Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simba 1989
    25. Veljača 2020. 20:55

flower93

leptirica82sad mi je tek Vrcic rekao da imam blagi PCOS, prije nitko.
    Samara uhh, onda se pratimo. Nek nam je sa srecom ❤️
    Znaci ne trebamo biti skroz brazilka? Haha 🤦‍♀️ ovo mi je sad malo olaksanje, nemam jos i za to vremena 😂

Cure pa želim vam svu sreću sutra.. Puno jajca želim 😘😘😘

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Marta...
    25. Veljača 2020. 20:57

Vaki

Cure, koje su tu već neko vrijeme, samo da javim da nam je skoljka danasrodila!

Čestitam dragoj školjki  💖💖💖💖kako si mi ti draga Vaki kad je tebi termin 😊. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Blacky89
    25. Veljača 2020. 20:59

Školjki zelim puuuuno pusica i čestitam! 👏🏼💓
    Vaki kako si nam ti? 

• SmileA
    25. Veljača 2020. 21:31

Blacky89, Marijaiva bas ste me nasmijale sa svojim "simptomima"!😂😂mislim da se sve u tome nalazimo😁😂 
    Mrva zao mi je, najbolje malo odmori uzmi si kolko trebas vremena pa u nove pobjede🤗saljem zagrljaj😘
    PlavaMK krenula si znaci na posao, bitno da se dobro osjecas, meni je isto lakse prek dana kad radim, ne mislim toliko o svemu..Jel si jos jako napuhnuta, kako se osjecas?

🌈💙👣🙏

• avama
    25. Veljača 2020. 21:41

Cure sta sad kad je dosao korona virus, jel se sve normalno odvija dalje? Ja sutra idem na prvu folikulometriju 7.dan ciklusa. Gonal i menopur. Mogu reci da ne osjetim vise tako jako jajnike kao u pocetku i ovaj put mi se pojavila sluz koju u prvom postupku nisam imala. Bas me zanima sutra. Ali glava me i danas boli. Samo da sve dobro prodje bez hipera.

• monkae
    25. Veljača 2020. 21:58

Pozz cure! Pratim vas od pocetka. Moja prica; ja PCOS, hipotireoza. Mm-ok. 
    2018/19 -2 inseminacije=0 beta
    2020 1 ivf (menopur+cetroide). Od 20.01 pijem kontracepciju do 27.02. Sa menopurom 150i.j pocinjem 03.03 i vadjenje estradiola. Malo mi je nejasno jel oni ocekuju da cu dobiti 01.03 pa da ce to biti 3 dc ili je to manje bitno. Ako mi moze to netko pojasniti, nova sam u ovome. Danas na uzv endometrij 6.4
    Poljubac za svee

91' PCOS, hipotireoza, MM 82' ok.
    2018/19-stimulacije ciljani odnosi 4x, inseminacije 2x beta-0.
    3/2020 ivf ( menopur+ cetroide)-otkazan postupak 1 folikul, zatvorena klinika zbog korone
    6mj-planirani IVF-odustali
    1/2021promjena klinike+promjena terapije
    26/2/2021-iznenadjenje prije ivf, veliki plus na testu

Samara
    25. Veljača 2020. 22:08

Simba 1989

flower93

leptirica82sad mi je tek Vrcic rekao da imam blagi PCOS, prije nitko.
    Samara uhh, onda se pratimo. Nek nam je sa srecom ❤️
    Znaci ne trebamo biti skroz brazilka? Haha 🤦‍♀️ ovo mi je sad malo olaksanje, nemam jos i za to vremena 😂

Cure pa želim vam svu sreću sutra.. Puno jajca želim 😘😘😘

Preksutra. Hvala Simba :) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Nina985
    25. Veljača 2020. 23:07

Pozdrav cure
    Evo pridružujem vam se i ja. Pratim vas već duže vrijeme.
    MM i ja radimo na bebi već 4 godine, ali bezuspješno.
    Ja imam lijevi jajovod neprohodan i hipotireozu. Zadnje 2 godine sam na euthyrox-u. 
    MM ima uredan spermiogram.
    22.02.2020 je bila inseminacija. Sad čekamo betu. Dok ne budu rezultati bete trebam stavljati utriće 3×2 i piti Decortin 2×1, Aspirin protect 1×1, Folacin 1×1.
    Inseminacija je bila u blagom protokolu (3-7 dc Femara, 11dc štoperica, na 13 dc je bila inseminacija, na desnom jajniku su bila 2 folikula veličine 24mm)
    Dr. je optimističan ali ja se previše ne nadam, kad nije uspjelo u zadnje 4 god sumnjam da će i sad tako da se već psihički pripremam za IVF.
    Jel se neka od vas udebljala od ovih silnih tableta? Naime, od kad sam počela s protokolom dobila sam 2 kg, a uopće nam želju za hranom, čak jedem i manje nego prije.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Slee
    25. Veljača 2020. 23:17

Arwen wooohooo pocelo je! Neka bude uspjesno cim prije!
    Nina i monkae dobro dosle! 
    Avama i mene to zanima za koronu, ja sam zesci panicar.
    Puno ste stranica ispisale danaas, nisam stigla kroz dan komentirati, a sad navecer kad sam uhvatila vremena isparilo mi sto ste sve pisale.
    Bas razmisljam kako fali pinky, sad sigurno uziva negdje pod palmama. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• monkae
    25. Veljača 2020. 23:57

Nina985

Pozdrav cure
    Evo pridružujem vam se i ja. Pratim vas već duže vrijeme.
    MM i ja radimo na bebi već 4 godine, ali bezuspješno.
    Ja imam lijevi jajovod neprohodan i hipotireozu. Zadnje 2 godine sam na euthyrox-u.
    MM ima uredan spermiogram.
    22.02.2020 je bila inseminacija. Sad čekamo betu. Dok ne budu rezultati bete trebam stavljati utriće 3×2 i piti Decortin 2×1, Aspirin protect 1×1, Folacin 1×1.
    Inseminacija je bila u blagom protokolu (3-7 dc Femara, 11dc štoperica, na 13 dc je bila inseminacija, na desnom jajniku su bila 2 folikula veličine 24mm)
    Dr. je optimističan ali ja se previše ne nadam, kad nije uspjelo u zadnje 4 god sumnjam da će i sad tako da se već psihički pripremam za IVF.
    Jel se neka od vas udebljala od ovih silnih tableta? Naime, od kad sam počela s protokolom dobila sam 2 kg, a uopće nam želju za hranom, čak jedem i manje nego prije.

Nekom uspije i inseminacija, mislim da je uspjesnost od 8-12%. Ja sam vec 2 godine stalno na nekim hormonalnim terapijama ( stimulacije ovulacije+ ciljani odnosi 4x, inseminacije 2x i sad ivf). Dobila sam 5kg ali ja jedem mnogo kada sam pod stresom, a mislim da i oni blago povecaju apetit no i ne mora znaciti. Hoces li raditi ranije test? Ili ces cekati betu?

91' PCOS, hipotireoza, MM 82' ok.
    2018/19-stimulacije ciljani odnosi 4x, inseminacije 2x beta-0.
    3/2020 ivf ( menopur+ cetroide)-otkazan postupak 1 folikul, zatvorena klinika zbog korone
    6mj-planirani IVF-odustali
    1/2021promjena klinike+promjena terapije
    26/2/2021-iznenadjenje prije ivf, veliki plus na testu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.