Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    27. Listopad 2020. 21:39

Bela, Piky i Lucija, držite se! Stvarno smo vam svi ovdje podrška! ❤💜 Danas je baš neki glup dan, a bilo nam se zaredalo toliko dobrih! Nekako se nadam da će sutra osvanuti dan u kojem ćemo ipak čuti neke bolje vijesti od vas...
    Lucija, ti se drži! Dođi nam na forum kad budeš spremna... Nekako i nisam imala dobar osjećaj kad si se tako naglo prestala javljati, ali sam se nekako nadala da si možda u gužvi.. 
    Cijelo vrijeme mi se u glavi mota rečenica iz jednog filma:i ovo će proći.... I mora proći! Šta god trebale, javite nam se... 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    27. Listopad 2020. 21:39

Cure drage hvala opet svima na potpori i za donacije za sada imamo hvala vam  ususkala sam se idem pricatibo maziti bebu i s dragiđ Bogom razgovarati on zna da nemam snage za molitvu ali prica  moliva nadam se da cu uspiti sta zaspati ...😪🙏❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

27. Listopad 2020. 21:40

*.Women_name.*

AngribirdIstina, moja prijateljica je 7 puta imala spontani pobačaj i 8.put je rodila curicu. Rekli su da neće više ni pokušavati jer im je prebolno, i zalomilo im se, sad je rodila još jednu zdravu bebicu. Je da je sve trudnoće ostvarila prirodno, ali eto. Njoj su rekli da je to priroda, i da tu samo ide metoda pokušaja kad se otklone te neke trombofilija i slično. Čak sam čula iskustva da neke žene ne mogu roditi muško dijete, neznam dali je to samo teorija 🤷‍♀️

7 pobacaja? Moj Boze... Ja sam danas rekla muzu da me vozi u Popovacu 🙄🤷‍♀️😂😂... 
    Joj sad sam ok jer sam imala 7 dana pripreme koliko god to grozno zvucalo osjecala sam da nije ok... On jedva izustio pa ga ja preduhitrila i rekla.. Znam da nije u redu😔😔😔

• maja555
    27. Listopad 2020. 21:48

Miss1502 zar ti je aspiracija bila tako bolna? Jesu li ti sta davali? Ja ne znam sto su mi dali u cito, malo me osamutilo i nije mi bilo bolno. Nadam se da nece ni u kbc biti.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

27. Listopad 2020. 21:51

maja555

Miss1502 zar ti je aspiracija bila tako bolna? Jesu li ti sta davali? Ja ne znam sto su mi dali u cito, malo me osamutilo i nije mi bilo bolno. Nadam se da nece ni u kbc biti.

Ovo u kbc definitivno vise osamuti nego ono u Cito. Nakon onih u Cita sam se sama vozila doma, a nakon ove iz KBC sam prespavala dan

• *.Women_name.*
    27. Listopad 2020. 21:52

LUCIJA007

*.Women_name.*

AngribirdIstina, moja prijateljica je 7 puta imala spontani pobačaj i 8.put je rodila curicu. Rekli su da neće više ni pokušavati jer im je prebolno, i zalomilo im se, sad je rodila još jednu zdravu bebicu. Je da je sve trudnoće ostvarila prirodno, ali eto. Njoj su rekli da je to priroda, i da tu samo ide metoda pokušaja kad se otklone te neke trombofilija i slično. Čak sam čula iskustva da neke žene ne mogu roditi muško dijete, neznam dali je to samo teorija 🤷‍♀️

7 pobacaja? Moj Boze… Ja sam danas rekla muzu da me vozi u Popovacu 🙄🤷‍♀️😂😂…
    Joj sad sam ok jer sam imala 7 dana pripreme koliko god to grozno zvucalo osjecala sam da nije ok… On jedva izustio pa ga ja preduhitrila i rekla.. Znam da nije u redu😔😔😔

Teško je, preteško. Ja sam imala jedan i znam kakva je to bol, ali nekako vjerujem da kako kažu Bog da onoliko koliko možeš izdrzat. Nažalost da, ta intuicija, ja sam prošli put isto znala od početka. Svi su se veselili, a ja sam duboko u sebi znala. I sad kad sam ponovno trudna nemogu se uopće veseliti, nego idem iz dana u dan, pa šta bude jer ta luda glava neda mira da se veselis. Vjerujem da ćemo sve mi kad tad vidjet tu svoju bebu, budi jaka ❤️ budi jaka zbog čovjeka koji je jak zbog tebe, doći će jednom to sunce. Ja nekako pokušavam gledati na to da se sve događa s razlogom i da ćeš na kraju bit sretna što je baš to malo biće s tobom, baš takvo kakvo je. Vjeruj 🙏

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Razumna
    27. Listopad 2020. 21:56

Belaaa

Cure drage hvala opet svima na potpori i za donacije za sada imamo hvala vam ususkala sam se idem pricatibo maziti bebu i s dragiđ Bogom razgovarati on zna da nemam snage za molitvu ali prica moliva nadam se da cu uspiti sta zaspati …😪🙏❤️

5min do zajedničke molitve. 
    I moji roditelji će moliti za Belu, Piki i Luciju
    ♥️

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Tinker 🌸
    27. Listopad 2020. 22:09

Belaaa

Hvaala vam cure drage skolupcala sam se u krevetu i placem i molim Boga da mi da snage glava me malo boli popit cu normabel da se smirim iz vasih usta u Bozje usi i da sve sretno zavrsi ja neznsm sta bi bez vas on je slomjen ko i ja place sta nikad nije 😪😪😪 jos mi teze bude s menom je prosa bolesti i bolesti cudim se sta jos radi samnom sta nije diga ruke toliko je dobar covjek ako ista tila bi mi dati dijete za svu podrsku u zivotu kad mi najgore bilo toliko smo se veslili ovome😪😪🙏🙏🙏 nikome jos nists ne govorimo svi zovu jel ok pregled sutim mucim kazem ok a dusa mi puca😪😪

Drzi se ❤️. Prosla sam slicno, samo u kasnijim tjednima, i nema druge nego hrabro ❤️. Doktori grijese, sve su cure napisale. Sto se ZG tice, Ginekos radi amnio, ja sam tamo bila, tako da mozda rade i CVS. Preporuke za dr Kosa tamo. 

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Nada 🍀
    27. Listopad 2020. 22:09

Bela, Piky, držite se cure, molimo se i nadamo da će sve biti dobro... 🙏🙏
    Lucija draga želim ti puno snage!! Nije fer!!! Puno patnje i razočarenja je iza tebe. Poznajem osjećaj, trebaš vremena i uzmi ga sebi koliko god... odmori se od svega i nadji malo mira ❤️

27. Listopad 2020. 22:10

🙏🙏🙏💋💋💋💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.