Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flower93
    25. Veljača 2020. 15:26

Leptirica82 tako je, AMH mi je 44pmol/L. Bilo je ocekivano da cemo dobiti dosta folikula, ali u roku 2 dana pojavili se novih 10 i zato je napravio malu stanku. 

Potvrdili da danas u 22h stoperica i cetvrtak aspiracija. Bas sam fest uzbudjena hehe 😍
    Osim papuca i spavacice, imate jos koji prijedlog sto bi mi dobro doslo da ponesem sa sobom?? 

• Luca16
    25. Veljača 2020. 15:45

Ejj, curke. Zanima me dal se i jednoj od vas javlja menstruacija svakih 15 dana od kada ste na terapiji glucophageom xr750 2x1? Malo me strah jer radimo na bebi a nikako 🤔

ike
    25. Veljača 2020. 15:51

Flower u kbcu split imaju svoje spavacice, tako da ne trebamo nositi svoje, ne znam gdje si u postupku, al pitaj ih dali nosis svoju spavacicu. Sto se tice simptoma-ja sam od utrića imala prave trudnicke simptome,cak sam zamalo pala u nesvjest,stalno mi je bila slabica i bolile su me cicke, a na kraju nista, tako da vjerujem da nas tu utrici stvarno daju zavarat. 
    Od one tri cure sto sam jucer spominjala jedna mi je rekla, da je skuzila da je trudna tako sto su joj kasnile stvari i nakon dva tjedna joj se povracalo jedan dan i bila je slabica i da joj je to bilo sve od simptoma i da je onda izvadila test. Hahah a mislim se ja imam ja ovjde cure sa "doktoratima" sto se tice osluskivanja simptoma 😎👍🏻😘😘

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

ike
    25. Veljača 2020. 15:54

Samara sretno, i izbori se za bolovanje 👍🏻 Ne znam broj obicne sifre nadam se da ce ti ostale curke pomoci 🤗🍀
    Luca16 koliki ti Amh i imas li pcos? Ja uzimam isto glucophage od 850mg 2x 1 dnevno i ne dolaze mi stvari ranije

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

• Luca16
    25. Veljača 2020. 16:08

ike

Samara sretno, i izbori se za bolovanje 👍🏻 Ne znam broj obicne sifre nadam se da ce ti ostale curke pomoci 🤗🍀
    Luca16koliki ti Amh i imas li pcos? Ja uzimam isto glucophage od 850mg 2x 1 dnevno i ne dolaze mi stvari ranije

Meni je ustanovljena inzulinska rezistencija  izgled policisticnih jajnika, sve ostalo ok. Pošto oza sebe imam jedan spontani i jednu biokemijsku, dala mi je ovu terapiju. Brine me ta menstruacija svakih 15 dana, a do sada mi je dolazila na svakih 30_38 dana. 

• Luca16
    25. Veljača 2020. 16:09

Luca16

ike

Luca16koliki ti Amh i imas li pcos? Ja uzimam isto glucophage od 850mg 2x 1 dnevno i ne dolaze mi stvari ranije

Meni je ustanovljena inzulinska rezistencija izgled policisticnih jajnika, sve ostalo ok. Pošto oza sebe imam jedan spontani i jednu biokemijsku, dala mi je ovu terapiju. Brine me ta menstruacija svakih 15 dana, a do sada mi je dolazila na svakih 30_38 dana.

Doktorica kaze da to moze biti ovulacijsko krvarenje, samo sta meni to izgleda kao normalna menstruacija a ne oskudno krvarenje. Bolova nemam nikakvih

flower93
    25. Veljača 2020. 16:16

Luca16

Ejj, curke. Zanima me dal se i jednoj od vas javlja menstruacija svakih 15 dana od kada ste na terapiji glucophageom xr750 2x1? Malo me strah jer radimo na bebi a nikako 🤔

To je i moja doza zbog inz rezistencije i nemam takvih krvarenja. Dapace, malo mi se skratio ciklus, sa 35 na 33 dana, ali tokom toga nemam krvarenja

Nala33
    25. Veljača 2020. 16:20

Lucija987

Evo treci put u zivotu (nadam se i posljednji 🙏❤ )cekam vjesticu sa nestrpljenjem 🤗
    Pikalice stizu i krecemo u nasu trecu trku po mrvicu malu 😍😍
    Imali jos koja da krece kroz tjedan dana sa bockanjem da se mozemo pratit

Ja sam blizu sad u petak krećem s tabletama provames (estrogen) I imam utz 5.3.... Čekam mengu naručila me tada jer sam imala 5.2.iako koja nije nikad tako točna u dan ali vakdja hide tu negdje i onda valjda pikanjem... Sretno i želim ti svu sreću da bude uspješno ❤️

• Dandelion0
    25. Veljača 2020. 16:23

Možda je glupo pitanje, ali treba li za aspiraciju i transfer biti frizurica kao za operacije, znači doslovno ništa? :)

Stiže nam curica 💓

• Dandelion0
    25. Veljača 2020. 16:24

Flower, 
    meni je bio prvi put tako nekako. Sada 27, ali nitko mi nije spominjao mogućnost hipera. Kažu da nemam policistične jajnike. Ti?

Stiže nam curica 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.