Evo treci put u zivotu (nadam se i posljednji 🙏❤ )cekam vjesticu sa nestrpljenjem 🤗
Pikalice stizu i krecemo u nasu trecu trku po mrvicu malu 😍😍
Imali jos koja da krece kroz tjedan dana sa bockanjem da se mozemo pratit
Ja sam blizu sad u petak krećem s tabletama provames (estrogen) I imam utz 5.3…. Čekam mengu naručila me tada jer sam imala 5.2.iako koja nije nikad tako točna u dan ali vakdja hide tu negdje i onda valjda pikanjem… Sretno i želim ti svu sreću da bude uspješno ❤️
Nala33 Ja bi tribala dobit u subotu a 3dc krecem sa bockanjem
Dexametazon san vec pocela pit ima 10 dana🤗🤗
Ajde bit cemo onda tu u dan dva razlike nek nam je sretnooooo 😍😍
🙏❤💙
Možda je glupo pitanje, ali treba li za aspiraciju i transfer biti frizurica kao za operacije, znači doslovno ništa? :)
Ne mora, iako ja uvijek jesam.. Mislim da bi naglasili da mora biti doslovno nista..
marijaiva,
hvala. :)
I ne brini, nema ovdje glupih pitanja, sve je dozvoljeno 😉🤭😂
Leptirica82 tako je, AMH mi je 44pmol/L. Bilo je ocekivano da cemo dobiti dosta folikula, ali u roku 2 dana pojavili se novih 10 i zato je napravio malu stanku.
Potvrdili da danas u 22h stoperica i cetvrtak aspiracija. Bas sam fest uzbudjena hehe 😍
Osim papuca i spavacice, imate jos koji prijedlog sto bi mi dobro doslo da ponesem sa sobom??
Flowers znači pratimo se. I ja danas primam štopericu i u četvrtak aspiracija. Sretno 💕
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
leptirica82 sad mi je tek Vrcic rekao da imam blagi PCOS, prije nitko.
Samara uhh, onda se pratimo. Nek nam je sa srecom ❤️
Znaci ne trebamo biti skroz brazilka? Haha 🤦♀️ ovo mi je sad malo olaksanje, nemam jos i za to vremena 😂
Flower ja isto nisam bila skroz na brazilku na punkciji, nego sa ziletom pa koliko sam stigla 😂😎 kad smo kod toga bila sam par puta na brazilskoj depilaciji secernom, i osjecaj poslije je savrsen, i opce nesto strasno ne boli, sli kako su meni stvari neredovite i godinama su mi trajale dva tjedna i vise, tako da se nikako nisam mogla rezervirati tj pogoditi kad cu biti bez stvari pa vise ne idem,ali jos uvijek mi fali 😎
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Ike i ja sam jedno vrijeme na to hodala, ali mene je ipak previse boljelo 🤦♀️ nakon godinu dana nisu se skoro nist prorijedile i nist nisu omeksale tak da sam odustala.. Rekoh, imam muza, who fucks that sheet 😂
Flower ma meni je to bilo lijepo i bas nekako cisto,a sto se tice mm,meni se cini da oni to nista ne primjecuju i ovako i onako 🙈😂
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Drage moje, a kak ste inace s poslom nakon aspiracije? Bas na dan aspiracije cu svakako uzet bolovanje, al mislim da bi petak mogla odraditi. Radim uredski posao.
Sortiraj odgovore
Najstariji