Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucija987
    25. Veljača 2020. 16:27

Nala33

Lucija987

Evo treci put u zivotu (nadam se i posljednji 🙏❤ )cekam vjesticu sa nestrpljenjem 🤗
    Pikalice stizu i krecemo u nasu trecu trku po mrvicu malu 😍😍
    Imali jos koja da krece kroz tjedan dana sa bockanjem da se mozemo pratit

Ja sam blizu sad u petak krećem s tabletama provames (estrogen) I imam utz 5.3…. Čekam mengu naručila me tada jer sam imala 5.2.iako koja nije nikad tako točna u dan ali vakdja hide tu negdje i onda valjda pikanjem… Sretno i želim ti svu sreću da bude uspješno ❤️

Nala33 Ja bi tribala dobit u subotu a 3dc krecem sa bockanjem
    Dexametazon san vec pocela pit ima 10 dana🤗🤗
    Ajde bit cemo onda tu u dan dva razlike nek nam je sretnooooo 😍😍

🙏❤💙

25. Veljača 2020. 16:31

leptirica82

Možda je glupo pitanje, ali treba li za aspiraciju i transfer biti frizurica kao za operacije, znači doslovno ništa? :)

Ne mora, iako ja uvijek jesam.. Mislim da bi naglasili da mora biti doslovno nista.. 

• Dandelion0
    25. Veljača 2020. 16:32

marijaiva,
    hvala. :) 

Stiže nam curica 💓

25. Veljača 2020. 16:46

leptirica82

marijaiva,
    hvala. :)

I ne brini, nema ovdje glupih pitanja, sve je dozvoljeno 😉🤭😂

Samara
    25. Veljača 2020. 17:11

flower93

Leptirica82 tako je, AMH mi je 44pmol/L. Bilo je ocekivano da cemo dobiti dosta folikula, ali u roku 2 dana pojavili se novih 10 i zato je napravio malu stanku.

Potvrdili da danas u 22h stoperica i cetvrtak aspiracija. Bas sam fest uzbudjena hehe 😍
    Osim papuca i spavacice, imate jos koji prijedlog sto bi mi dobro doslo da ponesem sa sobom??

Flowers znači pratimo se. I ja danas primam štopericu i u četvrtak aspiracija. Sretno 💕

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

flower93
    25. Veljača 2020. 18:13

leptirica82 sad mi je tek Vrcic rekao da imam blagi PCOS, prije nitko. 
    Samara uhh, onda se pratimo. Nek nam je sa srecom ❤️
    Znaci ne trebamo biti skroz brazilka? Haha 🤦‍♀️ ovo mi je sad malo olaksanje, nemam jos i za to vremena 😂

ike
    25. Veljača 2020. 18:18

Flower ja isto nisam bila skroz na brazilku na punkciji, nego sa ziletom pa koliko sam stigla 😂😎 kad smo kod toga bila sam par puta na brazilskoj depilaciji secernom, i osjecaj poslije je savrsen, i opce nesto strasno ne boli, sli kako su meni stvari neredovite i godinama su mi trajale dva tjedna i vise, tako da se nikako nisam mogla rezervirati tj pogoditi kad cu biti bez stvari pa vise ne idem,ali jos uvijek mi fali 😎

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

flower93
    25. Veljača 2020. 18:28

Ike i ja sam jedno vrijeme na to hodala, ali mene je ipak previse boljelo 🤦‍♀️ nakon godinu dana nisu se skoro nist prorijedile i nist nisu omeksale tak da sam odustala.. Rekoh, imam muza, who fucks that sheet 😂

ike
    25. Veljača 2020. 18:51

Flower  ma meni je to bilo lijepo i bas nekako cisto,a sto se tice mm,meni se cini da oni to nista ne primjecuju i ovako i onako 🙈😂

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

flower93
    25. Veljača 2020. 19:11

Drage moje, a kak ste inace s poslom nakon aspiracije? Bas na dan aspiracije cu svakako uzet bolovanje, al mislim da bi petak mogla odraditi. Radim uredski posao. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.