Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mylady
    25. Veljača 2020. 09:15

Meto- kod prvog IVF-a,sam išla u prirodnom sa klomifenom ,dobila 6 na lijevo i 2 na desnom jajniku.Sad razmatraju opciju za stimulirani,ali mi nisu rekli ništa više.Samo mi izvadili hormone i rekli da zovem 1dc i 3dc dolazim i krečemo s postupkom.

• Blacky89
    25. Veljača 2020. 11:13

Vita jesi radila testic? Ajmo slike na sunce! 😊
    Flower super! 👏🏼 🍀 za dobra jajca 😉
    Nadalice ti bas imas čari trudnoce 😂
    Marijaiva poklopit ce se jednom zvijezde... moraju!!! ❤️
    Kikovica čestitke! 🎉
    PlavaMK odmaraj i uživaj... nemoj pratit simptome (znam da je to sad lako rec), od L-ovih boostera sam imala sve moguce... tako da, opusti se, uživaj i mazi pupicu... 💓 Sretno! 
    SmileA isto vrijedi i za tebe 😉😘
    Stvarno sam odlučila da od iduće stimulacije nema šanse da pratim simptome. Mislim da sam ih do sada imala sve (osim implantacijskog) i nikad nisam plus ugledala. Jebo simptome 😂

• Blacky89
    25. Veljača 2020. 11:13

Ike u potpunosti te razumijem 💓

25. Veljača 2020. 11:20

Blacky89

Marijaiva poklopit ce se jednom zvijezde… moraju!!! ❤️
    Kikovica čestitke! 🎉
    PlavaMK odmaraj i uživaj… nemoj pratit simptome (znam da je to sad lako rec), od L-ovih boostera sam imala sve moguce… tako da, opusti se, uživaj i mazi pupicu… 💓 Sretno!
    Stvarno sam odlučila da od iduće stimulacije nema šanse da pratim simptome. Mislim da sam ih do sada imala sve (osim implantacijskog) i nikad nisam plus ugledala. Jebo simptome 😂

Hahahaha
    Pa ja znam tako citati simptome kojekakve pa si mislim kak je to moguće i onda me zivo zanima dal toj s tolikim simptoma uspjelo i nazalost vidim da vecini nije, iskreno ne znam ni kako je moguće inati toliko simptoma tako rano u T eto ne znam... Ja, sam bila trudna 9 t najduze i samo jednom sam osjetila nesto dolje kao da me netko nozem probada i malu mukicu no to sve dok sam vec znala da sam trudna nist prije... 

• Blacky89
    25. Veljača 2020. 11:30

marijaiva

Blacky89

Marijaiva poklopit ce se jednom zvijezde… moraju!!! ❤️
    Kikovica čestitke! 🎉
    PlavaMK odmaraj i uživaj… nemoj pratit simptome (znam da je to sad lako rec), od L-ovih boostera sam imala sve moguce… tako da, opusti se, uživaj i mazi pupicu… 💓 Sretno!

Hahahaha
    Pa ja znam tako citati simptome kojekakve pa si mislim kak je to moguće i onda me zivo zanima dal toj s tolikim simptoma uspjelo i nazalost vidim da vecini nije, iskreno ne znam ni kako je moguće inati toliko simptoma tako rano u T eto ne znam… Ja, sam bila trudna 9 t najduze i samo jednom sam osjetila nesto dolje kao da me netko nozem probada i malu mukicu no to sve dok sam vec znala da sam trudna nist prije…

Umislimo si 100% 😂

25. Veljača 2020. 11:59

Ma ja mislim da mi nakon transfera toliko osluškujemo svoje tijelo i trazimo simptome da je to za poludit, ja znam da sam znala toliko stisjat svoje jadne male cicke da su me bolile od tiskanja a ne same od sebe ili moguce trudnoce🤦‍♀️🙄🙄😂
    Pa ih gledam kao da ce mi nest rec, a i boji i obliku bradavica da ne govorim 😂😂😂
    Shecam se davno da mi zenska sto je isla na postupke rekla-znati ces kad ti uspije postupak jer ti se grudi podignu i bole i ostanu tako do kraja T... Pa ja gledam svoje jadne male objesene, ko tuzna Vrba poslije kise😂😂
    I da.. 3 puta sam s takvim grudima imala+

25. Veljača 2020. 12:03

I stvarno sam primijetila da sad kak ne idem u postupke znam imat sve te 'simptome' samo ja mislim da mi ovako inace se ne obaziremo na njih...
    Npr. Znam imati probadnja kojekakva, grudi mi pred M nabreknu i bradavice se povecaju promjene boju.. 
    E da prije nekih 2 mjeseca sam povracala, sam odjednom mi muuka za poludit bilo i zavrtjelo mi se u glavi.. 
    Da sam isla na transfer vec bi bebi ime smišljala ono trudna 100 posto🤦‍♀️😂😂

• Blacky89
    25. Veljača 2020. 12:12

Oooo sve mi poznato... stisnulo me, probolo me, grcici, boli, pika... ma pika me moj mozak nista drugo. 🤦🏻‍♀️ Sise su mi ovaj put isto bile jadne izgnjecene, da ne kazem izmaltretirane ne bih li slučajno osjetila da bole. A za bradavice... dobro pa nisam uzela ravnalo pa mjerila... o glavo luda 🤪😂
    Dakle definitvno sam donijela odluku neeema simptoma. 
    E da, na toplomjeru sam potrošila bateriju mjereći temperaturu.  😂 zaključak, padne tek da vec dobijem mengu 🖕 

25. Veljača 2020. 12:22

Blacky89

Oooo sve mi poznato… stisnulo me, probolo me, grcici, boli, pika… ma pika me moj mozak nista drugo. 🤦🏻‍♀️ Sise su mi ovaj put isto bile jadne izgnjecene, da ne kazem izmaltretirane ne bih li slučajno osjetila da bole. A za bradavice… dobro pa nisam uzela ravnalo pa mjerila… o glavo luda 🤪😂
    Dakle definitvno sam donijela odluku neeema simptoma.
    E da, na toplomjeru sam potrošila bateriju mjereći temperaturu. 😂 zaključak, padne tek da vec dobijem mengu 🖕

Jooj da i temperaturu sam ispočetka znala mjeriti to mi isto jedna zenska rekla ta je stalno imala temperaturu a nije ostala T nijednom.. Ja mjerim svoju ma nist, pa se nazivciram slovi mi i tlak a ne temperatura za crvenim se ko guska pa brzo idem mjerit temperaturu i onda naraste uu rekoh dobro je🤦‍♀️😂😂😂.. Pa ju ujutro mjerim opet niska kak sad to🖕🤷‍♀️🤭😂😂😂.. Joj svega je bilo za krepat od smijeha kad to sve sad vrtim po ludoj glavi... 

flower93
    25. Veljača 2020. 12:22

Prikljucujem se temi kojekakvih simptoma 😂 sjecam se jos razdoblja kad smo prirodno pokusavali, ja pratila trakice za ovulaciju i svaki mjesec je bio taj THE mjesec 🤦‍♀️ cekala sam jednom tramvaj na stanici i samu sebe uhvatila kak sam gnjecila sise u nadi da ce mi rec jel se uhvatilo ili ne, a ljudi iz tramvaja me gledali 😂 svi ti simptomi su apsolutno jednaki svemu sto prolazimo pred menstruaciju, vjerujem da je to tokom postupka jos sve naglasenije jer nam je tijelo iscrpljeno pa ta kojekakva probadanja su jos samo naglasenija. Ahh, al tesko je to ignorirati kad se duboko u sebi sve mi nadamo da je ovaj mjesec, nas mjesec - prirodno ili potpomognuto 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.