 15:10

Evo treci put u zivotu (nadam se i posljednji 🙏❤ )cekam vjesticu sa nestrpljenjem 🤗
    Pikalice stizu i krecemo u nasu trecu trku po mrvicu malu 😍😍
    Imali jos koja da krece kroz tjedan dana sa bockanjem da se mozemo pratit 

🙏❤💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.