Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samara
    24. Veljača 2020. 21:27

A dajte mi jos recite onako okvirno. Koliko dona u prosjeku prođe od aspiracija do transfera? Ako bude punkcija u četvrtak, kad mogu očekivati transfer? Hvala

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

kikovica
    24. Veljača 2020. 21:34

Ako kome treba Fertilup za muza imam jednu neotvorenu i jednu do pola. Moja sogi je zatrudnila nakon 3 kutije jer joj je muz imao los nalaz spermiograma. I moj je pio jedno vrijeme dok smo pokusavali.

kikovica
    24. Veljača 2020. 21:35

kikovica

Ako kome treba Fertilup za muza imam jednu neotvorenu i jednu do pola. Moja sogi je zatrudnila nakon 3 kutije jer joj je muz imao los nalaz spermiograma. I moj je pio jedno vrijeme dok smo pokusavali.

4/2020 je rok...sad sam vidila 🤷🏼‍♀️

Simba 1989
    24. Veljača 2020. 21:48

Samara

A dajte mi jos recite onako okvirno. Koliko dona u prosjeku prođe od aspiracija do transfera? Ako bude punkcija u četvrtak, kad mogu očekivati transfer? Hvala

Prvi dan se ne računa.. Ili u nedjelju ili u utorak.. Ovisno kako će procijeniti biolog.. Vjerojatno u subotu će vam reći kada je transfer.. A i mi imamo muški faktor.. 100.000 spermija a pokretljivost je od 5-10% 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Nala33
    24. Veljača 2020. 21:49

Samara

Ja čekam svoj postupak da započne sad u 3 mj kad dobijem mengu tako da vjerovatno cure koje su već prošle zant će bolje ali koliko ja znam šta je bilo nama rekao ovisi o kvaliteti šta dobiju u labu, ili vraćaju 3 dan ili 5 dan. To oni odlučuju. 

sunshine25
    24. Veljača 2020. 22:00

Slee, ne moraš strahovati zbog ugovora, uvijek im produže. To je čisto zbog formalnosti 😊 sigurno ćeš ići prvo u stimulirani, prirodnjaci najčešće idu između postupaka. Ako ti i kaže prvo prirodnjak, ja bih svakako odabrala stimulaciju. 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Samara
    24. Veljača 2020. 22:03

Hvala na odgovorima, super ste 💕

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• PlavaaMK
    24. Veljača 2020. 22:50

ike

Brita pa ti si nam svjetla točka u tunelu 💖 Cestitam, beta je prekrasna👍🏻
    PlavaaMknadam se da ipak nema hipera-kako si?
    Slee mi nismo uopce imali period keksanja radi pravljenja bebe, jer kad smo isli na dijete odmah smo se javili mom dr, da mi namjesti ovulaciju ,a onda smo saznali i za njegov problem, tako da se ne stitimo i gustamo u keksanju opusteno i koliko nas je volja. Mene je uz vas jucer jos docekalo i to da sam skuzila tri cure koje znam da su trudne. Pa ni vise ni manje nego tri, i onda mislim , Boze ne daj mi da budem tako ljubomorna i zlocesta, moj je zivot jako lijep, sa ljudiml oko sebe imam dobre i kvalitetne odnose, ne daj tu ljubomoru da me zaokupira..medutim ona je i dalje tu, i zbog nje se osjecam jos losije. Da ne pricam da mi opet stvari kasne i da sam jutros piskila test jer sam se ponadale da bi nesto mogli i bit a obzirom da sam imala ovulaciju a i mm pije maticnu mlijec, a kad ono opet 🖕🏻
    Sto reći..

Evo malo sam se napuhala, nemam bas nesto snage, i odgovara mi da vise sjedim, ali bitno da nije ni priblizno kao prosli put, nadam se da ce tako i ostat... povremeno osjecam malo bol, prsa su mi bas napuhana, danas me ubijala zgaravica i stalno od dosade nesto bi jela jer dani mi uzasno sporo idu...
    Ike sve je to normalno i da javlja se ta mala ljubomora, jer svi ovdje silno se trudimo i prolazimo teski put da nam se ostvari zelja za bebicom a neki samo se "pogledaju" i eto beba na putu... i normalno da nas tisucu stvari ubija u glavi...
    Ali zato zelja je jos veca da nam se ostvari san i veca nada...zato sve je to normalno i ok 😂😂😂😂

mylady
    25. Veljača 2020. 08:15

Pozdrav cure,dugo me nije bilo...imali smo prvi prirodni IVF neuspješni pred par mj.pa me malo pogodilo jer su bili uvjereni da će kao uspjeti,a sad čekam vješticu i krećemo u stimulirani :) 
    Kakva su Vaša iskustva? 

• SmileA
    25. Veljača 2020. 08:16

PlavaaMK

ike

Brita pa ti si nam svjetla točka u tunelu 💖 Cestitam, beta je prekrasna👍🏻
    PlavaaMknadam se da ipak nema hipera-kako si?
    Slee mi nismo uopce imali period keksanja radi pravljenja bebe, jer kad smo isli na dijete odmah smo se javili mom dr, da mi namjesti ovulaciju ,a onda smo saznali i za njegov problem, tako da se ne stitimo i gustamo u keksanju opusteno i koliko nas je volja. Mene je uz vas jucer jos docekalo i to da sam skuzila tri cure koje znam da su trudne. Pa ni vise ni manje nego tri, i onda mislim , Boze ne daj mi da budem tako ljubomorna i zlocesta, moj je zivot jako lijep, sa ljudiml oko sebe imam dobre i kvalitetne odnose, ne daj tu ljubomoru da me zaokupira..medutim ona je i dalje tu, i zbog nje se osjecam jos losije. Da ne pricam da mi opet stvari kasne i da sam jutros piskila test jer sam se ponadale da bi nesto mogli i bit a obzirom da sam imala ovulaciju a i mm pije maticnu mlijec, a kad ono opet 🖕🏻
    Sto reći..

Evo malo sam se napuhala, nemam bas nesto snage, i odgovara mi da vise sjedim, ali bitno da nije ni priblizno kao prosli put, nadam se da ce tako i ostat… povremeno osjecam malo bol, prsa su mi bas napuhana, danas me ubijala zgaravica i stalno od dosade nesto bi jela jer dani mi uzasno sporo idu…
    Ike sve je to normalno i da javlja se ta mala ljubomora, jer svi ovdje silno se trudimo i prolazimo teski put da nam se ostvari zelja za bebicom a neki samo se "pogledaju" i eto beba na putu… i normalno da nas tisucu stvari ubija u glavi…
    Ali zato zelja je jos veca da nam se ostvari san i veca nada…zato sve je to normalno i ok 😂😂😂😂

PlavaaMK tocno takvi simptomi su i meni jucer bili☺️

🌈💙👣🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.