Sutra štoperica i u četvrtak aspiracija :)
Danas 9.d.c. Endometrij 10,3mm
I imam 7 folikula ukupno koji variraju od 14 do 18,2mm. Mislite da su to ok rezultati?
Koja terapija i koliko amh??
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Ja matchu obozavam, ali kod nas ne znam dal ima kvalitetan caj, znam da ima u bio&bio organski prah koji je skup. Ima zapravo u svim tim ducanima zdrave prehrane. Samo matcha ima dosta kofeina, ja sam prestala piti kavu jos prije, ali mislim da kombinacija matcha i kave moze biti previse, jer inace se kaze da kofein nije dobar za plodnost.
Ja sam baš čitala da je kofein u manjem postotku nego u kavi pa kažu da je bolja zamjena za kavu. Naravno uz umjerenost. Kažu u trudnoći ne više o 2 šalice. Ali ja I inače ne popijem više od 2. Za prah ja sam našla i dodje 17 do 20 e ali dosta traje jer se stavi po žlicu dvije u smoothie. Isto tako stavim i spirulinu. Ali vidim da uz sve to, od prehrane do vitamina nema pravila, koja frendica ostala trudna puf samo tako, a niti ne vježba niti ne pazi na prehranu ima visoki tsh i eto ulovilo se samo tako. Koji put se pitam kako tako... Ali pravila nema ko za ništa u životu... Valjda samo naprijed i valjda ću jednog dana i ja ugledati taj plus.
Taj taj culi smo se telefonski i dogovorili da skupim nalaze pa da cemo se u trecem dogovoriti za konzultacije u cetvrtom. Strah me da me ne odbiju :/
Koliko si ti cekala od prvih konzultacija do postupka?
Samara sretnoooo! Mozda se ja ne kuzim jos najbolje, ali ovako na prvu mi se cini sve dobro.
Sto se tice dodataka ja samo novalac i maticnu. Nemam pojma sto bih jos dodala. Mozda muzu cink? On isto maticnu pije kad ga ja natjeram
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
I imam 7 folikula ukupno koji variraju od 14 do 18,2mm. Mislite da su to ok rezultati?
Za AMH imam nalaz od prije 6 mj, bio je 21. A terapija Ovaleap od 2.d.c svaki dan 150 IJ i Cetrotide danas 4.
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Za AMH imam nalaz od prije 6 mj, bio je 21. A terapija Ovaleap od 2.d.c svaki dan 150 IJ i Cetrotide danas 4.
Bome amh je dobar ☺️ ma super je to odgovor, super.. Koju dijagnozu imate? Problem
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Taj taj culi smo se telefonski i dogovorili da skupim nalaze pa da cemo se u trecem dogovoriti za konzultacije u cetvrtom. Strah me da me ne odbiju :/
Koliko si ti cekala od prvih konzultacija do postupka?
Samara sretnoooo! Mozda se ja ne kuzim jos najbolje, ali ovako na prvu mi se cini sve dobro.
Sto se tice dodataka ja samo novalac i maticnu. Nemam pojma sto bih jos dodala. Mozda muzu cink? On isto maticnu pije kad ga ja natjeram
Slee, zašto bi te odbili? Ja sam na konzultacijama bila krajem 11.mjeseca. Odmah me stavio na listu za stimulirani u 2.mjesecu, a već u 12.mjesecu sam imala pokušaj iz prirodnog ciklusa u kojem nismo došli do transfera jer mi je prsnula jajna stanica dok sam došla na punkciju, ovulirala sam- nisu je stigli uhvatiti 🙂 Mogla sam u 1.mjesecu odmah ići opet u prirodni, ali nisam htjela. Radije sam pricekala taj stimulirani u 2. Tako da, brzo ti to ide sve... Do ljeta ćeš sigurno imati stimulirani.🤞🍀😍
Bome amh je dobar ☺️ ma super je to odgovor, super.. Koju dijagnozu imate? Problem
Muski problem je u pitanju. Oat visokog stupnja. Makar zadnji spremio je bio nesto bolji od svih prije ali i dalje jako lose. Svega par spermija (komada) i to nepokretni.
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Taj taj a strah me da im ne odobre produzenje ugovora. Ali bit cu pozitivna! Hvala ti na informacijama! I sretno ti u 4. mjesecu! Ako se sjetis jos koje korisne informacije ili savjeta za njih, pisi 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
E da, i kako biraju hocu li stimulirani ili prirodni?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Taj taj a strah me da im ne odobre produzenje ugovora. Ali bit cu pozitivna! Hvala ti na informacijama! I sretno ti u 4. mjesecu! Ako se sjetis jos koje korisne informacije ili savjeta za njih, pisi 💗
Hvala. Sretno i tebi i samo pozitivno. Bit će to sve u redu, za sve nas ❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji