Evo treci put u zivotu (nadam se i posljednji 🙏❤ )cekam vjesticu sa nestrpljenjem 🤗
Pikalice stizu i krecemo u nasu trecu trku po mrvicu malu 😍😍
Imali jos koja da krece kroz tjedan dana sa bockanjem da se mozemo pratit
Ja sam blizu sad u petak krećem s tabletama provames (estrogen) I imam utz 5.3…. Čekam mengu naručila me tada jer sam imala 5.2.iako koja nije nikad tako točna u dan ali vakdja hide tu negdje i onda valjda pikanjem… Sretno i želim ti svu sreću da bude uspješno ❤️
Nala33 Ja bi tribala dobit u subotu a 3dc krecem sa bockanjem
Dexametazon san vec pocela pit ima 10 dana🤗🤗
Ajde bit cemo onda tu u dan dva razlike nek nam je sretnooooo 😍😍

🙏❤💙
Možda je glupo pitanje, ali treba li za aspiraciju i transfer biti frizurica kao za operacije, znači doslovno ništa? :)
Ne mora, iako ja uvijek jesam.. Mislim da bi naglasili da mora biti doslovno nista..
marijaiva,
hvala. :)
I ne brini, nema ovdje glupih pitanja, sve je dozvoljeno 😉🤭😂
Leptirica82 tako je, AMH mi je 44pmol/L. Bilo je ocekivano da cemo dobiti dosta folikula, ali u roku 2 dana pojavili se novih 10 i zato je napravio malu stanku.
Potvrdili da danas u 22h stoperica i cetvrtak aspiracija. Bas sam fest uzbudjena hehe 😍
Osim papuca i spavacice, imate jos koji prijedlog sto bi mi dobro doslo da ponesem sa sobom??
Flowers znači pratimo se. I ja danas primam štopericu i u četvrtak aspiracija. Sretno 💕

Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
leptirica82 sad mi je tek Vrcic rekao da imam blagi PCOS, prije nitko.
Samara uhh, onda se pratimo. Nek nam je sa srecom ❤️
Znaci ne trebamo biti skroz brazilka? Haha 🤦♀️ ovo mi je sad malo olaksanje, nemam jos i za to vremena 😂

Flower ja isto nisam bila skroz na brazilku na punkciji, nego sa ziletom pa koliko sam stigla 😂😎 kad smo kod toga bila sam par puta na brazilskoj depilaciji secernom, i osjecaj poslije je savrsen, i opce nesto strasno ne boli, sli kako su meni stvari neredovite i godinama su mi trajale dva tjedna i vise, tako da se nikako nisam mogla rezervirati tj pogoditi kad cu biti bez stvari pa vise ne idem,ali jos uvijek mi fali 😎
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Ike i ja sam jedno vrijeme na to hodala, ali mene je ipak previse boljelo 🤦♀️ nakon godinu dana nisu se skoro nist prorijedile i nist nisu omeksale tak da sam odustala.. Rekoh, imam muza, who fucks that sheet 😂

Flower ma meni je to bilo lijepo i bas nekako cisto,a sto se tice mm,meni se cini da oni to nista ne primjecuju i ovako i onako 🙈😂
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Drage moje, a kak ste inace s poslom nakon aspiracije? Bas na dan aspiracije cu svakako uzet bolovanje, al mislim da bi petak mogla odraditi. Radim uredski posao.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji